WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
naacia wrote:Dziewczyny, chyba zrezygnuję z testowania w tym cyklu. Do tej pory na testach owu miałam drugą kreskę, ale nie była ani takiej samej barwy jak ta kontrolna ani bardziej intensywna. A dziś już nie ma śladu po kresce. Totalna biel vizira..
Hmm u mnie w sumie zawsze cos tam widac dziwne...
z tego foto co dalas to jedynie 23dc wyglada na pozytywny -
nick nieaktualnyWłaśnie też jak na moje oko to jedynie ten z 23dnia wyglada na pozytywny. Jeszcze ten śluz, rękę dałabym sibie obciąć że od kilku dni jest plodny. Wczoraj na papierze znalazlo sie go troche wiecej i doslownie taki rozciagliwy byl, ze trzymając papier sluzem do doly to tak się baaardzo ciągnął. Ehh masakra, juz nie wiem co robic.
Myślałam, że dzięki tym testom będzie łatwiej a w sumie mam wrażenie że jest gorzej. Jeszcze te temperatury które w ogóle nie wskazują że owu mogła być. A jeśli faktycznie w tym cyklu się nie uda to odpuszczę. Nie będę mierzyć temp, sprawdzać śluzu itd. Ponowie może wtedy starania w listopadzie, grudniu. -
Witajcie dziewczyny dziś miałam monitoring cyklu i mam dwa pęcherzyki 16 mm..w niedzielę mam zrobić zastrzyk z ovitrelle i serduszkowac od poniedziałku do środy... trzymajcie za mnie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 15:59
SylwiaLu lubi tę wiadomość
In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui) -
nick nieaktualny
-
naacia wrote:Właśnie też jak na moje oko to jedynie ten z 23dnia wyglada na pozytywny. Jeszcze ten śluz, rękę dałabym sibie obciąć że od kilku dni jest plodny. Wczoraj na papierze znalazlo sie go troche wiecej i doslownie taki rozciagliwy byl, ze trzymając papier sluzem do doly to tak się baaardzo ciągnął. Ehh masakra, juz nie wiem co robic.
Myślałam, że dzięki tym testom będzie łatwiej a w sumie mam wrażenie że jest gorzej. Jeszcze te temperatury które w ogóle nie wskazują że owu mogła być. A jeśli faktycznie w tym cyklu się nie uda to odpuszczę. Nie będę mierzyć temp, sprawdzać śluzu itd. Ponowie może wtedy starania w listopadzie, grudniu.In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui) -
Alfie wcale nie wariatka. Ja pierwszy raz w tym miesiącu wychwyciłam pozytywny robiąc kilka razy dziennie. Dopiero wczoraj wieczorem pozytywny i dziś też. Dodatkowo ból owulacyjny. A co... 30 sobie kupiłam w zestawie:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 17:16
-
nick nieaktualnyAife wrote:Głowa do góry..testy mają pomagać a nie decydować o tym czy owu była... czasem jest tak że mogłaś przegapić moment kiedy były dwie mocne kreski... pamiętam cykle gdzie kreska była pozytywna dwa dni...a też takie kiedy kreska była mocna o godzinie np 16 a o 20 już słabsza dużo ( tak wiem jestem wariatka robiąc testy kilka razy dziennie... )
Aife lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
U mnie też dzisiaj już dzisiaj bladzioch na teście był, wczoraj piękna krecha wyszła chwileczkę po zamoczeniu testu Ale! mój mężczyzna chyba się przystesował wczoraj z powodu tego testu, bo w trakcie serduszkowania niestety stracił wzwód smutny jak nie wiem, nie odzywał się prawie..masakra myślicie, żejeśli udało się dzień rzed pozytywnym testem to może wystarczyć? i jeśli sprobujemy jeszcze dziś, dzień po pozytywnym teście?Kiedyś będziemy mamami -
Babeczki, na moim teście owulacyjnym pisało że robić między 10-22. Najlepiej wieczorem (w przeciwieństwie do ciazowych) bo stężenie jest wtedy największe. Szkoda marnować testów kilka razy dziennie aha i chyba 2 godziny przed nie wolno pić by nie rozzedzac moczu mam nadzieję ze pomoglam
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Dzisiaj trochę temperatura spadła, mam nadzieję że jeszcze odbije w górę. Ogólnie to cały dzień bardzo źle się czuję. Wszystko mnie boli, w pracy to katastrofa, nie miałam siły do niczego. Wracając do domu kupiłam po drodze drugi test i go zaraz po wejściu do domu zrobiłam. Mym oczom ukazał się znowu piękny bladzioszek
-
Anula1981 wrote:Dzisiaj trochę temperatura spadła, mam nadzieję że jeszcze odbije w górę. Ogólnie to cały dzień bardzo źle się czuję. Wszystko mnie boli, w pracy to katastrofa, nie miałam siły do niczego. Wracając do domu kupiłam po drodze drugi test i go zaraz po wejściu do domu zrobiłam. Mym oczom ukazał się znowu piękny bladzioszek
Kochana, myślę, że jeśli kolejny jest pozytywny, to śmiało można Ci gratulować!! jutro z rana leć na betęKiedyś będziemy mamami -
Hej dziewczyny trzymam za was kciuki u mnie 9dc wiec nic się nie dzieje 15 września idę na hsg i w związku z tym mam pytanie czy po zabiegu można się starać zdania są podzielone ze promieniowanie itp a ja mam późno owulke wiec albo będę wtedy w trakcie albo przed i nie wiem co zrobić zapytam jeszcze mojej gin ale jestem ciekawa jak u was było kto miał hsg?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
naacia wrote:Właśnie też jak na moje oko to jedynie ten z 23dnia wyglada na pozytywny. Jeszcze ten śluz, rękę dałabym sibie obciąć że od kilku dni jest plodny. Wczoraj na papierze znalazlo sie go troche wiecej i doslownie taki rozciagliwy byl, ze trzymając papier sluzem do doly to tak się baaardzo ciągnął. Ehh masakra, juz nie wiem co robic.
Myślałam, że dzięki tym testom będzie łatwiej a w sumie mam wrażenie że jest gorzej. Jeszcze te temperatury które w ogóle nie wskazują że owu mogła być. A jeśli faktycznie w tym cyklu się nie uda to odpuszczę. Nie będę mierzyć temp, sprawdzać śluzu itd. Ponowie może wtedy starania w listopadzie, grudniu.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Anula, pokażesz?