WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym nie miała cierpliwości aż 3 dni dłużej czekać ale ja bardzo niecierpliwa jestem więc ten tego;p
-
Anula, rozumiem. Ale i tak bym nie wytrzymała. Chciałabym wyłapać jakby coś się działo.
-
Powrócił mi dobry nastrój dziś mam 14 dc i w końcu zobaczyłam upragnione dwie kreseczki na teście owu co prawda jeszcze nie tak ciemna jak powinna ale jest już nadzieja trzymajcie kciuki matko cieszę się już tak jakbym test ciążowy miała w ręku
Ellka, jagodowa91, Aife lubią tę wiadomość
-
Tini to do dzieła kciuki
Tini lubi tę wiadomość
-
Tini wrote:Powrócił mi dobry nastrój dziś mam 14 dc i w końcu zobaczyłam upragnione dwie kreseczki na teście owu co prawda jeszcze nie tak ciemna jak powinna ale jest już nadzieja trzymajcie kciuki matko cieszę się już tak jakbym test ciążowy miała w ręku
U mnie tak samo Dzisiaj 14dc i na tescie owu jest bardzo blada druga kreska czyli coś się zaczyna dziać Tini robiłaś juz wczesniej testy owulacyjne?Tini lubi tę wiadomość
-
A ja się znowu wkurzam na mierzenie temperatury, od wczoraj wstaje godzine wcześniej i temperatura poleciała ostro w dół! Ale dla mnie ta godzina to baaardzo duzo, czuje się koszmarnie i strasznie słabo, więc pewnie przez to taka temperatura No ale znowu będzie niewiarygodnie o nie wiem czy jest sens to mierzenie ciągnąć...
-
nick nieaktualny
-
Pilik, ja Ci mówię, wyrzuć termometr:) od razu będzie lepiej się spało:) Ażeby owu złapać to owutesty;)
Mi, możliwe że nie pisałam. Dziadostwo z 0,29 poszybowało na 3,2. Dziękuję że pytasz:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 21:02
-
Ha wrote:U mnie tak samo Dzisiaj 14dc i na tescie owu jest bardzo blada druga kreska czyli coś się zaczyna dziać Tini robiłaś juz wczesniej testy owulacyjne?
To pierwszy cykl w którym robię testy, ale robię je od 8 dc a dziś zrobiłam nawet 3 i dopiero ten wieczorny dał nadzieję
Czekam aż mąż wróci z pracy i uswiadomie go, że dziś jest pełnia
Trzymam kciuki za nas wszystkie -
Elka, ja wczoraj byłam u gin i wiem że owu dzisiaj a jutro to już najpóźniej więc w zasadzie nie miszę mierzyć, ale.... wiem wiem, głupia jestem, ale lubię te swoje wykresiki :p...
A TSH w ciąży skacze więc chyba przy Twoich problemach to jeszcze nie jakiś koszmarny wynik co? -
Pilik, oj ja też moje lubiłam;p potrafiłam pół dnia się wgapiać, czy zielony krasnoludek nie wyskoczy;p albo raczej fasolka;) Moja rada, kochana, : schowaj termometr:*
No 3,2 jeszcze mieście się w normie ale dla nieciężarnych;p No i do mojego rekordu w wysokości 14 to mu jeszcze trochę brakuje;p
-
Pytanie retoryczne ...
Czy na testach ciążowych macie zawsze biel vizira czy odbija się miejsce gdzie powinna być kreska??
Ja po progu wiem ze ciazy nie ma dziś dzień objawowo piękny przed @ ale tak kminie bo nie powiem znalazłam test i zrobiłam ( mam 3 dzień takie mdłości jak nigdy w życiu ) ale wyszedł podobnie jak te chyba 2 miesiące temu gdzie ciazy nie było może to wpływ jakiegoś hormonu ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 21:32
-
MamaNi, jak nie byłam w ciąży to na testach bielusieńko
-
MamaNi, zapisz sobie na karteczce;) Wypytaj, po to jest:)
Paulinaaa lubi tę wiadomość
-
ja miałam raz odbarwione na bielszą biel kreski i te, które cienie wychodziły po jakimś czasie ( w ostatnim cyklu- wcześniej się nie zdarzało) miałam takie nadzieje, ale tak na prawde jak byłam w ciąży to były kreseczki różowe jasne, ale widoczne. Niestety testy czym bardziej się wpatrujemy tym wiecej widzimy. Chociaż czytałam, że te odbarwione bardziej na biało niektórym wróżyły ciążę. Tylko pytanie czy one wtedy za wcześnie nie testowały.. w sensie przed zagnieżdżeniem