WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sońkaa wrote:Ha, dobrze, że idziesz do tego gina, niech sprawdza co się dzieje, bo się psychicznie można wykończyć... Trzymam kciuki za same pozytywne wieści :*
Dobija mnie ten brak @. Czuję się zmęczona psychicznie tym cyklem. Chciałabym już zacząć nowy. Właśnie zamówiłam testy owulacyjne
-
Elka dziękuje .Tez mam taka nadzieje ze rozpocznę i z każdym kolejnym dniem same zielone kropki wszystkim nam tego bardzo życzę i trzymam kciuki

Ellka lubi tę wiadomość

30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Sonkaa, a jakoś dzisiaj dziwnie. Coś mnie rozpala, temp trochę wyższa, mam nadzieję że to nie przeziębienie.
A co u Ciebie?
-
Elka coś chyba w powietrzu wisi mam nadzieje ze nic was nie złapie.Ja dzisiaj tez tak dziwnie jakoś albo mi zimno albo gorąco sama nie wiem jak się ubrać co ze
sobą zrobić

https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
Ineczka, teraz będzie najgorsza pogoda. Czasem nie wiadomo jak się ubrać, do tego chodzę wyletniona, chyba muszę się ogarnąć
-
Ineczka, mnie właśnie martwi trochę to, jak szybko miałam owulację... Mam cykl 30-dniowy i coś mi to się chyba przyspieszyło. Ale to pierwszy miesiąc starań, więc wszystko na luzie
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 7 l.
23.09.2025 - 9 dpo ⏸️
10 dpo - 121,9 mIU/mL
12 dpo - 278,5 mIU/mL / przyrost 128% 🥰
15 dpo - 1005,9 mIU/mL / przyrost 136% 🥰
7.10.2025 - jest pęcherzyk 🌼
10.10. 2025 - mamy serduszko 🥰
15.10.2025 - 7 mm maleństwa 🥰
6.11.2025 - 2.86 cm tańczącej malinki 🥰
27.11.2025 - prenatalne, niskie ryzyka. 6,7 cm gagatka 🥰
07/25 ktoś chciał być 💔
TSH 1.048 ✅️
owulacje potwierdzone ✅️
cytologia ✅️
morfologia ✅️
💛 marzenia są początkiem wszystkiego...

-
Karo, wpisana jesteś
Kciuki za szczęśliwe zakończenie:*
-
Ellka,mi też dziś zimno cały dzień, ale właśnie... pada, wieje, nic dziwnego. Uważaj na siebie, nie wyletniaj się tylko grube skarpety dziergaj na przyszłość

Ja jestem sobie po badaniu proga, jest ok, więc czekam, nie nakręcam się, jestem cierpliwa, jestem zen
Ellka lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy

-
Sońkaa, ja i skarpety - paradoks ;p;p Chociaż od jakichś dwóch dni ubieram i chodzę w bluzie.
Wdech wydech wdech wydech
-
Ja mam 35 dniowe cykle i w zeszłym miesiącu miałam monitoring w 18dc był pęcherzyk 16 mm w tym miesiącu umówiłam się tak samo bo mam pozna owulke i 18dc było już ciałko żółte i płyn w zatoce douglasa wiec krótko pow owu tak tez pokazał mi skok testy i śluz wiec skoro ty masz 30 dniowe to może u ciebie się tez to przesunęło gdyby nie monitoring i potwierdzona owulacja to bym pomyślała ze ovu mi złe zaznaczył ale jednak wiec jest nadzieja Tylko u mnie minęło trochę więcej dni od ostatniego dnia krwawienia u ciebie widzę ze wyznaczył owulke prawie zaraz po @ no nic trzeba miec nadzieje ale jest to możliweKitkat wrote:Ineczka, mnie właśnie martwi trochę to, jak szybko miałam owulację... Mam cykl 30-dniowy i coś mi to się chyba przyspieszyło. Ale to pierwszy miesiąc starań, więc wszystko na luzie

Hej

Ha, no to teraz mobilizacja i na spokojnie
Ja w tym cyklu nie mierze temp
w sumie nie mam teraz czasu na myślenie
-
Ha, wpisana jesteś
Kciuki za II:)
Blue, myśli będą gdzie indziej, odpoczniesz:)
Bluecat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

może owu będzie wcześniej i się zalapie na wrzesień