Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki za betę, a przede wszystkim przysrost w normie 🙂
kropka_123, Kimbra lubią tę wiadomość
Na pokładzie:
💙 09.2012 sn
💜 04.2015 cc
💜 05.2017 cc
09.2019 cichutko marzy mi się 4...
01.2022 starania na serio...
03.2022 BC 💔😭
16 cykl starań po BC...
17.05.23 15:15 szok ⏸️ ❤️🌈
18.05.23 beta 261,90 // prog 28,10 ❤️🙏
29.05.23 beta 29165 😲❤️ // prog 17,20 😥🙏
30.05.23 wizyta - pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym, bez echa zarodka ❤️🙏
13.06.23 1,5 cm dzidzi i jest serduszko ❤️
22.06.23 [wizyta kontrolna przez plamienia] 2,44 cm i bije ❤️
03.07.23 wizyta 4 cm i bije ❤️
12.07 14:00 prenatalne
-
2+3 wrote:A ja nie mam pojęcia co to jest DHEA-SO4 🤔🙈
A też jak badałam w 3dc wyszło że podwyższone... Mam 374.60 przy normach 60.9-337 😐
Może ktoś jest tu bardziej zorientowany 😁2+3 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
Beta zrobiona!
Ewiwi, 2+3, Blondyna.B, Kimbra, Paulina666, drSylwia, Smerfetka_1988, MP25, Beezi, paprotka17, okejka, oloska, pluto_nova, Kil, Katarena, Madziq6, ChocoMonster, Vivico, SandraH.97, siesiepy, czarneniebo, dracaena, Czytoto, Poziomka9204, Anett93, Lipcowa, Kasiaaa.97, Giwcia lubią tę wiadomość
-
Kimbra wrote:Ja też robiłam ale nie wiem co to znaczy.Kazała mi na to brać DHEA z aflofarm raz dziennie i biorę (staram się bo zapominam)Zobaczę jakie ja miałam wyniki...
2+3 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Dobra dziewczyny, znowu natrzaskałyście tyle postów, że nie czytam całości, tylko kolejno odpowiadam 😉
A-6 wrote:Ostrzeżenia żal post.
Nie wiem co się dzieje, chyba PMS się odzywa. Mam takiego doła, że część pacjentów odwołałam. Psychika mi siada. Ciągle dowiadujemy się o kolejnych obowiazkach. Przeprowadzka, ślub szwagra w ten weekend i presja by mąż się spisał jako świadek, prezent nie przyjdzie na czas bo zmienili politykę firmy oraz kłótnia wczorajsza i jeszcze ta pochrzaniona temperatura jak na złość nic nie idzie. Nie wiem czy to efekt bc czy po prostu moja natura, ale nie mam siły dzisiaj myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze zadania.
Koniec użalania się 😶
Trzymaj się kochana, nic się nie martw wszystko się dogra i ułoży 🤗 a mogę wiedzieć w jakiej branży pracujesz, że mówisz o pacjentach? Ale to zwykła ciekawość, nie musisz odpowiadać 😉
A-6 lubi tę wiadomość
-
ChocoMonster wrote:Ja mam dziś takie przemyślenia, po grzyba było mi to wesele. Nie mówię oczywiście o związku małżeńskim, ale weselu.
Dorośli ludzie odmawiają nam na 10 dni przed weselem, tłumacząc się tym, że jadą na wakacje. NA WAKACJE. I to bardzo bliscy znajomi. Wszyscy wiedzą o weselu dwa lata, zaproszenia rozdawaliśmy w kwietniu więc 5 miesięcy temu. Potwierdzenie obecnosci było do 30.06 i Ci sami ludzie potwierdzali swoją obecność. To już kolejne takie odmawianie - wakacje, remont, nie mają kasy (mimo że wcześniej potwierdzali, że przyjdą). Jak słyszę takie tłumaczenie, to dosłownie gotuje się we mnie, wczoraj aż się poryczałam z tego wszystkiego. Jest mi po prostu przykro, że rodzina i bliscy znajomi tak nas traktują. To wesele zweryfikuje mi naprawdę wiele znajomości
Ja sobie tylko mogę wyobrażać, jak ciężko Ci ogarnąć taką w sumie, nazwijmy rzeczy po imieniu, głupotę ludzką. Ja osobiście nie jestem fanką wesel, chodzę tylko do najbliższych, ale też nie żebym dostawała masę zaproszeń rok rocznie. Jednak uważam, że skoro wiem, że nie pójdę, mówię o tym od razu, nie w ostatniej chwili. Teraz z partnerem po zaręczynach ustaliliśmy zgodnie, że nie będziemy nic organizować, w swoim czasie pomyślimy o ślubie cywilnym, raczej kameralnym niż z weselem.ChocoMonster lubi tę wiadomość
-
Namisa jeszcze wszystko możliwe 🍀🤞
Ja tego nie czaje jak można w ogóle nie poinformować, że się nie przyjdzie 👀, dostajesz piękne zaproszenie a tu takie wyj#bongo....
A co do moich plamien przed @ to wczoraj były jeszcze jakieś trzy mazaje z rana, a dzisiaj już spokój.. Rozmawiałam z gin, jutro mam oczywiście betę powtórzyć i od jutra 💉, ja nie wiem jak ja to zrobię 🤯. Duphaston mam brać i coś mówił o wizycie w przyszłym tygodniu w piątek.🤯 Ale ja chyba nie chce, mam uraz do wczesnej wizyty 😥.
Dziewczyny chciałaby któraś witamine B12? pomyliło mi się i myślałam, że to metylowana..
-
Dhea-so4 to androgeny,męski odpowiednik testosteronu.
Zbyt wysoki powoduje hiperandrogenizm,a tym samym hirsutyzm,niski głos,tycie.
Często kobiety z PCOS mają wysokie DHEAS albo testosteronCzytoto lubi tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
Kimbra wrote:A nie przeprasza ja miałam robione Dehydroepiandros teron-DHEA wynik 2,36 mg/ml zakres 1,20-6,30
Kimbra, Czytoto lubią tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
Kariotyp✅
-
Powiem wam że ogólnie gdzieś z tyłu głowy czuję że wczorajsze nic nie dało. Wizytę mam 21 go i ciekawie będzie jak dostanę okresu 🙊🙉*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Choco rozumiem Cię doskonale... Chcemy żeby ten dzień był tym najpiękniejszym, tyle przygotowań przed. Dużo wcześniej zapraszamy, czy nawet znana jest data, a ktoś w ostatniej chwili powie, że nie przyjdzie i to dlatego, że jedzie na wakacje 😲 normalnie szok... Bony wakacyjne przedłużają do marca 🤪
My przed kościołem w trakcie składania życzeń dowiedzieliśmy się, że mąż kuzynki nie przyszedł bo musiał iść do pracy, nie dawała znać wcześniej, bo nie chciała robić zamieszania (był pomocą kucharza)🤦♀️ Też żona kuzyna z synkiem nie przyszła, bo że niby mały się rozchorował.. jak się okazało pożarli się, a to był tylko pretekst.. zresztą dawno już są po rozwodzie 🙈 obie informacje dowiedziałam się gdy składali mi życzenia 🤦♀️
Niestety tak jest na każdym weselu 😐
Nie patrzcie na innych, to jest Wasz dzień i bawcie się dobrze 🙂
My w ten weekend świętujemy 11 rocznicę i często wracam do dnia ślubu, bo było na prawdę mega i wybawiłam się jak na nie jednym innym weselu 😁ChocoMonster, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Na pokładzie:
💙 09.2012 sn
💜 04.2015 cc
💜 05.2017 cc
09.2019 cichutko marzy mi się 4...
01.2022 starania na serio...
03.2022 BC 💔😭
16 cykl starań po BC...
17.05.23 15:15 szok ⏸️ ❤️🌈
18.05.23 beta 261,90 // prog 28,10 ❤️🙏
29.05.23 beta 29165 😲❤️ // prog 17,20 😥🙏
30.05.23 wizyta - pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym, bez echa zarodka ❤️🙏
13.06.23 1,5 cm dzidzi i jest serduszko ❤️
22.06.23 [wizyta kontrolna przez plamienia] 2,44 cm i bije ❤️
03.07.23 wizyta 4 cm i bije ❤️
12.07 14:00 prenatalne
-
Paulina666 wrote:To to samoSzczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kimbra wrote:A cha 🙆 widać jak się znam 🤷.To kurcze po co ja to biorę w sumie?Żeby ciut podwyższyć?Nawet jej nie zapytałam...👱♀️-39
4 lata starań
Kariotyp✅
-
Ja już dziewczyny głupieje… siedzę w pracy. Wczoraj po pracy zrobiłam test (10 mlU) - 31 dzień cyklu. Od razu po zrobieniu wyszedł cień, który nie był mocno widoczny. Stwierdziłam, ze to kreska testowa. Dziś 32 dzien. Zero objawów na okres, mdli mnie. Sama nie wiem czy się nakręcam.. z testem i Beta chce poczekać. 🤷🏼♀️
Przy poprzedniej ciąży test wyszedł mi z popołudniowego moczu w 30 dniu cyklu. Niestety nie było szczęśliwego zakończenia .
Cykle mam 28 dni - czasami podchodziły pod 30, ale rzadko.
To nasz pierwszy cykl starań po poronieniu…
Myślicie ze test może był wadliwy (PINK z apteki)? Za wcześnie? A może słyszałyście lub miałyście sytuacje gdzie test pomimo spóźnionej miesiączki wychodził negatywnie a wszystko kończyło się dobrze?
Tak bardzo czekam albo na ⏸ albo na 🐒, aby jak najszybciej moc od nowa działać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2022, 10:47
👱🏼♀️ 25 🧔🏽♂️ 30
11.09.2021 💒
06.2022 👼🏻 -
Aaa91 wrote:
Poczekalabym do jutra, a potem najwyżej może zmieniłabym laboratorium.
Próbowałaś testów z innej firmy?👱🏼♀️ 25 🧔🏽♂️ 30
11.09.2021 💒
06.2022 👼🏻 -
olgaaa wrote:Ja już dziewczyny głupieje… siedzę w pracy. Wczoraj po pracy zrobiłam test (10 mlU) - 31 dzień cyklu. Od razu po zrobieniu wyszedł cień, który nie był mocno widoczny. Stwierdziłam, ze to kreska testowa. Dziś 32 dzien. Zero objawów na okres, mdli mnie. Sama nie wiem czy się nakręcam.. z testem i Beta chce poczekać. 🤷🏼♀️
Przy poprzedniej ciąży test wyszedł mi z popołudniowego moczu w 30 dniu cyklu. Niestety nie było szczęśliwego zakończenia .
Cykle mam 28 dni - czasami podchodziły pod 30, ale rzadko.
To nasz pierwszy cykl starań po poronieniu…
Myślicie ze test może był wadliwy (PINK z apteki)? Za wcześnie? A może słyszałyście lub miałyście sytuacje gdzie test pomimo spóźnionej miesiączki wychodził negatywnie a wszystko kończyło się dobrze?
Tak bardzo czekam albo na ⏸ albo na 🐒, aby jak najszybciej moc od nowa działać.olgaaa lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem