Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytoto wrote:Tyle naprodukowałyście od wczoraj ze ledwo nadrobiłam 😅 nie dałam rady każdej odpowiedzieć, ale niezmiennie za wszystkie trzymam kciuki🤞
wczoraj niestety mało się udzielałam bo dopadła mnie migrena znowu i wzięłam paracetamol żeby chociaż trochę ją przytłumić, a i tak na 🤢🤮 się skończyło. Mam nadzieje, ze nie wpłynie to w żaden sposób na owulacje😒
Pozwólcie, ze pochwalę się moim pierwszym w życiu wyłapanym pikiem na owulaku🥰
Siesiepy, do roboty dzisiaj 🔥🔥
U mnie się dzieje! Libido mi wywaliło w kosmos 💥 było już ❤️ a mi mało. 🙈
Ty też do roboty sio! 👉👌 Seks działa też na ból głowy korzystnie. 😏Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2022, 19:56
Cotakoza, Czytoto, Poziomka9204, Katarena lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, cd138, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
🌈naturals 🙈
30.07 ⏸️ - 12dpo - beta 45,9
~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat -
Ewiwi wrote:Na razie cisza 🤣 ale on pełnoletni jest więc jakoś inaczej teraz. Od trzech lat gra w zespole rockowo punkowym szkoła wie więc może.mu przejdzie bokiem 🤣
Paprota9418 lubi tę wiadomość
29♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, cd138, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
🌈naturals 🙈
czarneniebo wrote:Namisa ojej przykro mi. Myślałam, że to z innej przyczyny nie udało się zbadać. A to przez nieogarnięty szpital 🤬. A jak się czujesz? Masz wsparcie?
Dziękuję że pytasz, jest naprawdę w porządku ♥️ Bywają gorsze i lepsze dni, ale ogólnie czuje już stabilizacje. Pierwsze dwa tygodnie były bardzo ciężkie, ale jestem na skróconym macierzyńskim, chodzę na psychoterapię, mam wspierających ludzi wokół siebie. I przede wszystkim sama uczę się wspierać siebie w trudnych sytuacjach. Mega dużo mi daje ten czas oddechu od pracy.
A jak ty się czujesz, fizycznie i psychicznie? -
Namisa wrote:Dziękuję że pytasz, jest naprawdę w porządku ♥️ Bywają gorsze i lepsze dni, ale ogólnie czuje już stabilizacje. Pierwsze dwa tygodnie były bardzo ciężkie, ale jestem na skróconym macierzyńskim, chodzę na psychoterapię, mam wspierających ludzi wokół siebie. I przede wszystkim sama uczę się wspierać siebie w trudnych sytuacjach. Mega dużo mi daje ten czas oddechu od pracy.
A jak ty się czujesz, fizycznie i psychicznie?
To dobrze że jesteś pod specjalistyczną opieką w takich chwilach i masz możliwość mieć wolna głowę od pracy oraz najbliżsi Cię nie opuszczają. Dzięki temu szybciej wyjdziesz na prostą i wszystko sobie poukladasz. Zresztą sama mówisz że jest dobrze. ❤️ Dużo uścisków przesyłam. 🤗Namisa lubi tę wiadomość
29♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
🌈naturals 🙈
siesiepy wrote:To dobrze że jesteś pod specjalistyczną opieką w takich chwilach i masz możliwość mieć wolna głowę od pracy oraz najbliżsi Cię nie opuszczają. Dzięki temu szybciej wyjdziesz na prostą i wszystko sobie poukladasz. Zresztą sama mówisz że jest dobrze. ❤️ Dużo uścisków przesyłam. 🤗
Dziękuję bardzo 💚 Wsparcie jest najważniejsze w staraniach, bez tego ciezko to wszystko udźwignąć na dłuższą metę. Ale jak nie my to kto 🌞siesiepy lubi tę wiadomość
-
Namisa wrote:Dziękuję że pytasz, jest naprawdę w porządku ♥️ Bywają gorsze i lepsze dni, ale ogólnie czuje już stabilizacje. Pierwsze dwa tygodnie były bardzo ciężkie, ale jestem na skróconym macierzyńskim, chodzę na psychoterapię, mam wspierających ludzi wokół siebie. I przede wszystkim sama uczę się wspierać siebie w trudnych sytuacjach. Mega dużo mi daje ten czas oddechu od pracy.
Dasz radę, choć będzie nie raz Ci ciężko bo wrócą wspomnienia, przeżycia z tego dnia… będą z Tobą na zawsze ale niestety musimy się do nich „przyzwyczaić” bo to nasza kobieca, matczyna natura. Pamiętaj nikt inny jak Ty sama musisz sama poukładać sobie to wszystko w głowie, „oswoić się” z ta tragedia bo inaczej zniszczy Cię psychicznie to wszystko.
Wiadomo święta, wszelkie urodziny Twoje będą opiewały napewno trochę smutku ale z tym trzeba nauczyc się żyć. Ja straciłam w 22tc, porod, laktacja się obudziła, przechodziłam drame… i dlatego wiem co pisze…
Współczuje Wam wszystkim które teraz są właśnie w tych trudnych chwilach…
Trzymajcie się dziewczyny! ✊
Kiedyś i dla nas po tej burzy wyjrzy słońce…. ❤️siesiepy, Namisa, paprotka17 lubią tę wiadomość
Staranie od 08.2022
TSH 2,42 06/06/2023
ft3 4,46 (2,63-5,70)
ft4 14,30 (9,00-19,00)
✔️ MamaDHA Premium
✔️Conceive Plus -
siesiepy wrote:U mnie się dzieje! Libido mi wywaliło w kosmos 💥 było już ❤️ a mi mało. 🙈
Ty też do roboty sio! 👉👌 Seks działa też na ból głowy korzystnie. 😏
Czuję wspólny język podobnie jak. Choco ✊🤣siesiepy, ChocoMonster lubią tę wiadomość
33♀️33 ♂️
27.08.2019 👫
27.08.2020 💍
27.08.2021 💒
27.08.2023 termin 🍼
_______
2014 💗 M. 👧
20.12 ⏸️😲🙈
21.12 beta 1242🩸
21.12 - perzyk 3,8mm
03.01 0,43mm🍤
31.01 wizyta
06.02 badania 🩸 Pappa
15.02 niskie ryzyka 🍀 💙?
21.02 8 cm 🍼 100g
21.03 220g 🥚🥚
12.04 411g 👕
18.04 491 g 🐻
16.05(25+2) 908 g 🐻
06.06(28+2)1662 g 🐻
20.06(30+2) 2080 g 🐻
28.06 (31+3) 2138 g 🐻
11.07 (33+3) 2760g 🐻
31.07 (36+2) 3652g 🐻
21.08 Bruno 3920/59cm 🐻 CC.
-
Cotakoza wrote:Siesiepy jak Cię czytam to... 🤣 Mistrz
Czuję wspólny język podobnie jak. Choco ✊🤣
Piąteczka 😏Cotakoza lubi tę wiadomość
29♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
🌈naturals 🙈
Ewiwi wrote:Na razie cisza 🤣 ale on pełnoletni jest więc jakoś inaczej teraz. Od trzech lat gra w zespole rockowo punkowym szkoła wie więc może.mu przejdzie bokiem 🤣
Ok pamietam te czasymój były chłopak był basista w zespole rockowym miał irokeza takiego mocno wygolonego i strasznie się czepiali… chociaż było tez kilku nauczycieli co mówili ze szacun za odwagę.
dobrze ze teraz jest to trochę lepiej traktowanesiesiepy lubi tę wiadomość
-
Paprota9418 wrote:Ok pamietam te czasy
mój były chłopak był basista w zespole rockowym miał irokeza takiego mocno wygolonego i strasznie się czepiali… chociaż było tez kilku nauczycieli co mówili ze szacun za odwagę.
dobrze ze teraz jest to trochę lepiej traktowaneteraz też na basie, oddałam mu garaż do dyspozycji bo bym zwariowała
siesiepy, Paprota9418 lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi, no tego się nie spodziewałam 🙈 nie mój gust, ale plus dla chłopaka za odwagę, troszkę zazdroszczę 😁
Kropka, a widzisz? 😁 Gratulacje raz jeszcze, niech pięknie rośnie 🤞
Namisa, cieszy mnie to, że zajmujesz się swoim ciałem i głową, dbaj o siebie. To teraz masz troszkę więcej czasu żeby zajmować się swoją dżunglą? 🌱🪴
Czytoto, elegancko, będzie się dzisiaj działo 😏Czytoto, Namisa lubią tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01 - czyżby chłop? 😏♂️
30.01 - prenatalne 2 trym. 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
16.06.23 Ognik przychodzi sprawnie i szczęśliwie na świat 🥹
27.06.25 - cień ⏸️
30.07- piękne ⏸️
17.07 - pierwsza wizyta, mamy serduszko 🥰 (plus torbiel 58 mm)
07.08 - kolejna wizyta
-
Ewiwi wrote:Uwaga!!!!! Post na poprawę humoru!!! Obiecuję że zaraz was nadrobię a na razie obuecane fotki łba syna🤣🤣🤣🤣 górna fotka - było kilka dni temu, dolna - stan na dzisiaj 🤣
https://naforum.zapodaj.net/90ba84972ab1.jpg.html https://naforum.zapodaj.net/8e0339812859.jpg.html -
A-6 wrote:Ewiwi, no tego się nie spodziewałam 🙈 nie mój gust, ale plus dla chłopaka za odwagę, troszkę zazdroszczę 😁
Kropka, a widzisz? 😁 Gratulacje raz jeszcze, niech pięknie rośnie 🤞
Namisa, cieszy mnie to, że zajmujesz się swoim ciałem i głową, dbaj o siebie. To teraz masz troszkę więcej czasu żeby zajmować się swoją dżunglą? 🌱🪴
Czytoto, elegancko, będzie się dzisiaj działo 😏matka sobie na 40tke walnęla tatuaż na całe plecy, to dziecku bede deko rozjaśniacza bronić?
wole takie wariacje niż co innego
A-6, paprotka17, siesiepy, Katarena lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Tatuaże już bardziej, sama mam ich parę, ale jednak włosy to dla mnie taka świętość trochę 😅😂
A co za tatuaż masz? 😊♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01 - czyżby chłop? 😏♂️
30.01 - prenatalne 2 trym. 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
16.06.23 Ognik przychodzi sprawnie i szczęśliwie na świat 🥹
27.06.25 - cień ⏸️
30.07- piękne ⏸️
17.07 - pierwsza wizyta, mamy serduszko 🥰 (plus torbiel 58 mm)
07.08 - kolejna wizyta
-
pluto_nova wrote:Byłam dziś u swojego lekarza, zapisał sobie moje wyniki, powiedział, że super idę jak burza 😝 Skupił się bardziej na opisie i zdjęciach z wizyty z tą niszą i mojej histero. Powiedział, żebym do Paśnika jeszcze zrobiła Pai1 (tego wcześniej nie zlecał, ale żeby był komplet), ale tego już w pakiecie nie mam, wiec trzeba sięgnąć do portfelika. Mam się do niego zgłosić po histeroskopii jak już będzie wiadomo co i jak, bo on czuje, że to właśnie ta wolna przestrzeń niezrosnieta przy bliźnie może być głównym powodem. Zbiera się tam ten śluz i robią się przez to takie małe jałowe stany zapalne i przez to te ciąże się nie utrzymują, ale to tylko jego teoria, a Paśnika i genetycznej poradni nie odpuszczać póki nie dojdziemy do sedna problemu 😉👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Cieszę się, że masz już poczucie stabilizacji..I osoby na które możesz liczyć ❣️Nie tłum emocji, jeśli tego potrzebujesz to płacz 😘. Pamiętaj, jesteś dzielna 👍. Ja w sumie tak naprawdę niedawno się z tym " pogodziłam ", o ile można tak to nazwać. Nie to jednak nie jest odpowiednie słowo. Oswoiłam może lepiej... Ehh. Tak musiało być 😥. Jutro idę na betę, jestem dobrej myśli, ale wiadomo mogę się zdziwić... Dzisiaj z rana coś mi się kręciło w głowie i czasem zakłuje w podbrzuszu, jest dobrze.
Rica bardzo współczuję, niewyobrażalny ból.... 😥Rica, A-6, Czytoto, Namisa lubią tę wiadomość
-
A-6 wrote:Tatuaże już bardziej, sama mam ich parę, ale jednak włosy to dla mnie taka świętość trochę 😅😂
A co za tatuaż masz? 😊
https://naforum.zapodaj.net/db5202f3feae.jpg.htmlpaprotka17, SandraH.97, siesiepy, Paulina666, A-6, Cotakoza, Ancalime, czarneniebo, Katarena, Anett93 lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Namisa wrote:Pluto bardzo spoko że Twój lekarz ma takie rzeczowe podejście. Nawet jeśli teoria by się nie potwierdziła to już jest jakiś trop i dobrze że lekarz próbuje go zbadać. Pozytywnie zazdroszczę bo lekarze z którymi ja miałam dotąd do czynienia działają bardziej na oślep i ciężko znaleźć kogoś kto będzie z nami naprawdę dążył do znalezienia sedna problemu.
Kropka_123 druga kreska jest jak byk 🐂 😁 Betę dodatnią wywróżaaam 🧚🧚
Dzięki dziewczyny za kciuki i ojojanie bieli na teście ale ja w tym cyklu raczej już o kciuki nie proszę - to mój pierwszy cykl po łyżeczkowaniu, raczej się odradza zachodzenie w ciążę tak szybko więc z nadzieją wypatruje miesiaczki i za to mozecie mi kciuczkować 🙈 😁 Na testowanie się zapisałam bo wiedziałam że testować będę, ale to raczej już dla statystki. Ten najbliższy cykl będzie już u mnie bardziej aktywny staniowo, postaram się po @ polecieć prywatnie na podgląd do gina czy wszystko tam się ładnie zregenerowało i jeśli dostanę zielone światło to działamy 💪
Dziś mam też konsultacje z genetykiem odnośnie wyników moich badań, mutacji MTHFR itp. Może dowiem się czegoś nowego i Pani dr zasugeruje mi jakieś nowe rozwiązania. Za to mozecie trzymać kciuki ♥️Namisa lubi tę wiadomość
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰