WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Brzmi smacznie
Ja muszę jakieś pierogi wykopać z czeluści zamrażarki;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczęta, jeśli można to chętnie do Was dołączę.
To mój pierwszy cykl od poronienia, nie wiedziałam, że tak się będę cieszyć na @
Bałam się, że wszystko mi się rozreguluje, ale w sumie wygląda na to że jest ok.
Razem fajnie oczekiwać na testowanie, moje będzie 25-09. Mam nadzieję na cud21-07-2017 [*] 9 tc -
nick nieaktualnyBlanka991 fajnie, że mamy podobną historię To najlepszy czas dla nas na ciążę, ale najlepiej się nie nastawiać, tylko czerpać radość z życia Jeśli szybko wyjdzie, to będzie dużo uciechy. A jeśli nie, to możemy zwalić winę na tabletki anty
Cześć, Angie38 Cuda się zdarzają! Powodzenia -
Angie, witaj:) Już dopisana jesteś do listy:) Kciuki za II :*
-
Angie38, nie o takich cudach się naczytałam już na tej grupie, więc trzymam kciuki, żeby końcówka września była dla Ciebie pozytywna! My się chyba w tym miesiącu nie wcelowaliśmy w owulację, ale nadzieja jakaś została
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 14:48
-
Ella, dziękuję )))
Kitkat - ten miesiąc co zaszłam w ciążę tez myślałam że stracony. Do moje TŻ akurat mama przyjechała, akurat w okolice dni płodnych, się śmiałam, że robi to chyba specjalnie, że nie chce zostać babcią. Cykl odpuściłam. Przytulanki wydawało się że były praktycznie po dniach płodnych i się okazało, że jednak nie do końca załapaliśmy się ostatnim rzutem na taśmę.
21-07-2017 [*] 9 tc -
widziałam, że sierpień był bardzo owocny. Proszę, co to słońce robi z ludźmi
To nie wiem czy zauważyłyście - dzieci najwięcej rosną w miesiącach letnich, słonecznych. Widać, że podobnie jest z zafasolkowywaniem
A więc - najbliższy miesiąc też powinien być pozytywny
Może dziś akurat trudno o nadmiar słońca, ale od czwartku się opalamy21-07-2017 [*] 9 tc -
Witaj Angie;-)
Ja dzis robilam spaghetti z owocami morza, pyszne !
A u mnie pakowanie dzis. Mam nadzieje, ze szybko sie z tym uporam.
DIs juz 12dc, testuje z testami owulcyjnymi i mam nadzieje ze owulka bedzie za te 4 dni, bo juz cos jajnik daje o sobie znac !
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond, kciuki:)
-
Angie, no zdjęcie motywujące fajne:)