WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej ja zaraz zbieram sie pod prysznic i ogarnac sie troche.potem mąż mawpasc na chwile z pracy i mnie podrzucic do córki szkoły aby ją odebrac po lekcjach.i z córa smigamy do miasta autobusem do endokrynologa i ginekologa zarazem na nasze wizyty kontrolne,a u niego zawsze mega kolejki ttymbardziej jak wizyta w srodku dnia.ciekawe ile zejdzie u niego i ile sobie policzy za ta przyjemnosc ginekologiczna bo zmienił cennik a wspominał że zrobi mi badania ginekologiczne jak przyjdziemy na kontrole tarczycy
-
Inaa, nie pisałam tutaj
Wszystko dobrze:) Dzieć młodszy wg usg o 3 dni. Serduszko jest, 172 tętno. Dzieć ma 1,73 cm:)
Dzięki że pytasz:*Paulinaaa, Kitkat, moniśka..., mi88, Sanka, mamaNika, inaa, Tini lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
naacia wrote:Cześć dziewczyny, miłego dnia:)
Ineczka, temp poszła do góry. Może to i nie jest jakiś skok bo z 36,22 skończyło do 36,39 ale zawsze to coś
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
KAL wrote:to ja czuję się ok tylko jestem wściekła bo @ dalej nie ma wrrrr jak do poniedziałku nie przyjdzie to zatestuje raz jeszcze....
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
neecia ja ostatnimi czasy mam właśnie jakieś takie dziwne rozregulowane te cykle jeszcze ta niedoczynność tarczycy hashimoto dały trochę stresu to może dlatego... no zobaczymy bardzo chciałam być majową mamą zwłaszcza że przy córce dało się od razu to teraz też tak myślałam... tylko teraz trochę właśnie się zdrowie posypało... no ale teraz spuszczam z tonu i nie będę żyła tylko myślą o ciąży...Akceptacja!
-
Ineczka wrote:U mnie w poprzednim cyklu tez się spóźniła dwa dni co raczej się u mnie nie zdarza potem przyszła i trwała aż dwa dni bardzo skąpa nigdy nie miałam obfitych okresów zazwyczaj większa wkładka daje radę ale teraz był zbyt skąpy zrobiłam test negatyw wiec coś się chyba dzieje eh plus taki ze z 35 dni cykl skrócił się do 30 od stycznia biorę Ovarin
Akceptacja! -
U mnie dzisiaj się rozpogodziło, pojawił się śluz (wygląda jak płodny, ale chyba czas się pogodzić z wczesnymi owulacjami) i mają w pamięci tą wczorajszą pełnię księżyca, będę działać
A, i mierzę teraz temperaturę na termometrze owulacyjnym z dwoma miejscami po przecinku i różnica w wartościach jest kolosalna. -
Ja sobie zjadłam krupniczek z ziemniaczkami:) smakuje mega, ale nie mogę na raz dużo zjeść, bo mnie strasznie wzdyma. Tak to bym wtrąbiła dwa talerze za jednym zamachem
-
Moniska, Elka jak wam zazdroszcze ze mozecie jesc. Ja dzis rano zwrocilam cale sniadanie, potem absolutnie nie chcialam nic jesc, ale na sile zjadlam troche ziemniakow, pare gryzow piersi i 3-4 lyzki kapusty zasmazanej. No coz, po drzemce, rozwolnienie, znowu mega mdlosci, chcialam sobie ulzyc i nie moglam zrobilam gorąca herbate i tez ledwo pije