WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagoda, wrzesień nasz!!!
jagodowa91, Ellka lubią tę wiadomość
-
Kasiolda, wpisałam Cię Przepraszam że dopiero dzisiaj, ale wczoraj nie miałam jak. Kciuki za II:*
Jagodowa, Ty też już wpisana:) Kciuki:* -
Kasiolda wrote:Wczoraj mieliśmy pierwszą rocznicę ślubu Jesteśmy razem 6 lat - to było nagłe "bum", bo wcześniej przez półtora roku się przyjaźniliśmy, więc uważam, że to taki silny związek budowany najpierw na zaufaniu i znajomości siebie nawzajem, a później na zauroczeniu Przez około 2 lata brałam tabletki anty, odstawiłam z końcem maja. W czerwcu trudno powiedzieć, czy się staraliśmy. Było tak na luzie, ja się jakoś specjalnie nie monitorowałam i dopiero podczas okresu okazało się, że wróciły mi długie cykle sprzed brania tabletek (ok. 35 dni). Dlatego nie wstrzeliliśmy się w owulację. W lipcu już mierzyłam temperaturę, ale pod pachą. Wychodziły mi dziwne rzeczy Ogólnie podejrzewam, że nie doszło do owulacji, mimo że miałam śluz płodny. 11 sierpnia dostałam słabą miesiączkę, więc nawet nie robiłam testu ciążowego. Od tego dnia mierzę temperaturę już w pochwie, więc trzymajcie kciuki, żebym miała skok Powinno to nastąpić pod koniec sierpnia/na początku września. W lipcu "staraliśmy się" w całym moim rzekomo płodnym tygodniu, a teraz mój mąż się chyba doszkolił i akurat ma ochotę co 3 dni
A z takich podstawowych rzeczy to w grudniu skończę 27 lat, mąż ma 28.
Hej Kasiolda czytając o Tobie mam wrażenie ze to o mnie tez z mezem jesteśmy od 6 lat rok po ślubie niedawno minoł tez brałam tabletki ok 2 lata i odstawiłam teraz w marcu bo chciałam zeby sie to wszystko wyregulowalo i tak samo mi okres zaczął świrować raz 28 dni raz 35 36 ale gin powiedział mi ze to jest normalne i ze nie ma sie co tym stresować tylko próbować, pierwsza próbę mieliśmy teraz w lipcu ale ona była taka powiedzmy tylko bez zabezpieczenia i nic pewnego a od tego miesiąca termometr poszedł w ruch a i na zakończenie ja w tym roku kończę 26 a mąż 27
-
Magda, zrobione:) Kciuki:*
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Naacia, co gotujesz dobrego? Twój wybredny czy wszystkożerny?
-
nick nieaktualny