WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitkat, dopisałam datę Kciuki za II:*
-
Cześć Dziewczyny!
Co prawda jestem w połowie cyklu i powinnam testować 2 września ale z tego cyklu raczej nic nie będzie, więc poproszę o zapisanie na 29 września. Będę zamykać stawkę, ale liczę na to że we wrześniu się w końcu uda!
Miłego popołudnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 15:33
MałaMi90 lubi tę wiadomość
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
U mnie raczej również nic z tego cyklu nie będzie. Czuje, że dostane @ - nie mam żadnych szczególnych objawów, ale intuicja podpowiada, że na cud nie ma co liczyć Do wczoraj widziałam u siebie mnóstwo objawów, dzisiaj czuje się najnormalniej w świecie Do @ zostały 4 dni, ale po dzisiejszym teście negatywnym i braku nawet cienia bladej drugiej kreski poczułam, że nie ma sensu się dłużej nakręcać. To pierwszy cykl starań, ale chyba najlepiej będzie wrzucić troche na luz bo inaczej zwariuje Testować powinnam 21.09 (dokładną date podam jak przyjdzie @@ Obiecałam sobie, że przy kolejnym cyklu test najwcześniej wykonam w dniu spodziewanej @
-
Dziewczyny możecie mi napisać jak wygladają wasze starania przed owulacją? Chodzi mi dokladnie o te dni gdy śluz jest jeszcze wodnisty i nie przeszedł jeszcze w rozściągliwy?
Co dwa dni czy codziennie? I od ktorego dnia cyklu zaczynacie ( jasne ze po miesiączce) ale zaczynnacie od 8dc czy wczesniej?
18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
przyszlam do was porozsiewac troche wiruskow &%$%^&*&^%%$ lapcie i powodzenia HopeandFaith my przez 3 cykle staralismy sie od 10 dc co 2 dzien, a w cyklu kiedy sie udalo to bylo malo przytulania bo czas i choroba M nie pozwalaly i sie udalo
Ha, Rene lubią tę wiadomość
-
moniśka łapie Twoje wiruski
U mnie było podobnie przy pierwszej ciąży - zaskoczyło gdy odpuściłam Teraz zdaje sobie sprawę, że muszę wyluzować bo inaczej się nie da. Do wczoraj miałam masę objawów. Dzisiaj czuję sie znacznie lepiej -
Hope, zmienię wieczorem. Przepraszam że dopiero Wtedy Ale czeka mnie dzień w kuchni
-
Hej Wpiszcie mnie proszę na 16 września