WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sela wrote:Ellka powiedz mi czy Ty też miałaś na samym początku takie straszne bóle w samym dole brzucha (poniżej jajników)?? od paru dni mam takie bóle ale teraz to dopiero mi się zaczęło. To są takie skurcze, jak wstane z łóżka i pochodzę po domu... przy oddwaniu moczu ból się strasznie nasila ale za sekunde przestaje i jest wszytsko ok jak tylko się położę... nie wiem czy już gnać do gin, bo to trochę wcześnie...
Sela, nie miałam takich bolów. Mi za to dokuczał lekki ale upierdliwy ból miesiączkowy. Jeżeli się niepokoisz, to jedź do gina, niech sprawdzi czy wszytko dobrze. Będziesz spokojniejsza:) Może coś rozkurczowego poleci brać np -
Sung, ja w pierwszej ciąży chodziłam do endo-ginki. Wiedziała bardzo dobrze że choruję na tarczycę, a jednak nie zleciła branie jodu. Ja nie jestem lekarzem i sama nie mam zamiaru kombinować, żeby sobie czegoś nie rozregulować
Sprawdziłam teraz suplement jaki zażywam, i jednak tam jod też jest. Więc możesz mieć jednak racjęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 08:14
-
Scarlett, jesteś wpisana:) Kciuki za II
Ciężko Was dziewczynki nadrobić;pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 08:12
ScarlettKate lubi tę wiadomość
-
Dla mnie rozpoczyna się najdłuższy tydzień ... Brzuch raz na jakis czas pobolewa mnie małpowo, sutki do tego też sa jakieś wrażliwe - wczoraj miałam wrażenie jakby ktoś mi szpilki wbijał. Wieczorem czułam jakby lapala mnie jakaś grypa, a dzisiaj musialam wyjść z dwóch sklepów bo mi śmierdziało. Ciekawe ile z tego to działanie psychiki...
-
No psychika odgrywa ogromną rolę, ja poprzednie dwa cykle oczywiście miałam wszystkie objawy ciąży haha tylko ciąży brak :p
My w tym miesiącu staraliśmy sie w 12,14,15,16 dzień cyklu - zobaczymy czy to wystarczy
Dziś 18 dzień więc zaraz pewnie będę widzieć urojone objawy hehe :p
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Ellka wrote:Scarlett, jesteś wpisana:) Kciuki za II
Ciężko Was dziewczynki nadrobić;p
No bardzo, ale dzielnie wszystko czytam!
Paulinaaa wrote:No psychika odgrywa ogromną rolę, ja poprzednie dwa cykle oczywiście miałam wszystkie objawy ciąży haha tylko ciąży brak :p
My w tym miesiącu staraliśmy sie w 12,14,15,16 dzień cyklu - zobaczymy czy to wystarczy
Dziś 18 dzień więc zaraz pewnie będę widzieć urojone objawy hehe :p
U mnie tak samo, tym bardziej, że ja zawsze wiem kiedy mam owulacje, bo boli mnie jajnik i to tak mnie boli, że ostatnie na co mam ochotę to serduszkowanie, ale co zrobić. Jakby tego było mało jestem człowiekiem bladością więc żyły widać mi zawsze. Piersi zaczynają mnie boleć następnego dnia po owulce i przestają, gdy przychodzi @. Na brodawkach zawsze mam trochę takiej kaszki, co podobno tez jest objawem ciąży. Także wychodzi na to, że po dp jestem chodzącym objawem ciąży, tylko w ciąży nie jestem :DDPaulinaaa lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
U mnie od rana dalej brzuch dokucza jak na @, tylko jak płasko leżę to się uspokaja - oczywiście już sobie wkręciłam, że to może być objaw ciąży
W ogóle to kobieca psychika jest taka wspaniała - jak coś chcemy, to wszystkie znaki na ziemi i niebie nam pokazują, że to się dziejeMagda - mbc, ScarlettKate lubią tę wiadomość
-
KAL wrote:Plik a kiedy będą wyniki bety? Ja w zeszłym cyklu się tak napaliłam na ciąże bo miałam wszystkie objawy i dupsko blada bo małpa mnie dopadła hehe więc już się nie napalam zobaczymy co będzie za tydzień po obu,
-
Klaudiaaa93 czyli znowu jedziemy na tym samym wózku . Kiedy teraz testujesz ?starania od 07.2017 ,
5 lat cykle bezowulacyjne,
hiperprolaktynemia, bromergon,
podejrzenie PCOS , podejrzenie IO,
badanie nasienia 1.02
21.01 - test ciążowy pozytywny ❤️ -
Ha wrote:A wynik bety?
U mnie chyba dobrze, bo temperatura zaczęła rosnąć. To znaczy, że wczoraj była owu? Nie wiem, czy trafiliśmy z serduszkowaniem, bo co dwa dni i wczoraj akurat był dzień przerwy, ale jak ma się udać, to się uda
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Ellka dziękuje za odp. Umówiłam się na czwartek do gin a w środss ide 3 raz na bete żeby już tyle nie myśleć... zrobię przy okazji ft3 ft4 i antyTPO z ciekawości ile wynosi, bo skoro tsh mi tak ładnie spadło w początkowej ciąży to może antytpo teżW końcu się udało...
-
nick nieaktualny
-
Ja się dziś obudziłam z takim bólem głowy i mdlosciami jakbym tydzień piła ( mam nadzieje ze ten dzień szybko minie. .. po sobotnim usg tarczycy wyszło ze mam kilka guzków, ale takich do obserwacji i leki dalej bez zmian, aż do kolejnego badania tsh.
Trzymam kciuki za testujące w najblizszy czasie !!