WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:Juz kiedys tu pisalam, ze gin patrzy na normy a endo na wyniki (bo przy tsh 2 powinnas zrobic jeszcze ft3, ft4, atg i atpo) i przewiduje co moze sie wydarzyc, ze w ciazy tsh wariuje i leci w gore niewiadomo kiedy. Wedlug mnie, jesli tylko tsh masz lekko podwyzszone to mozna to zostawic. Ale jesli reszta wynikow by cos pokazala, to juz bralabym leki. Udaj sie moze do jakiegos endo jesli masz mozliwosc.
dzieki na razie nie ruszam tego zobaczymy po metformaxie
a z ciekaosci poszukalam wyniki ze stycznia TSH 0,93 (dzis 2,12) i sie zmartwilam czy nie za duzo mi skoczylo i dlaczego tak?? -
Nicole, tsh masz w normie:) A to lubi skakać jak chce więc to normalne
-
nicole wrote:dzieki na razie nie ruszam tego zobaczymy po metformaxie
a z ciekaosci poszukalam wyniki ze stycznia TSH 0,93 (dzis 2,12) i sie zmartwilam czy nie za duzo mi skoczylo i dlaczego tak??
Nie porownuj za duzo
ja w kwietniu mialam 0,39 a teraz 0,7 -
nick nieaktualnyDzięki kochane :-* U mnie @jeszcze trwa w najlepsze i jestem taka do niczego pada od niedzieli. Wczoraj mąż wyjechal wróci 29.09 dopiero Ale po cichu liczę że owulka ppczeka w każdym razie przywitam męża odppwiednio hihi A u mnie wszystko możliwe
W marcu miałam cykl z torbiela krwotoczna (ktora mi się skrecila i w szpitalu mnie chcieli zostawic Ale się obeszło) z niepeknietego pecherzyka i podobno się wchonal i pekl albo jakoś inny byl i była owulla po duphastonie A tydzień po niej jeszcze jedna z drugiego jaknika była A dwa cykle wstecz zamiast @ w 30eć okolo owulka i ciążą biochemiczna. A z synkiem zaszlam też po 30dc po metformaxie -
Nicole a Ty masz endometrioze? Ta torbiel brzmi przerażająco i groźnie. Dobrze ze się rozeszlo.
Blanka991 lubi tę wiadomość
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
Anula, dopiero?
-
nick nieaktualny
-
Marya,.to do dzieła męża balamucic
Kciuki za zielony koniec :-* -
Anula1981 wrote:Malinek 91 według ovu za trzy dni powinnam dostać ale wg poprzedniego cyklu to o dwa dni wcześniej. To mój drugi cykl starań po tabletkach antykoncepcyjnych. Więc poprzednie cykle były regularne dlatego, że brałam tabletki
Ja po odstawieniu tabletek miałam dalej regularnie - jak w zegarku po 28 -27 dni czasem jak wiekszy stres się trafił w miesiącu to coś się przesuwało, ale jednorazowo więc to mit, że po tabletkach cykle są rozregulowane pewnie zależy od kobietyKiedyś będziemy mamami -
nick nieaktualnyjuna wrote:Nicole a Ty masz endometrioze? Ta torbiel brzmi przerażająco i groźnie. Dobrze ze się rozeszlo.
Nie mam kochana pierwszy raz mi się zdarzyło jeszcze jednoczesnie załapałam jelitowke od synka biegunka mega goraczka dreszcze bóle jajnika A wiedziałam o torbieli ze dwa dni wtedy juz i gin mówił jakby coś dzwonić. Także pojechalam do niego na oddział A on mi na izbę przyjec zlecul badania bal.się pekniecia i ta goraczka i biegunka co się potem.okazalo z wwyników żadnego stanu zapalnego nie bylo i moglam zostać albo wrócić do domu i kakby co spowrotem na kogutach. Przespalam noc i leżałam z tydzien A plamilam cały czas przy tym . Torbiel 4x5x6 jakos -
Jagodowa - może dotrzymam z Tobą! Też powinnam testować 22
Łamię się czy nie 20.09 bo ja muszę od razu wejść z lekami jakby co... zobaczymy.
U mnie od wczoraj duże bóle jajników, wczoraj zbierał się płyn i jajeczko miało 20mm, gin mówiła że dzisiaj najpóźniej powinna być owu. Przesunęła mi się dwa dni.
Mieliśmy dzisiaj odpuścić starania, ale po Waszych opowieściach o pełni i takie tam może jednak jeszcze "dobijemy" :p... a właściwie ktokolwiek serio gdzieś czytał o tym związku pełni i płodności?
Ja mam wyniki - toxo i Chlamydia ujemne, cytomegalie kiedyś miałam (ufff), przeciwciała kardiolipinowe ujemne, więc jest dobrze. Szkoda że toxo nie miałam, ale nie mam w sumie jak się zarazic na szczęście.jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Jagódka, zmienione:)