WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie. Tsh może się bardzo zmieniać. U mnie z 2,4 spadło do 1,4 bez leków.
nicole lubi tę wiadomość
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
nick nieaktualny
-
Hej. Czytam Was często ale nie mam czasu pisać na bieżąco. Dziś pełnia i podobno największe szanse na zajście w ciągu całego cyklu księżyca. Kto dziś około owulacji ma duże szanse. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Nas wszystkie
MałaMi90, Agnesia, Kitkat, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
Kurcze, a ja już po owulacji;P no nic, to trzymam kciuki za dzisiejsze starania pozostałych
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
Dziewczyny,
Ja dzisiaj z rana zrobiłam test ovu, i wyszedł pozytywny, ale wczorajszy też! i nie wiem, czy skoro wczoraj były staranka, to dzisiaj tez powinnam? czy lepiej jutro? zwariować idzie
Jak u Was dzisiaj pogoda? u mnie cienko..Kiedyś będziemy mamami -
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:Nicole tsh jest bardzo czule i skacze np jak sie denerwujesz, jak sa stresy czy jestes zmeczona. Mysle ze moze miec to tez zwiazek z glukozą. Ale bez stresu, nie jest zle, w razie czego dotaniesz lek (pewnie polowe najnizszej dawki) i od razu spadnie.
dzięki ale gin nic nie wspominał ze tsh zle i nie daje leków - na razie na samym metformaxie -
nicole wrote:dzięki ale gin nic nie wspominał ze tsh zle i nie daje leków - na razie na samym metformaxie
Juz kiedys tu pisalam, ze gin patrzy na normy a endo na wyniki (bo przy tsh 2 powinnas zrobic jeszcze ft3, ft4, atg i atpo) i przewiduje co moze sie wydarzyc, ze w ciazy tsh wariuje i leci w gore niewiadomo kiedy. Wedlug mnie, jesli tylko tsh masz lekko podwyzszone to mozna to zostawic. Ale jesli reszta wynikow by cos pokazala, to juz bralabym leki. Udaj sie moze do jakiegos endo jesli masz mozliwosc.nicole lubi tę wiadomość
-
malinek 91 wrote:Dziewczyny,
Ja dzisiaj z rana zrobiłam test ovu, i wyszedł pozytywny, ale wczorajszy też! i nie wiem, czy skoro wczoraj były staranka, to dzisiaj tez powinnam? czy lepiej jutro? zwariować idzie
Dzis tez i pojutrze! Bo to ze pasek pokazuje ovu, to znaczy ze owulacja moze byc za 24-36 godzin dopiero.
-
malinek 91 wrote:Dziewczyny,
Jak u Was dzisiaj pogoda? u mnie cienko.. -
mamaNika wrote:Hej. Czytam Was często ale nie mam czasu pisać na bieżąco. Dziś pełnia i podobno największe szanse na zajście w ciągu całego cyklu księżyca. Kto dziś około owulacji ma duże szanse. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Nas wszystkie
MałaMi90 lubi tę wiadomość
-
Terka, widać na niektóre druga faza inaczej wpływa:) dobrze że nie wszystkie są wtedy chodzącymi zołzami ;p
Agnesia, witaj:) Wpisana jesteś Kciuki za II:)
U mnie nareszcie się rozpogodziło
Ale ja jestem cała obolała, źle spałam. -
KAL wrote:laseczki jakie macie termometry do mierzenia temp?
Mam pierwszy z allegro owulacyjny z 2 miejscami po przecinku , ostatnio zamowilam z aliexpress 2szt tez z 2 miejscami po przecinku pokazuja praktycznie te same temp
Ogolnie z 2 miejscami po przecinku -
Też mam z 2 miejscami po przecinku:) jakiś z apteki, firmy nie ma;p
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Dawno mnie nie było, musiałam jakoś przeboleć tego wrednego małpiszona. Na razie nie wiem czy w ogóle uda mi się zatesować we wrześniu czy nie przeskoczę od razu do października. Czekam na owulkę i dopiero wtedy poproszę o wpisanie mnie na listę. Najgorzej że chciałam jeszcze pojechać z córeczką i moją babcią na kilka dni na mazury, bo od października zaczynam pracę i dobrze by było wykorzystać nieco ostatnie wolne dni. Ale nie wiem kiedy ruszyć bo nie wiem kiedy będzie owulacja zaczęłam pić ziółka o. Sroki i staram się nieco ograniczyć liczbę karmień piersią tak żeby co najmniej 6h przerwy było między nimi więc mam nadzieję że może to pomoże...