WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Widzę że temat sie rozkręca.
Pierogi ruskie z fetą? Muszę spróbować! Sera białego nie mogę a feta ok. Mmmm
Ja nie wiem co z moim testowaniem wrześniowym w pracy Meksyk i nie wiem czy nr powstrzyma się jeden miesiąc... ale nie wiem czy dam rade.
O w ogole nie wiem co myśleć bo dostałam dzisiaj plamien! Jednorazowych takich... Nie miałam tak nigdy... a jestem teraz w 25dc... chyba że coś mi się fl rozregulowała... zobaczę czy jutro coś będzie. Dziwne strasznie... -
Britty wrote:Tynka jak wysoka masz prolaktyne?
Musi być dobrze. To dopiero 3 cs i oczywiście miało być na spokojne, a jak nie wyszło za pierwszym, drugimi razem to stres się włączył... -
Sonka ja niestety na progesteronie sie nie znam:( ale mi lekarz mowil zeby byl w granicach 20 ale nie wiem czy sa rozne skale w labo
U mnie dzis taki test owu wyszedl
https://naforum.zapodaj.net/14985c821ce2.jpg.html
Czy mozliwe ze juz pozytywny? Owulka mi wychodzi za 3 dni
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
cześć dziewczyny wrzesień coraz bliżej:) mam nadzieje ze będzie równie owocny jak sierpień
a u mnie znowu cykl w cały swiat coraz później owu u mnie się pojawia o ile w ogóle jest przedwczoraj mocno bolał mnie jajnik i chyba pierwszy raz w życiu zaobserwowalam u siebie otwarta szyjke wiec juz byłam cala happy i czekałam na skok temp a tu duuuupa. temp ciągle nisko wiec owu chyba jednak nie było. nie wspomnę już ze to juz drugi falszywy alarm w tym cyklu bo wcześniej bolał mnie drugi jajnik i temp zaczęła rosnac a później jej się odwidzialo i spadła jak tak dalej pójdzie to pewnie 3.09 nie będę testować jednak tyle się naogladalam ciążowych wykresów z późnych ovu ze nadzieja ciągle się jeszcze tli..
-
Sońkaa wrote:Dzień dobry z rana
U mnie dziś 8 dpo, byłam wczoraj na badaniu progesteronu i jest 16,50 ng/ml, myślicie, że taki wynik potwierdza owu?
Wrześniowe fasoli przybywajcie!
Sońska, Ty testujesz 2.09? Jeśli tak, to testujemy razem💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Niestety pewnie nie załapię się na testowanie we wrześniu
@ ciagle nie przyszła, zamiast tego mam dziwny kremowy śluz i bolące podbrzusze. Czuje, że to jakaś infekcja i bez leków się nie obędzie.
Jutro wizyta u gina i zobacze co powie. -
Hej dziewczyny jestem na wątku staraczki2017 ale jakoś cicho się tam zrobiło wiec postanowiłam dołączyć do was mogę ? staramy się 7 cykl w między czasie od stycznia uregulowałam tsh i prolaktyne bo miałam wysoka teraz wszystko jest w normie drugi cykl miałam monitoring w tym miesiącu owulacja pokryła się ze skokiem śluzem ,testem owu i tym co gin powiedziała wiec się wystrzeliliśmy pytanie czy się udało poproszę o wpisanie na 1.09:)
amica, Blanka991 lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Britty, dzięki za odpowiedź, Pilik też tak twierdzi, więc nie pozostaje mi nic innego jak się cieszyć, że jest dobrze
Magda - tak mam wpisane, to jest wersja dla cierpliwych, bo to będzie mój 33 dc, obiecałam sobie nie nakręcać się wcześniej... Chociaż owu mi sie przesunęła na 15 dzień z 17 - 18, nie wiem jak będzie z @, bo to pierwszy cykl metforminą, także zobaczymy co czas pokaże
Ha, dobrze, że idziesz do tego gina, niech sprawdza co się dzieje, bo się psychicznie można wykończyć... Trzymam kciuki za same pozytywne wieści :*
Ineczka - trzymam kciuki!Britty lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
Ineczka witaj:) WPisana jesteś Kciuki za II