Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Paprota
Mam zero własnych doświadczeń, ale podręcznikowo dzień-dwa jasnego plamienia podpada pod owulacyjne 🤔 Mierzysz temperaturę?🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
-
Ewiwi wrote:Kurcze stres może wpływać na organizm. A może fertisim?
Dziewczyny piszą ze fertistim ładnie wszystko reguluje a u mnie..? Rozregulowuje ? Miał ktoś tak kiedyś ?
Amunicja do tej pory nie mierzyłam bo wszystko było w miarę regularnie… ale chyba muszę zacząć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwiwi wrote:Dziewczyny widzę że pijecie inofem. Ja biorę dong quai i wiesiołek zastanawiam się czy wdrażać inofem jeszcze?
-
Paprota9418 wrote:Dziewczyny pisałam dziś rano ale może gdzieś zginęło pomiędzy postami… Co mam o tym myśleć ?
A mój organizm poszalał ostatnio 😯
Najpierw ten dziwny krótki , nieobfity okres… a teraz 17 dc ciemniejące ładnie owulaki wczoraj na facelle wyglądał na pik i tu nagle plamienie ? Krwawienie ? Nie wiem co to jest… dziwne jakies bo na plamienie chyba za bardzo obfite a na okres hmm nie wiem nie boli mnie brzuch ani piersi ani nic..
Ze stresu przedślubnego takie „przygody” ?
Pierwszy cykl z fertistimem..
Nigdy nie miałam takich krwawień i plamien w trakcie cyklu wiec nawet nie wiem jak wyglądają takie okolo owulacyjne i jakie są obfite…?
Jak ogarnę wrzucanie tu zdjęć to podrzucę wczorajszego owulaka
Mi się czasem zdarzają plamienia okoloowulacyjne, może to będzie to? ☺️ -
Myszaks wrote:Ewiwi, a może to plamienie okoloowulacyjne? Mnie się tak zdarzyło raz jedyny w życiu 😁
A mi się wydaje ze trochę zaobfite jak na około owulacjne.. nie śluz podbarwiony krwią tylko krew krew… tak ze na podpasce mam lekki ślad ale przy podcieraniu całkiem sporo…
Wychodzi na to ze ten cykl był 17 dniowy.
Dobrze ze dziś a nie w sobotę bo chyba bym się załamała i nie wyszła w tej białej sukience 😭😭
-
Myszaks wrote:Dziewczyny! Czy miała któraś z was wodnisty śluz tuż po owulacji? U mnie pik na owulaku o 22:00 15 dc. Ból jajników od 14-16 DC. Dziś 18 DC i leci że mnie woda. Dodatkowo kręci mi się w głowie .
Taki sluz*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Czytoto wrote:Mi się czasem zdarzają plamienia okoloowulacyjne, może to będzie to? ☺️
Oby… chociaż czytałam o tym i to moje coś wydaje sie zbyt obfite 😭😭😭
-
nick nieaktualnyPaprota9418 wrote:A mi się wydaje ze trochę zaobfite jak na około owulacjne.. nie śluz podbarwiony krwią tylko krew krew… tak ze na podpasce mam lekki ślad ale przy podcieraniu całkiem sporo…
Wychodzi na to ze ten cykl był 17 dniowy.
Dobrze ze dziś a nie w sobotę bo chyba bym się załamała i nie wyszła w tej białej sukience 😭😭 -
nick nieaktualny
-
Forget, rozumiem. Ale jakbyś chciała się kiedyś pozbyć to daj znać, z chęcią odkupię. 😁 Ja to jestem sweterkowa.
Ewiwi, a może Ty planowała byś coś popchnąć. 😂 Co do inozytolu, ja co prawda Fertistim, do tego niepokalanek. Ale to moje odkrycie sezonu i nic lepszego nie mogło mnie w życiu spotkać.
No dobra. Jeszcze jakby coś skróciło mi cykle to byloby już w ogóle bomba, dlatego od przyszłego cyklu wjedzie NAC i wiesiek.
Paprota mi się wydaje że to jednak stres w sporej mierze. Przetestuj na spokojnie inozytol jak już będziesz po wielkim dniu. ❤️Paprota9418, ForgetMeeNot, czarneniebo lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
siesiepy wrote:Forget, rozumiem. Ale jakbyś chciała się kiedyś pozbyć to daj znać, z chęcią odkupię. 😁 Ja to jestem sweterkowa.
Ewiwi, a może Ty planowała byś coś popchnąć. 😂 Co do inozytolu, ja co prawda Fertistim, do tego niepokalanek. Ale to moje odkrycie sezonu i nic lepszego nie mogło mnie w życiu spotkać.
No dobra. Jeszcze jakby coś skróciło mi cykle to byloby już w ogóle bomba, dlatego od przyszłego cyklu wjedzie NAC i wiesiek.
Paprota mi się wydaje że to jednak stres w sporej mierze. Przetestuj na spokojnie inozytol jak już będziesz po wielkim dniu. ❤️siesiepy lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Amunicja daj znać jutro jak tempka . Może jeszcze odbije. Ile jesteś dni po.?
05.2019r- 7tc💔
06.2020r- Nasze szczęście Synuś💙
19.11- ⏸️cień cienia 10dpo🍀
21.11- beta 56.1mIU/ml 12dpo🙏 prg 32,3ng/ml
07.12- mamy ❤6+1
21.12- 1,69cm kropka ❤8+1
19.01- prenatalne 🙏 niskie ryzyka , 6,27cm szczęścia ❤12+2
24.03- połówkowe🙏wszystko prawidłowo/455g🩷21+3
23.05- usg III trym- Mamy już 1730g panienki 🩷30+0
25.07- Nasze drugie szczęście Córeczka 🩷 39+0
⏰️13:07
⚖️3000g
🪈54cm
-
Myszaks wrote:Kochana! Ja w dzień swojego ślubu płynęłam we krwi 🤣. Pamiętam że jeszcze dosłownie minutę przed wyjściem wpychalam na siłę tampon i byłam załamana ilością krwi,nigdy tak nie miałam a tutaj jak na złość....stres może wszystko niestety rozwalić. Zwłaszcza tak duży . Jeżeli to okres to rzeczywiście lepiej że przyszedł dziś 😁
Chyba mnie nie pocieszyłaś aktualnie jak widzę w internecie coś ślubnego to mnie zaczyna bolec brzuch :0 aaa Google jak na złość szpanuje świata autosugestia.. i wszystko wszędzie jest ślubne :0siesiepy, Myszaks lubią tę wiadomość
-
Forget piękne pracę ❤️❤️❤️ podziwiam 😁
Vivico, współczuję bardzo 😔 Oby ten koszmar wkrótce się w końcu dla Ciebie skończył 🤞
Farfella tule za małpe 🥺 kolejny cykl Twój 🤞Vivico, ForgetMeeNot lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
Paprota mi się wydaje że to jednak stres w sporej mierze. Przetestuj na spokojnie inozytol jak już będziesz po wielkim dniu. ❤️[/QUOTE]
DziękujeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2022, 14:42
siesiepy lubi tę wiadomość
-
Ewiwi 🥰 teraz muszę coś wybrać i się zgłosić. 😂walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
siesiepy wrote:Ewiwi 🥰 teraz muszę coś wybrać i się zgłosić. 😂
siesiepy lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem