Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Beezi wrote:Kimbra, 🤞🤞🤞 za następne podejścia
ChocoMonster, u mnie na 150 zaproszonych było 80. W tym 17 osób z rodziny, na jakieś 50 zaproszonych. Okazało się, ze znajomym bardziej na nas zależy. Nie przyjechali nawet moi chrzestni z jakichś 💩 powodów 🤷♀️
Wesele było najlepszą imprezą naszego życia i znajomi do teraz wspominają, a my myślimy kiedy i z jakiej okazji to powtórzyć 😅✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Emka06 wrote:A w temacie supli dla facetów - polecacie ten Fertilman Plus czy może stosowaliście jakieś inne?
Chciałam ten Fertilman mojemu zamówić, ale gdzie nie wejdę to wyświetla się ostrzeżenie, że zawiera dwutlenek tytanu, a od jakiegoś czasu jest zakaz dodawania go do żywności. 🤔
Mój pił jedna saszetkę niebieskiego Fertistimu codziennie, ma fajny skład. Teraz łyka już wszystko osobno bo takie mamy zalecenia dietetyczne, ale jeśli chodzi o makroskładniki to zostawiliśmy mniej więcej to samo co tam było bo ostatnio zadziałało.
Ja melduje kontrolny sik i mamy biel. W sumie testuje już od kilku dni ale nic się nie zmienia. Dziwne, bo temperatura ciągle rośnie, a moja fl to max 13 dni, więc powinna już spadać. Ech, nie pomyślałabym nigdy że będzie mi się tak marzyć okres i kolejny, normalny cykl. -
ChocoMonster wrote:Ja oczywiście rozumiem, że teraz ciężkie czasy. Rozumiem też, że może coś wyskoczyć typu choroba, niezaplanowany wydatek. Ale wakacje? Ręce mi opadły.*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
czarneniebo wrote:Ksandra witamy ✋
A jaki lek brałaś? Daj znać jak wyniki🤞. Działajcie działajcie 💥💥
Dzięki wszystkim za powotanie ❤️
Na początku brałam Parlodel ale strasznie źle się po nim czułam i mi zmienił na Norprolac.
Teraz czuję się ok i mam nadzieję że spadanie, dam znać jak dostanę wynik ❤️👩🏻31 - AMH ✅ Hiperprolaktynemia ❌ niedobór żelaza ❌
🧔🏼♂️37 - Kariotyp ✅ test HBA wynik nieprawidłowy ❌
Starania od 2021
🍀 IVF 2024 🍀
TFP Fertility Macierzyństwo
02.01.2024 - pierwsza wizyta w klinice
17.02.2024 - Rozpoczęcie stymulacji 💉
27.02.2024 - Punkcja -> 10 🐣 -> 6 zaplodnionych
04.03.2024 - Mamy 3 ❄️
❄️5.2.1 💔
❄️5.3.1 💔
❄️6.2.2 - ostatni 🤞🏻
FET I - cykl sztuczny
06.06.2024 - transfer ❄️5.2.1, 9dpt beta 0.6 💔
FET II - cykl naturalny
16.08.2024 - transfer ❄️5.3.1, 7dpt beta 2.07, 10dpt beta 5.93, 12dpt beta 4.63 💔
FET III - ❓ -
Namisa wrote:Mój pił jedna saszetkę niebieskiego Fertistimu codziennie, ma fajny skład. Teraz łyka już wszystko osobno bo takie mamy zalecenia dietetyczne, ale jeśli chodzi o makroskładniki to zostawiliśmy mniej więcej to samo co tam było bo ostatnio zadziałało.
Ja melduje kontrolny sik i mamy biel. W sumie testuje już od kilku dni ale nic się nie zmienia. Dziwne, bo temperatura ciągle rośnie, a moja fl to max 13 dni, więc powinna już spadać. Ech, nie pomyślałabym nigdy że będzie mi się tak marzyć okres i kolejny, normalny cykl.
Namisa, czarneniebo, siesiepy, oli23 lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Dziewczyny nie zapisywalam się na testowanie, można powiedzieć świadomie. W czerwcu sie nie zapisałam i pierwszy raz po roku 2 kreski. W tym miesiącu tez spróbowałam, dzisiaj 10 dpo.
Czy to oszukaniec czy prawdziwa kreska? 🥹🥹
Ancalime, Blondyna.B, ChocoMonster, Selleni, Karo1234, paprotka17, 2+3, Beezi, Paulina666, Katarena, Agn1000, Amunicja, gabi5443, Rica, Namisa, Madziq6, czarneniebo, okejka, oloska, dr_katarzyna, pluto_nova, Emka06, SandraH.97, siesiepy, A-6, oli23, Kasiaaa.97, Poziomka9204, Anett93, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
A-6 wdech wydech. Nie są to sytuacje bez wyjścia. Mąż jako świadek się spisze, wystarczy tylko ze obrączek i dowodu będzie pilnował 😅 a z prezentem nie masz na to wpływu ale też bym się wkurzyła 😔
Kimbra pierwsze koty za płoty 😅 za następnym zdasz 🤞
Ksandra hej 👋 witamy na pokładzie
ChocoMonster co do ślubu to w takich przypadkach tylko kasy szkoda jeśli nie możecie zmienić liczby gości a takimi znajomymi nie ma co się przejmować.. 🙄ChocoMonster, Ksandra, A-6 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
A-6, skoro to ślub szwagra, to i relacje bliższe. Ja osobiście pogadałabym i powiedziała wprost, że prezent nie dojedzie, ale później będzie na bank. Najważniejsza jest obecność na ślubie i wsparcie młodego nie wiem kto wywiera presję na Twojego, ale niech pohamuje konie - w końcu oprócz obowiązków też powinien się tam dobrze bawić!
Kimbra, tulę mocno. Ja zdałam za drugim razem, za pierwszym również nie wyjechałam z pracy (i również na łuku - pojechałam w drugą stronę, do tej pory nie wiem jak to się stało). Następnym razem się uda! Dobrze, że nie odpuszczasz, brawo, dziewczyno!
ChocoMonster, nie znałam tego wiersza, ale faktycznie mądre. Coś w tym jest! Choć wiadomo, w chwili kryzysu wydaje się, ze już zawsze będzie "czarno".
Nie dziwię się, że Ci przykro, odwoływanie w ostatniej chwili to już jest chamstwo podwyższonej kategorii. Mimo, że ślub brałam milion lat temu, to pamiętam jak każda informacja, że niestety ale nas nie będzie bolała. Marne to pocieszenie, ale dodam, że u mnie ni z tego ni z owego na ślubie pojawiły się 3 osoby, których miało nie być. I cała droga kościół-sala ubiegła na moim świadkowej dzwonieniu do sali & hotelu i organizacji na szybko strawy & spanka. Mieliśmy szpaler, a na filmie ze ślubu widać jak ja zamiast całować młodego, machać do ludzi to wiszę na telefonie...
Ewiwi, co ta młodzież ma w głowie
Ksandra, witamy, oby żadna z nas nie pozostała tu na dluzej
Kropka_123, widać kreskę. Leć na betę. I oby codziennie była większa 🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2022, 08:56
ChocoMonster, A-6 lubią tę wiadomość
-
ChocoMonster wrote:Ja oczywiście rozumiem, że teraz ciężkie czasy. Rozumiem też, że może coś wyskoczyć typu choroba, niezaplanowany wydatek. Ale wakacje? Ręce mi opadły.
siesiepy lubi tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Kropla ja przed końcem kawy czyli jedno oko pół otwarte i widzę dwie. 🤣🤣🤣 Więc chyba jest jak taka ślepota poranna widzi*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Ja widzę leć na betę!✨ 08.23 Stasieńko 🩵
-
kropka_123 wrote:
Mówię to tylko dlatego jak one ostatnio lubią oszukiwaćPoziomka9204 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNamisa wrote:Mój pił jedna saszetkę niebieskiego Fertistimu codziennie, ma fajny skład. Teraz łyka już wszystko osobno bo takie mamy zalecenia dietetyczne, ale jeśli chodzi o makroskładniki to zostawiliśmy mniej więcej to samo co tam było bo ostatnio zadziałało.
Ja melduje kontrolny sik i mamy biel. W sumie testuje już od kilku dni ale nic się nie zmienia. Dziwne, bo temperatura ciągle rośnie, a moja fl to max 13 dni, więc powinna już spadać. Ech, nie pomyślałabym nigdy że będzie mi się tak marzyć okres i kolejny, normalny cykl.Namisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnett93 wrote:Hej dziewczyny, tak szybko lecicie, ja w pracy nie mam jak czytać a tym bardziej napisać... proszę wpisać mi biel, to 12dpo, dzisiaj już temperatura poleciała okropnie w dół i nie będę się łudzić, bo wiem, że nic z tego. Nie piszcie mi proszę, że jest nadzieja obserwuje już kilka miesięcy temperaturę i się sprawdza może kiedyś Wam nadrobię! Buziaki :*
Anett93 lubi tę wiadomość
-
Ewiwi wrote:To zawsze jest stres. Mój syn zdawał na początku sierpnia. Taki pewny siebie wygadany a jak przyszedł to mówi mamo aż się trzęsę cały🤣 dzień po tym jak odebrał prawko śmigał sam busem po Warszawie. I mówi sam że jest inaczej a egzamin strasznie stresujacySzczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
nick nieaktualnyCoś się przebija. Planujesz bete?
-
Kamsi wrote:Dziewczyny, ja 10 razy prawo jazdy zdawałam, z egzaminatorem już na cześć byłam 😂😂 dopiero za 10 razem jak z tatem pojechałam to już chyba zobaczyli, że nawet ojcu wstyd i puścili 😂Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
W ostatniej ciąży robiłam i się stresowałam. założyłam sobie, ze do następnej podejdę na spokojnie ale w sumie ta beta mnie kusi 😀 powinnam włączyć progesteron, wiec mogłabym to zrobić już dziś po wynikach
-
kropka_123 wrote:W ostatniej ciąży robiłam i się stresowałam. założyłam sobie, ze do następnej podejdę na spokojnie ale w sumie ta beta mnie kusi 😀 powinnam włączyć progesteron, wiec mogłabym to zrobić już dziś po wynikach
siesiepy lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Według mnie jak nic widać dwie kreseczki! Leć na betę potwierdzić08.2021
07.2023
Starania o 3 dzieciątko
12.2023 - 1cs
06.1.2024 - II kreski!
08.1.2024 - Beta HCG: 481 U/l
10.1.2024 - Beta HCG: 808 U/l
11.1.2024 - Pęcherzyk ciążowy 5mm!
19.1.2024 - Dzidziuś 3,6mm z serduszkiem!
08.2.2024 - Wizyta
07,3.2024 - Niskie ryzyka, dziewczynka