Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewiwi wrote:no teraz inaczej.cztery lata temu na koniec szkołyjak zacząl śpiewać to wszystkim szczeki opadły.a ja pomyślałam że zajebisty podkład mu dali teraz też na basie, oddałam mu garaż do dyspozycji bo bym zwariowała
Wszyscy jesteście muzyczni ? zazdroszczę
-
Paprota9418 wrote:Wszyscy jesteście muzyczni ? zazdroszczę
Paprota9418, siesiepy lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
A-6 wrote:Tatuaże już bardziej, sama mam ich parę, ale jednak włosy to dla mnie taka świętość trochę 😅😂
A co za tatuaż masz? 😊
Włosy zawsze można przefarbować, ogolić, obciąć…
Tez jestem tatuażowa ❤️Ale to już potrzebna odpowiedzialna decyzja
-
Ewiwi wrote:znaczy ja gram na innym instrumencie. łączy nas to że sami się uczymy niemalże wszystkiego. mój najmłodszy wychowany na rytmach typu pink floyd, aerosmith i podobne. plus polskie w tym zespół wujka
Te same klimaty ❤️ Ale muzykalności zazdroszczę !
Ja zawsze lubiłam muzykę.. trochę gdzieś tam się uczyłam ale to bardzo bardzo amatorsko za to uwielbiam tańczyć
-
Kropka, gratulacje ❤️
Namsi, Rico, współczuję bardzo straty, jesteście bardzo dzielne. ❤️ Namsi, super, że szukasz pomocy na zewnątrz jak jej potrzebujesz, a nie udajesz sobie i światu, że dajesz radę, to mega ważne, żeby mieć profesjonalne wsparcie.
U mnie dzisiaj seksy zaliczone w tych 30 minut, w trakcie których byliśmy razem w domu 😂 Nie można się obijać, bo owu za rogiem, więc dobry i szybki numerek 😂
Ale poza tym to mam jakiś słaby dzień, ilość pracy powala, czekam na urlop za 3 tygodnie. Podczytuję Was w trakcie pracy na bieżąco, ale nie mam kiedy pisać.kropka_123 lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Paprota9418 wrote:Włosy zawsze można przefarbować, ogolić, obciąć…
Tez jestem tatuażowa ❤️Ale to już potrzebna odpowiedzialna decyzja*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
nick nieaktualnyEwiwi wrote:mój gust też nie do końca. ale co ja mogę matka sobie na 40tke walnęla tatuaż na całe plecy, to dziecku bede deko rozjaśniacza bronić? wole takie wariacje niż co innego
Edit. Dalej doczytałam. Wow, Wow, WowWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2022, 21:58
-
paprotka17 wrote:Poka tatuaż
paprotka17, Paprota9418 lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
nick nieaktualny
-
Witam nowe dziewczyny, niech Wasze marzenia niedługo się spełnią 😊
Powiem Wam, że ja miałam duże wesele, minęły już 3lata, w dniu wesela okazało się, że nie przyszło łącznie 14osób, pieniądze były już zapłacone, ale najgorsze były te luki na stołach. A kto rozsadzał gości to wie jakie to trudne 🙈 ale ja na to nie zwróciłam uwagi, bawiłam się świetnie, goście też, nic mi nie było wtedy w stanie popsuć humoru 😊 ale przed było sporo stresu...
Super, że we wrześniu też wskakują ⏸️ ❤️ niezmiennie trzymam za każdą kciuki. Tulę każdą, której w tym cyklu się nie udało, mam nadzieję, że Wasze cudy niedługo się pojawią 😊
Staram się być ba bieżąco, ale trudno Was dogonić jak nie jestem na forum dłuższy czas 🙈
Mój maluch rośnie szybko, tym samym rośnie mój brzuch, a ja jestem niska, to będę miała na koniec przed sobą niezłą piłkę 🤣ChocoMonster, paprotka17, Agn1000, Emka06, Beezi, Czytoto, Paulina666, czarneniebo, Tabeaa, SandraH.97, Lipcowa, Giwcia, Anett93 lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
paprotka17 wrote:Na ile sesji był podzielony?
paprotka17 lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Witam wszystkie nowe dziewczyny 🌸
Kropka gratulacje trzymam kciuki za przyrosty 🤞
Ten czas przed weselem jest szalony, ciągle brakuje mi doby. Ale dzięki temu szybciej leci do testowania 🤪
Siesiepy oddaj mi trochę swojego libido! U mnie po owu poleciało na łeb na szyję i posucha 😂Poziomka9204, kropka_123 lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:Witam wszystkie nowe dziewczyny 🌸
Ten czas przed weselem jest szalony, ciągle brakuje mi doby. Ale dzięki temu szybciej leci do testowania 🤪
Siesiepy oddaj mi trochę swojego libido! U mnie po owu poleciało na łeb na szyję i posucha 😂Poziomka9204, siesiepy, ChocoMonster lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Poziomka9204 wrote:Witam nowe dziewczyny, niech Wasze marzenia niedługo się spełnią 😊
Powiem Wam, że ja miałam duże wesele, minęły już 3lata, w dniu wesela okazało się, że nie przyszło łącznie 14osób, pieniądze były już zapłacone, ale najgorsze były te luki na stołach. A kto rozsadzał gości to wie jakie to trudne 🙈 ale ja na to nie zwróciłam uwagi, bawiłam się świetnie, goście też, nic mi nie było wtedy w stanie popsuć humoru 😊 ale przed było sporo stresu...
Super, że we wrześniu też wskakują ⏸️ ❤️ niezmiennie trzymam za każdą kciuki. Tulę każdą, której w tym cyklu się nie udało, mam nadzieję, że Wasze cudy niedługo się pojawią 😊
Staram się być ba bieżąco, ale trudno Was dogonić jak nie jestem na forum dłuższy czas 🙈
Mój maluch rośnie szybko, tym samym rośnie mój brzuch, a ja jestem niska, to będę miała na koniec przed sobą niezłą piłkę 🤣ChocoMonster, A-6, czarneniebo lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Siesiepy oddaj mi trochę swojego libido! U mnie po owu poleciało na łeb na szyję i posucha 😂siesiepy, ChocoMonster, Agn1000, czarneniebo lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Ewiwi wrote:A zobacz sobie 🤣
https://naforum.zapodaj.net/db5202f3feae.jpg.html
Też mam jeden, na urodziny jakieś sobie machnęłam chyba. 😏paprotka17 lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024); 7 ⌛ ; 8 🔜
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Siesiepy oddaj mi trochę swojego libido! U mnie po owu poleciało na łeb na szyję i posucha 😂
Weź sobie za parę dni. 🤣ChocoMonster, Poziomka9204, Agn1000, Cotakoza lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024); 7 ⌛ ; 8 🔜
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Emka06 wrote:Może wstawisz nam jakąś fotkę swojego malucha? 😃 Ciotki chętnie poznają 🥰
ChocoMonster, Emka06, paprotka17, Stormy., siesiepy, Beezi, Agn1000, czarneniebo, Namisa, SandraH.97, Lipcowa, Kasiaaa.97 lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰