Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
ForgetMeeNot wrote:Tez mi wiecznie czasu brak, a to nowoczesne dziewiarstwo jest naprawdę super. Ja robię tylko z naturalnych włóczek, które w dzisiejszych czasach są po prostu cuuuuudowne. Zaczęłam w ciąży z synem i sie mega wkręciłam. A z haftu to pochwale się np. taka metryczka dla bobasa
https://www.instagram.com/p/CUSQQqRsbtl/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Na tym insta to są Twoje prace? 😍😍😍 a ja kilka dni temu znalazłam dziewczynę na Vinted, która mi właśnie zrobi taki zimowy zestaw (czapka,szalik i rękawiczki), szkoda,że się wcześniej nie pochwaliłaś 😊👩🏼27 🧔🏻♂️30
11 lat razem 👩🏼❤️👨🏻 + 🐶
Starania o pierwszego 👶🏼
09.2022 cp w lewym jajowodzie 2x mtx
11.2022 HSG- drożne jajowody ✅
Powrót do starań 💚
🗓️ długie cykle
23.11🩸Progesteron 22,680ng/ml
25.11 ⏸️ 🤞🏼🥹🍀
28.11 beta 135,07 mIU/ml
30.11 beta 360,25 mIU/ml
06.12 usg pęcherzyk ciążowy
20.12 dzidziutek z bijącym ❤️
10.01 Rośnie 3.31 💪🏼
31.01 Prenatalne-niskie ryzyka, girl?🌸
01.03 It’s a girl 💕 200g 💪🏼 12.5
22.03 397g zdrowego 👶🏼
25.04 831g szkraba 🎀
23.05 1653g 💪🏼
21.06 2,5 kg Pyzuni 🍭
14.07 3,1 kg Dzidzi 💖
01.08 3,6 słodkiej Niuni
13.08 Cześć Rozi! 👶🏼 3835g 57cm 💕 -
Uwaga, żalpost 😣 Jestem załamana, muszę zostać do środy bo beta nieznacznie spadła,ale może wzrosnąć i musza porównać wyniki z 7 dobą,a to będzie właśnie środa.
Mogę się wypisać na właśnie żądanie,ale „dalej jest ryzyko krwotoku i jak padnie Pani na chodniku to są małe szanse,a tu jest Pani pod stałą obserwacją”. Siedzę i ryczę bo już myślałam,że wyjdę. Nie mogą wykluczyć kolejnych dawek metotreksatu lub laparoskopii. Sama dzisiaj widziałam tą cp na usg…
Mam dosyć siedzenia od tylu dni w zamknięciu,spacer tylko do wc, 2 godziny drogi od domu, z kiepskim żarciem, na podartej pościeli, gdzie w nocy na korytarzu swieci się światło, przez to na sali jest jasno 😭 jedyne co jest plusem to pielęgniarki ze złota, cudne babeczki.
Odechciewa mi się dalszych starań, nawet o to nie pytałam…
Przepraszam musiałam to z siebie wyrzucić.Rica, Beezi lubią tę wiadomość
👩🏼27 🧔🏻♂️30
11 lat razem 👩🏼❤️👨🏻 + 🐶
Starania o pierwszego 👶🏼
09.2022 cp w lewym jajowodzie 2x mtx
11.2022 HSG- drożne jajowody ✅
Powrót do starań 💚
🗓️ długie cykle
23.11🩸Progesteron 22,680ng/ml
25.11 ⏸️ 🤞🏼🥹🍀
28.11 beta 135,07 mIU/ml
30.11 beta 360,25 mIU/ml
06.12 usg pęcherzyk ciążowy
20.12 dzidziutek z bijącym ❤️
10.01 Rośnie 3.31 💪🏼
31.01 Prenatalne-niskie ryzyka, girl?🌸
01.03 It’s a girl 💕 200g 💪🏼 12.5
22.03 397g zdrowego 👶🏼
25.04 831g szkraba 🎀
23.05 1653g 💪🏼
21.06 2,5 kg Pyzuni 🍭
14.07 3,1 kg Dzidzi 💖
01.08 3,6 słodkiej Niuni
13.08 Cześć Rozi! 👶🏼 3835g 57cm 💕 -
Vivico wrote:Uwaga, żalpost 😣 Jestem załamana, muszę zostać do środy bo beta nieznacznie spadła,ale może wzrosnąć i musza porównać wyniki z 7 dobą,a to będzie właśnie środa.
Mogę się wypisać na właśnie żądanie,ale „dalej jest ryzyko krwotoku i jak padnie Pani na chodniku to są małe szanse,a tu jest Pani pod stałą obserwacją”. Siedzę i ryczę bo już myślałam,że wyjdę. Nie mogą wykluczyć kolejnych dawek metotreksatu lub laparoskopii. Sama dzisiaj widziałam tą cp na usg…
Mam dosyć siedzenia od tylu dni w zamknięciu,spacer tylko do wc, 2 godziny drogi od domu, z kiepskim żarciem, na podartej pościeli, gdzie w nocy na korytarzu swieci się światło, przez to na sali jest jasno 😭 jedyne co jest plusem to pielęgniarki ze złota, cudne babeczki.
Przepraszam musiałam to z siebie wyrzucić.Vivico lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ja to nadrobię kilka spraw, pewnie nie wszystko:
Vivico super że idzie Twoja sprawa do przodu, życzę Ci abyś dzisiaj już w końcu wyszła ze szpitala. ❤️
Forget wysyłam ci dużo pozytywnej energii i niezmiennie mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, a kropek walczy we właściwym miejscu.
Ewiwi no u Ciebie robi się ciekawie. 😆
Farfalla ściskam mocno. 😔 To zawsze demotywuje, niezależnie od tego, który to cykl.ForgetMeeNot, Vivico lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Vivico wrote:Na tym insta to są Twoje prace? 😍😍😍 a ja kilka dni temu znalazłam dziewczynę na Vinted, która mi właśnie zrobi taki zimowy zestaw (czapka,szalik i rękawiczki), szkoda,że się wcześniej nie pochwaliłaś 😊
i tobie go już baaaaardzo długo, z powodu totalnego braku czasu 🙈🙈 lubię, odstresowuje mnie to 😊Vivico lubi tę wiadomość
38 lat
02.2019 👧🏼 cc i 10.2020 👦 cc
30.08 Beta-HCG 4,81 🙈 Prog 19,8 ( 9dpo)
31.08 Beta-HCG 8,10 ( 10dpo)
01.09 Beta-HCG 16,59 Prog 31,78 ( 11dpo)
03.09 Beta-HCG 30,5 prog 29,57(13dpo)przyrost87,5%🙏🏼🥺
05.09 Beta-HCG 44,34 prog 28,99, (15 dpo) przyrost 47,6%
07.09 Beta-HCG 89,08 prog 31,70 (17dpo) przyrost 102%
09.09 Beta-HCG 230,70 prog 29,89 (19dpo) przyrost 158%
10.09 Beta-HCG 341 (20 dpo) przyrost 120%
12.09 Beta-HCG 883,60 ( 22dpo) przyrost 158,9%
16.09 Beta- HCG 3871 przyrost 109,4%
13.09 pęcherzyk ciążowy 4mm ❤️🥹
24.09 Kropek 0,59mm z bijącym serduszkiem ❤️❤️❤️❤️
27.09 Kropek ma już 1 cm/ krwiak w macicy
04.10 Mały człowiek ma już 16,6 mm i ❤️ bije 172/m
31.10 Badania prenatalne. Ryzyka niskie ❤️❤️❤️❤️
14.11 wynik Sanco - zdrowy chłopczyk 💙😍💙
23.02. Usg 3 trymestru 1524 g zdrowego chłopczyka 28t3d
-
Vivico wrote:Uwaga, żalpost 😣 Jestem załamana, muszę zostać do środy bo beta nieznacznie spadła,ale może wzrosnąć i musza porównać wyniki z 7 dobą,a to będzie właśnie środa.
Przepraszam musiałam to z siebie wyrzucić.
Vivico, przykro mi. Ale dla Twojego bezpieczeństwa lepiej jest jednak zostać i się upewnić że wszystko jest ok. 😔 Rodzina może Cię odwiedzać? Zmobilizuj ich żeby nawiezli Ci jedzenia i książek chociaż. 😶Vivico lubi tę wiadomość
♀️29
mała tarczyca;
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
IMSI?
What I was made for
What was I made for?" -
ForgetMeeNot wrote:Tak. Moje 😊 Nie wszystkie, ale znaczna cześć. Teraz właśnie kończę dokładnie ten: https://www.instagram.com/p/CXdGGIssgdf/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
i tobie go już baaaaardzo długo, z powodu totalnego braku czasu 🙈🙈 lubię, odstresowuje mnie to 😊
Boski. 😍 Czy jest jakaś szansa że realizujesz płatne zamówienia, choćby czas realizacji miał być bardzo długi? ❤️ForgetMeeNot, Valerie.Ferro lubią tę wiadomość
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
IMSI?
What I was made for
What was I made for?" -
…. ale to dalej jesteś w cp? Nie mogą jej usunąć? Gdzie jest zlokalizowana ? Zrobili coś zeby Ci pomoc?38 lat
-
siesiepy wrote:Boski. 😍 Czy jest jakaś szansa że realizujesz płatne zamówienia, choćby czas realizacji miał być bardzo długi? ❤️
ForgetMeeNot, siesiepy lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
siesiepy wrote:Boski. 😍 Czy jest jakaś szansa że realizujesz płatne zamówienia, choćby czas realizacji miał być bardzo długi? ❤️
siesiepy lubi tę wiadomość
38 lat
-
Hej dziewczyny trochę mnie niebylo ale jakoś ciężko było znaleźć czas 🙈😅u mnie okres się skończył czekam na wizytę wtorkową u ginekologa zobaczymy co powie. Jutro musiałabym jechać zrobić pakiet tarczycowy a niewiem czy mi się uda tak czy owak mam czas do czwartku bo wtedy mam wizytę u Endo. Ale powiem wam jakiego miałam wkurwa i nadal mam w poniedzialek zamówiłam inofem i w środę wysłali miał być w czwartek kurier z tym siedziałam cały boży dzień w domu niebylo nikogo a dostałam meil że niezastano mnie w domu w piątek czekałam znowu cały dzień w domu tym razem niemialam meila weszłam w przesyłkę a tam znowu jak byk że nikogo niebylo kurier odrzucał moje połączenia a na infolinie nieszlo się dodzwonić bo z botem się gadało który nic mnie nie rozumiał jakimś cudem dodzwonił się mąż i jutro podejmie kolejną próbę ale byłam tak wkurwiona bo niewiem czemu idiocie niechcialo się tu przyjść 🤬🤬🤬nigdy niemialam takich przeżyć z kurierem aż do teraz. Biore narazie ten wiesiołek ale miałam już dawno brać inofem 🤬
-
Uff, nadrobiłam! U mnie imprezowy weekend, więc nie mogłam być na bieżąco, ale taki reset dobrze mi zrobił ☺️
Gratuluję dziewczyny pięknych bet i trzymam kciuki za dalsze przyrosty🤞❤️
Forget, trzymam też kciuki, żeby Twoja sytuacja się wyjaśniła ❤️
Vivico, a Ciebie przytulam ❤️ Bardzo mi przykro, że musisz to przechodzić. Już tyle czasu to trwa, że masz prawo odczuwać złość, rozczarowanie i wszystkie inne negatywne emocje. Dobrze, że jesteś pod dobrą opieką i mam nadzieję, że już niedługo będziesz w domu, bezpieczna 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2022, 12:53
dracaena, Vivico lubią tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - 16 kumulusów -> 0 komórek nadających się do zapłodnienia
„Słońce, przestań się już bać,
Wysuń się zza chmur i świeć.” ☀️ -
farfalla przykro mi, że się nie udało.. Przytulam i trzymam kciuki za ten cykl 🤞
Vivico Oj biedactwo 😔 zostań lepiej w szpitalu tak będzie najbezpieczniej, wiem miło nie jest w szpitalu ale dasz radę 😘Ewiwi, Vivico lubią tę wiadomość
-
Vivico niestety szpitalna rzeczywistość jest byle jaka. Zapachy, odgłosy, światła. Może ktoś mógłby Ci podrzucić opaskę na oczy, zatyczki do uszu, albo chociaż słuchawki i kocyk? Plus książki, netflix. Dasz radę, środa już blisko. Oby wyniki były coraz lepsze ❤️🤞
Vivico lubi tę wiadomość
-
Kochana tak mi przykro, że tak to wszystko wyglada😔 pobyt w szpitalu jest straszny… ale z drugiej strony jak w domu lub na ulicy ma ci się coś stać, to tez jest przerażające😔 przesyłam ci dużo siły, już niedługo ❤️
poprawcie mnie jeśli się mylę, ale to Gravity tez przyjmowała metotreksat? I czekała chyba 6 mscy na ponowne starania, ale nie pamietam już dokładnie..Vivico lubi tę wiadomość
-
Kochana a może zajmij czymś myśli? Książka, krzyżówki?Vivico lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Dziewczyny widzę że pijecie inofem. Ja biorę dong quai i wiesiołek zastanawiam się czy wdrażać inofem jeszcze?*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Vivico
Ściskam Cię, znajdź jeszcze odrobinę sił i myśl przede wszystkim o swoim bezpieczeństwie. Jak minie zagrożenie, zaopiekuj się sobą. Może z pomocą terapeuty choć wiadomo- każdej potrzeba czego innego żeby wyjść na prostą. A tymczasem może uda się jakoś udomowić te spartańskie warunki kilkoma akcesoriami jak Oloska pisze. Bardzo ciepło o Tobie myślę, tulę.
ForgetMeeNot
Jakie śliczne prace! Króliczki cudne, bardzo jesteś zdolna. Bardzo trzymam kciuki za jutro.
Farfalla92
Przykro mi 😢 Oby wizyta pomogła w uregulowaniu fl 🤞🏻
Myszaks
Hej, hej, powodzenia w tym cyklu i testowaniu 🤞🏻Jak Cię martwi Twój wiek, to polecam galerię wykresów 🙂
NaszCud
Same here! 🙋🏻♀️🤦🏻♀️ Wczoraj temperatura 37, dziś 36,75. Tylko że mój prog z 7dpo to nędzarz 🫤 więc do testowania pewnie nawet nie doczekam.
Myszaks lubi tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
-
Dziewczyny pisałam dziś rano ale może gdzieś zginęło pomiędzy postami… Co mam o tym myśleć ?
A mój organizm poszalał ostatnio 😯
Najpierw ten dziwny krótki , nieobfity okres… a teraz 17 dc ciemniejące ładnie owulaki wczoraj na facelle wyglądał na pik i tu nagle plamienie ? Krwawienie ? Nie wiem co to jest… dziwne jakies bo na plamienie chyba za bardzo obfite a na okres hmm nie wiem nie boli mnie brzuch ani piersi ani nic..
Ze stresu przedślubnego takie „przygody” ?
Pierwszy cykl z fertistimem..
Nigdy nie miałam takich krwawień i plamien w trakcie cyklu wiec nawet nie wiem jak wyglądają takie okolo owulacyjne i jakie są obfite…?
Jak ogarnę wrzucanie tu zdjęć to podrzucę wczorajszego owulaka -
Paprota9418 wrote:Dziewczyny pisałam dziś rano ale może gdzieś zginęło pomiędzy postami… Co mam o tym myśleć ?
A mój organizm poszalał ostatnio 😯
Najpierw ten dziwny krótki , nieobfity okres… a teraz 17 dc ciemniejące ładnie owulaki wczoraj na facelle wyglądał na pik i tu nagle plamienie ? Krwawienie ? Nie wiem co to jest… dziwne jakies bo na plamienie chyba za bardzo obfite a na okres hmm nie wiem nie boli mnie brzuch ani piersi ani nic..
Ze stresu przedślubnego takie „przygody” ?
Pierwszy cykl z fertistimem..
Nigdy nie miałam takich krwawień i plamien w trakcie cyklu wiec nawet nie wiem jak wyglądają takie okolo owulacyjne i jakie są obfite…?
Jak ogarnę wrzucanie tu zdjęć to podrzucę wczorajszego owulaka*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem