WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
naacia wrote:Ellka ja to jeśli teraz się nie uda to przestanę mierzyć temperaturę i obserwować się. Oficjalnie przestanę się starać i zacznę okres "bezstaraniowy" na jakiś czas
ja na 2 cs mam plan z bloga mamy ginekolog, czyli serduszkowanie co drugi dzień po @ przez cały cykl. Do tego leżenie 20 minut bez ruchu po każdym serduszkowaniu. Zobaczymy, czy to taka "złota metoda" jak mówią💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Naacia, ale tylko oficjalnie?
-
Ellka wrote:Magda, aż 3 cykle?? Nie za dużo?;p
A mi się marzy pójść na basen popływać, ale z takimi gabarytami to się wstydzę;p
przezorny zawsze ubezpieczony
a tam, nie ma co się wstydzić, idź!
Ja nie umiem pływać, więc niestety basen u mnie odpada, a szkoda, bo to pewnie przyjemna aktywność💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Hehe, no niby tak;)
No wiesz, rozstępy, wielki tyłek i te sprawy;p A że przyjemna to tak, bardzo -
nick nieaktualnyMagda u mnie nie wiem czy to wypali, bo się boję, że będę chciała serduszkować codziennie.. A mój mężczyzna już się śmieje, że dopóki nie pojawiłam się na jego drodze to myślał, że to jemu często się chce serduszkować
Ellka tak po cichu liczę na to, że wtedy zaskoczy w końcu ile osób zaliczyło "wpadkę" mimo że się nie starali. Jeśli mi się uda, to ja będę bardzo szczęśliwa z moim R z tej (nie)wpadki -
Naacia, to kciuki mocno:* Ale nie zostawiaj nas:)
-
nick nieaktualny
-
Hurrrra :D
-
naacia almond ja też tak czasem myślę, ze nic z tego w tym miesiącu... bo wykryto u mnie niedoczynność tarczycy plus hashimoto, guzka na tarczycy i tak wszystko się złożyło te wyniki po serduszkowaniu, że mam stracha co to dalej a z drugiej strony sobie myślę... a niby dlaczego ma się nie udać... mój M mówi że przecież jego plemniki to są twardziele i nie ma opcji by się nie udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 12:12
MałaMi90 lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Kal, a ten guzek to jakoś będziesz badać? Ja też mam hashimoto. A mąż dobrze prawi chodzi mi o podejście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 12:32
-
nick nieaktualny
-
Sung, witaj:)
Kciuki żeby jednak nie przyszła;)Sung lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Kal, a ten guzek to jakoś będziesz badać?
Sung WitajAkceptacja! -
Kal, w takim razie kciuki:* Daj znać co po wizycie:)
-
nick nieaktualny
-
Gdzie jest Sońka????
Mnie chyba cos bierze, mam drezcze i zawroty glowy, pewnie weekend bede w loku lezec:/
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
KAL niedoczynnosc i hashi to plaga tych czasów. Pobierzesz leki i wszystko bedzie ok. Wiele kobiet ma tez guzki i nic sie z nimi nie dzieje. Po prostu trzeba je monitorować. Te choroby, jak są leczone, tsh spada itp, nie utrudniają zajscia w ciąze. Powodzenia!