Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewiwi wrote:Uczy się na fryzjerkę. Młody robi jako model do najbardziej durnych testów 🤣🤣🤣
Ej, ej a mi się podoba tak jak teraz ma 😁siesiepy lubi tę wiadomość
-
Namisa wrote:Pluto bardzo spoko że Twój lekarz ma takie rzeczowe podejście. Nawet jeśli teoria by się nie potwierdziła to już jest jakiś trop i dobrze że lekarz próbuje go zbadać. Pozytywnie zazdroszczę bo lekarze z którymi ja miałam dotąd do czynienia działają bardziej na oślep i ciężko znaleźć kogoś kto będzie z nami naprawdę dążył do znalezienia sedna problemu.
Kropka_123 druga kreska jest jak byk 🐂 😁 Betę dodatnią wywróżaaam 🧚🧚
Dzięki dziewczyny za kciuki i ojojanie bieli na teście ale ja w tym cyklu raczej już o kciuki nie proszę - to mój pierwszy cykl po łyżeczkowaniu, raczej się odradza zachodzenie w ciążę tak szybko więc z nadzieją wypatruje miesiaczki i za to mozecie mi kciuczkować 🙈 😁 Na testowanie się zapisałam bo wiedziałam że testować będę, ale to raczej już dla statystki. Ten najbliższy cykl będzie już u mnie bardziej aktywny staniowo, postaram się po @ polecieć prywatnie na podgląd do gina czy wszystko tam się ładnie zregenerowało i jeśli dostanę zielone światło to działamy 💪
Dziś mam też konsultacje z genetykiem odnośnie wyników moich badań, mutacji MTHFR itp. Może dowiem się czegoś nowego i Pani dr zasugeruje mi jakieś nowe rozwiązania. Za to mozecie trzymać kciuki ♥️
Oczywiście będą mocno trzymane🤞 Tak jak dziewczyny mówią, ta ciąża Wam się po prostu należy ❤️Namisa, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Mam wyniki 21,7 🥹
SandraH.97, farfalla92, czarneniebo, Namisa, siesiepy, PaniJulietta, dracaena, olgaaa, Emka06, Agn1000, Czytoto, Karo1234, Niedlamnie, paprotka17, Blondyna.B, Ancalime, Vivico, Rica, Mart768, Cotakoza, Smerfetka_1988, Valerie.Ferro, Stormy., Beezi, oloska, Amunicja, Kessa, Madziq6, Poziomka9204, ChocoMonster, 2+3, Kasiooola, Paulina666, Katarena, Kil, Lipcowa, Kasiaaa.97, Anett93 lubią tę wiadomość
-
kropka_123 wrote:Mam wyniki 21,7 🥹
Trzymam kciuki za piękny przyrost 😊kropka_123 lubi tę wiadomość
Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
Starania o pierwszego 👶 od 12.2021
05.05.2022-->II niestety CP w jajowodzie, poronienie trąbkowe...💔
maj-->lipiec przerwa w staraniach, czekanie na HSG
29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> początek 1 stymulacji 😍1 procedura IVF--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ -
kropka_123 lubi tę wiadomość
08.2021
07.2023
Starania o 3 dzieciątko
12.2023 - 1cs
06.1.2024 - II kreski!
08.1.2024 - Beta HCG: 481 U/l
10.1.2024 - Beta HCG: 808 U/l
11.1.2024 - Pęcherzyk ciążowy 5mm!
19.1.2024 - Dzidziuś 3,6mm z serduszkiem!
08.2.2024 - Wizyta
07,3.2024 - Niskie ryzyka, dziewczynka -
kropka_123 super 🥰!
Niech kropek zdrowo rośnie 🍀kropka_123, Mara92 lubią tę wiadomość
-
Namisa, kciuki za wizytę. 🤞🤞🤞
Kropka rośnijcie zdrowo! 🥰
A to moje owulaczki sprzed chwili. Wygląda to konkretnie. 😍 I chyba u mnie albo facelki, albo Horieny się sprawdzą lepiej niż te chińczyki, bo jednak te mają strasznie mocna krechę kontrolną. No chyba że jutrzejszy dzień pokaże inaczej.
kropka_123, czarneniebo, Namisa, olgaaa, Agn1000, Emka06, paprotka17, Ancalime, SandraH.97, ChocoMonster, 2+3, Paulina666, Katarena, Lipcowa, Anett93 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024); 7 ⌛ ; 8 🔜
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
czarneniebo wrote:Ej, ej a mi się podoba tak jak teraz ma 😁
czarneniebo, Kil lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024); 7 ⌛ ; 8 🔜
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
Suple 👱♀️: inozytol, olej z wiesiołka, zioła ojca sroki, pregnastart
Suple 👨🦱: kwasy omega 3, wit D
🍀✊ -
Czarneniebo gdybym sama zabezpieczyła materiał to pewnie by się udało, ale szpital ma swoje zdanie co do wytycznych laboratorium genetycznego 😐 I najpierw nie odbiera materiału przez 12 godzin i pozwala mu stać w cieple, potem wrzuca do formaliny zamiast do soli fizjologicznej, następnie wysyła do histopatologa który siedzi nad nim dwa tygodnie a potem dopiero materiał leci do zbadania DNA. To to pobadane 🤬 Pisze o tym żeby jeśli - nie daj Boże - którąś z was czekała podobna sytuacja - mega cisnąć szpital o zachowanie standardów. Wiem że w takiej sytuacji jest turbo ciężko się wykłócać z pracownikami i to w ogóle nie powinno mieć miejsca, ale serio - szkoda tej kasy, tego czasu i tej nadziei przede wszystkim.
Czytoto dziękuję ♥️♥️♥️ -
Kropka gratuluję 🎊
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
Gratuluję😍 trzymam kciuki za przyrost 🤞kropka_123 lubi tę wiadomość
-
Namisa ojej przykro mi. Myślałam, że to z innej przyczyny nie udało się zbadać. A to przez nieogarnięty szpital 🤬. A jak się czujesz? Masz wsparcie?
siesiepy lubi tę wiadomość
-
Ewiwi wrote:Uwaga!!!!! Post na poprawę humoru!!! Obiecuję że zaraz was nadrobię a na razie obuecane fotki łba syna🤣🤣🤣🤣 górna fotka - było kilka dni temu, dolna - stan na dzisiaj 🤣
https://naforum.zapodaj.net/90ba84972ab1.jpg.html https://naforum.zapodaj.net/8e0339812859.jpg.html
Looooo ! No szał jest ❤️
I jaka reakcja szkoły? Ja pamietam jaki u nas był dym o takie rzeczy… -
Tyle naprodukowałyście od wczoraj ze ledwo nadrobiłam 😅 nie dałam rady każdej odpowiedzieć, ale niezmiennie za wszystkie trzymam kciuki🤞
wczoraj niestety mało się udzielałam bo dopadła mnie migrena znowu i wzięłam paracetamol żeby chociaż trochę ją przytłumić, a i tak na 🤢🤮 się skończyło. Mam nadzieje, ze nie wpłynie to w żaden sposób na owulacje😒
Pozwólcie, ze pochwalę się moim pierwszym w życiu wyłapanym pikiem na owulaku🥰
Siesiepy, do roboty dzisiaj 🔥🔥paprotka17, Blondyna.B, Ancalime, Agn1000, siesiepy, Kimbra, SandraH.97, Stormy., farfalla92, olgaaa, czarneniebo, A-6, oloska, Poziomka9204, ChocoMonster, Katarena, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
siesiepy wrote:Niedlamnie testujesz w moje urodziny, więc to musi być szczęśliwy dzień. 😁
Olgaaa pokaż fotkę
O to koniecznie! Chyba ze przyjdzie @
Wczesniej testowalam nagminnie co 2 dni, teraz odpuszczam... Biel na tescie mnie demotywuje. Czekam az do dnia spodziewanej malpy
Kropka gratuluje i trzymam kciuki piekna wiadomość!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2022, 19:24
siesiepy, kropka_123 lubią tę wiadomość
👰🤵 2019
starania od 11.2021
04.2022 ---> poronienie zatrzymane 8/9 tc
od 06.2022 ---> ponowne starania
24.09.2022
> ⏸ Rośnij maluszku 😍😍
zalecono ACARD po pozytywnym teście oraz duphaston możliwa również heparyna
👩 - 30
NIEDOCZYNNOŚC TACZYCY, HASHIMOTO,BIELACTWO,JELITO DRAŻLIWE
+euthyrox, witD, kwas foliowy, magnez+B6, potas
🧔30
ASTMA
+MACA, WIT C, zdrowa dieta -
Paprota9418 wrote:Looooo ! No szał jest ❤️
I jaka reakcja szkoły? Ja pamietam jaki u nas był dym o takie rzeczy…siesiepy lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -