WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wczoraj spanikowalam. Bolał o mnie brzuch bardzo okresowo. Chodzę od wczoraj z podpaska. Ale nadal nic. Dziś mdlosci. Zwłaszcza na palaczy krzywo patrzę. Testuje chyba jutro.
Magda - mbc, Kitkat lubią tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Jeśli chcesz wiedzieć na 100% idź na betę💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyElka powodzenia za zdrowa rozowa i puchata kropeczke :*
a mnie dzis mega boli lewy jajnik ?! wtf?? wczoraj @ sie skończyła .... chociaz u mnie juz mnie nic nie zdziwi .... szkoda że męza nie bedzie w tym miesiacu ...kiedys jeszcze czasem zjezdzal na weekend i robil mi niespodzianke ;p a teraz nie ma opcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 10:07
-
Nicole, dziękuję:*
Blanka, jeśli robisz rano to powinna być tego samego dnia Zawsze można zapytać przy pobieraniu;) -
A mam jeszcze pytanie co do wykresu bo na początku @ temperaturę miałam bardzo niska a teraz dzień przed miesiączka i temperatura jest ciagle wysoka i nie spada to jak to jest ?? Myślam ze jak utrzymuje sie wysoko to można liczyć na dwie kreski czy ona spada razem z dniem @
-
Magda - mbc wrote:będę trzymać kciuki za dziewczynkę && ale wiadomo, że najważniejsze żeby było zdrowe i puchate - tak zawsze mówiłam mojej przyjaciółce, która urodziła pod koniec 2016, że przepowiadam jej dziewczynkę, ale najważniejsze, żeby było zdrowe, różowe i puchate i jest dziewczynka
dla mnie daleko, bo mieszkam we Wrocławiu a jadę do Rzeszowa. Najwyżej będę udzielać się na telefonie, chociaż lepiej to forum obsługiwać na kompie. Damy radęMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
Kitkat,a Ty skąd jesteś?
-
MamaNi, ojoj, to faktycznie poszybowało. Kiedy do lekarza idziesz?
-
nick nieaktualny
-
Naacia, może owu się przesunela na później? Który dc masz?
-
nick nieaktualnyEllka owu bankowo się przesunęła, bo zawsze miałam cykle 28 dniowe, a w tym cyklu w 19DC pojawiła mi się pierwsza kreska na teście. Dziś jest 25DC.
Inaa testy kupiłam na allegro.
https://zapodaj.net/e878b5141bb7f.jpg.html tak wyglądają moje testy