Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytoto wrote:Tyle naprodukowałyście od wczoraj ze ledwo nadrobiłam 😅 nie dałam rady każdej odpowiedzieć, ale niezmiennie za wszystkie trzymam kciuki🤞
wczoraj niestety mało się udzielałam bo dopadła mnie migrena znowu i wzięłam paracetamol żeby chociaż trochę ją przytłumić, a i tak na 🤢🤮 się skończyło. Mam nadzieje, ze nie wpłynie to w żaden sposób na owulacje😒
Pozwólcie, ze pochwalę się moim pierwszym w życiu wyłapanym pikiem na owulaku🥰
Siesiepy, do roboty dzisiaj 🔥🔥
U mnie się dzieje! Libido mi wywaliło w kosmos 💥 było już ❤️ a mi mało. 🙈
Ty też do roboty sio! 👉👌 Seks działa też na ból głowy korzystnie. 😏Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2022, 19:56
Cotakoza, Czytoto, Poziomka9204, Katarena lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024); 7 ⌛ ; 8 🔜
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Ewiwi wrote:Na razie cisza 🤣 ale on pełnoletni jest więc jakoś inaczej teraz. Od trzech lat gra w zespole rockowo punkowym szkoła wie więc może.mu przejdzie bokiem 🤣
Paprota9418 lubi tę wiadomość
♀️29
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024); 7 ⌛ ; 8 🔜
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
czarneniebo wrote:Namisa ojej przykro mi. Myślałam, że to z innej przyczyny nie udało się zbadać. A to przez nieogarnięty szpital 🤬. A jak się czujesz? Masz wsparcie?
Dziękuję że pytasz, jest naprawdę w porządku ♥️ Bywają gorsze i lepsze dni, ale ogólnie czuje już stabilizacje. Pierwsze dwa tygodnie były bardzo ciężkie, ale jestem na skróconym macierzyńskim, chodzę na psychoterapię, mam wspierających ludzi wokół siebie. I przede wszystkim sama uczę się wspierać siebie w trudnych sytuacjach. Mega dużo mi daje ten czas oddechu od pracy.
A jak ty się czujesz, fizycznie i psychicznie? -
Namisa wrote:Dziękuję że pytasz, jest naprawdę w porządku ♥️ Bywają gorsze i lepsze dni, ale ogólnie czuje już stabilizacje. Pierwsze dwa tygodnie były bardzo ciężkie, ale jestem na skróconym macierzyńskim, chodzę na psychoterapię, mam wspierających ludzi wokół siebie. I przede wszystkim sama uczę się wspierać siebie w trudnych sytuacjach. Mega dużo mi daje ten czas oddechu od pracy.
A jak ty się czujesz, fizycznie i psychicznie?
To dobrze że jesteś pod specjalistyczną opieką w takich chwilach i masz możliwość mieć wolna głowę od pracy oraz najbliżsi Cię nie opuszczają. Dzięki temu szybciej wyjdziesz na prostą i wszystko sobie poukladasz. Zresztą sama mówisz że jest dobrze. ❤️ Dużo uścisków przesyłam. 🤗Namisa lubi tę wiadomość
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
siesiepy wrote:To dobrze że jesteś pod specjalistyczną opieką w takich chwilach i masz możliwość mieć wolna głowę od pracy oraz najbliżsi Cię nie opuszczają. Dzięki temu szybciej wyjdziesz na prostą i wszystko sobie poukladasz. Zresztą sama mówisz że jest dobrze. ❤️ Dużo uścisków przesyłam. 🤗
Dziękuję bardzo 💚 Wsparcie jest najważniejsze w staraniach, bez tego ciezko to wszystko udźwignąć na dłuższą metę. Ale jak nie my to kto 🌞siesiepy lubi tę wiadomość
-
Namisa wrote:Dziękuję że pytasz, jest naprawdę w porządku ♥️ Bywają gorsze i lepsze dni, ale ogólnie czuje już stabilizacje. Pierwsze dwa tygodnie były bardzo ciężkie, ale jestem na skróconym macierzyńskim, chodzę na psychoterapię, mam wspierających ludzi wokół siebie. I przede wszystkim sama uczę się wspierać siebie w trudnych sytuacjach. Mega dużo mi daje ten czas oddechu od pracy.
Dasz radę, choć będzie nie raz Ci ciężko bo wrócą wspomnienia, przeżycia z tego dnia… będą z Tobą na zawsze ale niestety musimy się do nich „przyzwyczaić” bo to nasza kobieca, matczyna natura. Pamiętaj nikt inny jak Ty sama musisz sama poukładać sobie to wszystko w głowie, „oswoić się” z ta tragedia bo inaczej zniszczy Cię psychicznie to wszystko.
Wiadomo święta, wszelkie urodziny Twoje będą opiewały napewno trochę smutku ale z tym trzeba nauczyc się żyć. Ja straciłam w 22tc, porod, laktacja się obudziła, przechodziłam drame… i dlatego wiem co pisze…
Współczuje Wam wszystkim które teraz są właśnie w tych trudnych chwilach…
Trzymajcie się dziewczyny! ✊
Kiedyś i dla nas po tej burzy wyjrzy słońce…. ❤️siesiepy, Namisa, paprotka17 lubią tę wiadomość
Staranie od 08.2022
TSH 2,42 06/06/2023
ft3 4,46 (2,63-5,70)
ft4 14,30 (9,00-19,00)
✔️ MamaDHA Premium
✔️Conceive Plus -
siesiepy wrote:U mnie się dzieje! Libido mi wywaliło w kosmos 💥 było już ❤️ a mi mało. 🙈
Ty też do roboty sio! 👉👌 Seks działa też na ból głowy korzystnie. 😏
Czuję wspólny język podobnie jak. Choco ✊🤣siesiepy, ChocoMonster lubią tę wiadomość
33♀️33 ♂️
27.08.2019 👫
27.08.2020 💍
27.08.2021 💒
27.08.2023 termin 🍼
_______
2014 💗 M. 👧
20.12 ⏸️😲🙈
21.12 beta 1242🩸
21.12 - perzyk 3,8mm
03.01 0,43mm🍤
31.01 wizyta
06.02 badania 🩸 Pappa
15.02 niskie ryzyka 🍀 💙?
21.02 8 cm 🍼 100g
21.03 220g 🥚🥚
12.04 411g 👕
18.04 491 g 🐻
16.05(25+2) 908 g 🐻
06.06(28+2)1662 g 🐻
20.06(30+2) 2080 g 🐻
28.06 (31+3) 2138 g 🐻
11.07 (33+3) 2760g 🐻
31.07 (36+2) 3652g 🐻
21.08 Bruno 3920/59cm 🐻 CC.
-
Cotakoza wrote:Siesiepy jak Cię czytam to... 🤣 Mistrz
Czuję wspólny język podobnie jak. Choco ✊🤣
Piąteczka 😏Cotakoza lubi tę wiadomość
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
Ewiwi wrote:Na razie cisza 🤣 ale on pełnoletni jest więc jakoś inaczej teraz. Od trzech lat gra w zespole rockowo punkowym szkoła wie więc może.mu przejdzie bokiem 🤣
Ok pamietam te czasy mój były chłopak był basista w zespole rockowym miał irokeza takiego mocno wygolonego i strasznie się czepiali… chociaż było tez kilku nauczycieli co mówili ze szacun za odwagę.
dobrze ze teraz jest to trochę lepiej traktowanesiesiepy lubi tę wiadomość
-
Paprota9418 wrote:Ok pamietam te czasy mój były chłopak był basista w zespole rockowym miał irokeza takiego mocno wygolonego i strasznie się czepiali… chociaż było tez kilku nauczycieli co mówili ze szacun za odwagę.
dobrze ze teraz jest to trochę lepiej traktowanesiesiepy, Paprota9418 lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi, no tego się nie spodziewałam 🙈 nie mój gust, ale plus dla chłopaka za odwagę, troszkę zazdroszczę 😁
Kropka, a widzisz? 😁 Gratulacje raz jeszcze, niech pięknie rośnie 🤞
Namisa, cieszy mnie to, że zajmujesz się swoim ciałem i głową, dbaj o siebie. To teraz masz troszkę więcej czasu żeby zajmować się swoją dżunglą? 🌱🪴
Czytoto, elegancko, będzie się dzisiaj działo 😏Czytoto, Namisa lubią tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
Ewiwi wrote:Uwaga!!!!! Post na poprawę humoru!!! Obiecuję że zaraz was nadrobię a na razie obuecane fotki łba syna🤣🤣🤣🤣 górna fotka - było kilka dni temu, dolna - stan na dzisiaj 🤣
https://naforum.zapodaj.net/90ba84972ab1.jpg.html https://naforum.zapodaj.net/8e0339812859.jpg.html -
A-6 wrote:Ewiwi, no tego się nie spodziewałam 🙈 nie mój gust, ale plus dla chłopaka za odwagę, troszkę zazdroszczę 😁
Kropka, a widzisz? 😁 Gratulacje raz jeszcze, niech pięknie rośnie 🤞
Namisa, cieszy mnie to, że zajmujesz się swoim ciałem i głową, dbaj o siebie. To teraz masz troszkę więcej czasu żeby zajmować się swoją dżunglą? 🌱🪴
Czytoto, elegancko, będzie się dzisiaj działo 😏A-6, paprotka17, siesiepy, Katarena lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Tatuaże już bardziej, sama mam ich parę, ale jednak włosy to dla mnie taka świętość trochę 😅😂
A co za tatuaż masz? 😊♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
pluto_nova wrote:Byłam dziś u swojego lekarza, zapisał sobie moje wyniki, powiedział, że super idę jak burza 😝 Skupił się bardziej na opisie i zdjęciach z wizyty z tą niszą i mojej histero. Powiedział, żebym do Paśnika jeszcze zrobiła Pai1 (tego wcześniej nie zlecał, ale żeby był komplet), ale tego już w pakiecie nie mam, wiec trzeba sięgnąć do portfelika. Mam się do niego zgłosić po histeroskopii jak już będzie wiadomo co i jak, bo on czuje, że to właśnie ta wolna przestrzeń niezrosnieta przy bliźnie może być głównym powodem. Zbiera się tam ten śluz i robią się przez to takie małe jałowe stany zapalne i przez to te ciąże się nie utrzymują, ale to tylko jego teoria, a Paśnika i genetycznej poradni nie odpuszczać póki nie dojdziemy do sedna problemu 😉👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Cieszę się, że masz już poczucie stabilizacji..I osoby na które możesz liczyć ❣️Nie tłum emocji, jeśli tego potrzebujesz to płacz 😘. Pamiętaj, jesteś dzielna 👍. Ja w sumie tak naprawdę niedawno się z tym " pogodziłam ", o ile można tak to nazwać. Nie to jednak nie jest odpowiednie słowo. Oswoiłam może lepiej... Ehh. Tak musiało być 😥. Jutro idę na betę, jestem dobrej myśli, ale wiadomo mogę się zdziwić... Dzisiaj z rana coś mi się kręciło w głowie i czasem zakłuje w podbrzuszu, jest dobrze.
Rica bardzo współczuję, niewyobrażalny ból.... 😥Rica, A-6, Czytoto, Namisa lubią tę wiadomość
-
A-6 wrote:Tatuaże już bardziej, sama mam ich parę, ale jednak włosy to dla mnie taka świętość trochę 😅😂
A co za tatuaż masz? 😊
https://naforum.zapodaj.net/db5202f3feae.jpg.htmlpaprotka17, SandraH.97, siesiepy, Paulina666, A-6, Cotakoza, Ancalime, czarneniebo, Katarena, Anett93 lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Namisa wrote:Pluto bardzo spoko że Twój lekarz ma takie rzeczowe podejście. Nawet jeśli teoria by się nie potwierdziła to już jest jakiś trop i dobrze że lekarz próbuje go zbadać. Pozytywnie zazdroszczę bo lekarze z którymi ja miałam dotąd do czynienia działają bardziej na oślep i ciężko znaleźć kogoś kto będzie z nami naprawdę dążył do znalezienia sedna problemu.
Kropka_123 druga kreska jest jak byk 🐂 😁 Betę dodatnią wywróżaaam 🧚🧚
Dzięki dziewczyny za kciuki i ojojanie bieli na teście ale ja w tym cyklu raczej już o kciuki nie proszę - to mój pierwszy cykl po łyżeczkowaniu, raczej się odradza zachodzenie w ciążę tak szybko więc z nadzieją wypatruje miesiaczki i za to mozecie mi kciuczkować 🙈 😁 Na testowanie się zapisałam bo wiedziałam że testować będę, ale to raczej już dla statystki. Ten najbliższy cykl będzie już u mnie bardziej aktywny staniowo, postaram się po @ polecieć prywatnie na podgląd do gina czy wszystko tam się ładnie zregenerowało i jeśli dostanę zielone światło to działamy 💪
Dziś mam też konsultacje z genetykiem odnośnie wyników moich badań, mutacji MTHFR itp. Może dowiem się czegoś nowego i Pani dr zasugeruje mi jakieś nowe rozwiązania. Za to mozecie trzymać kciuki ♥️Namisa lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰