WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene dziękuję kochana :-*
Dopiero co z kuchni wyszłam. Plecy bolą
Kciuki za II dla testujących :-*Britty lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj rano powtórzyłam test z porannego moczu. Początkowo nic nie widziałam, ale po dłużej chwili coś mi się jednak pojawiło, coś co było widoczne chyba tylko dla mnie. Wpatrywałam się w ten test chyba z 30 minut, oglądając go pod różnymi kątami. Raz coś widziałam, raz nie . W końcu jednak go wyrzuciła uznając, że był wadliwy i z jednej strony pojawił sie zaciek.
Do @ jeszcze 3 dni, a od rana brzuch mnie już boli dość mocno, a to chyba już definitywny zwiastun nadchodzącej @. -
Ha, może zrób jutro o czułości 10?
Mnie jeszcze teraz czasem boli brzuch malpowo, więc wieszHa lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Ha, może zrób jutro o czułości 10?
Mnie jeszcze teraz czasem boli brzuch malpowo, więc wiesz
Ten który zrobiłam był u czułości 10. Jesli do wtorku nie dostane @ to powtórzę. Chwilę temu się obudziłam bo nie mogłam wytrzymać, a do tego cały czas odbija mi się obiad. Brzuch raz boli mniej, raz mocniej. Jak poczuję coś mokrego to szybko biegnę do łazienki sprawdzić czy to przypadkiem nie przyszła @ Niby nastawałam się na wrześniowe testowanie, ale gdzieś tam nadzieja się tli... -
Witam Was serdecznie
ja niestety dzisiaj dostałam @ wrrrrr
Także po porannej złości przepisuje się na wrzesień ok. 20
Powiem Wam, że jak zmierzyłam temp i zobaczyłam ten spadek to aż mi się płakać zachciało... ale już się pozbierałam, wycałowałam męża i zabieram się za nowy cyklW końcu się udało...
-
Hej hej kochane:) Mam wreszcie chwilę na oddech, ale padam;p
Wpisałam Was do listy:) Kciuki za II:*
Rene i dziewczynki edytujące listę: dzięki za pomoc:* -
moniśka... wrote:Hej Truskaweczka, zniknelas z sierpniowego tematu, takze lap tutaj moje wiruski *^$#@$^& obu dobra passa sierpnia przeszla na wrzesien
Tak zniknęłam ze wszystkich tematów.. musiałam trochę odpocząć ale wróciłam już sierpień dla mnie jest stracony dlatego tutaj przybyłam
Dziękuję za wirusy przydadzą się A jak tam sie czujesz? -
Jak to jest z tymi testami owulacyjnymi, na ile dni przed spodziewana owulacja wychodza? Dziś u mnie 11dc, owulka przewaznie wypada mi ok 16(jesli jest) czyli kolo 14-15 testowac?
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond wrote:Jak to jest z tymi testami owulacyjnymi, na ile dni przed spodziewana owulacja wychodza? Dziś u mnie 11dc, owulka przewaznie wypada mi ok 16(jesli jest) czyli kolo 14-15 testowac?
Ja w poprzednim cyklu mocne dwie krechy miałam 10dc i 11dc w 15dc był pęcherzyk który powinien pęknąć i powinna być owu więc jakoś 16/17dc tyle że u mnie przerósł i nie pękł i owu nie miałam.Almond lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny jak tam nastroje?
U mnie lekko podle, już po owu, szans mało wykorzystanych bo jakoś tak uciekły dni. Ehh, jutro wizyta u gin i w końcu się dowiem jak widzi moje leczenie (wysoka prolaktyna, progesteron ok.) I pewne kolejny cykl do tyłu.
Ale nadzieja zawsze jest! -
Truskaweczka250 wrote:Ja w poprzednim cyklu mocne dwie krechy miałam 10dc i 11dc w 15dc był pęcherzyk który powinien pęknąć i powinna być owu więc jakoś 16/17dc tyle że u mnie przerósł i nie pękł i owu nie miałam.
Czyli zaczne testować od jutra, ciekawe co pokażą, bo troszkę sceptycznie podchodzę do takich wynalazkow ale moze akurat sie uda:-)
U mnie humorek taki sobie, za 3 dni koniec urlopu i powrot do pracy, i masa pracy we wrzesniu ale moze szybciej minie do 7 i do testowania o ile @ bie nawiedzi mnie wczesniej
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało