Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
SandraH.97 wrote:Eh niestety biel jak się patrzy na 3 testach...wczoraj facell strumieniowy zrobił mnie ewidentnie w chu*a...no cóż, póki nie ma 🐒 jest nadzieja ale coś słabo to widzę ^^ jeden plus z tego, że wiem że była owulacja ^^
Także jutro powinna nawiedzić mnie 🐵SandraH.97, A-6 lubią tę wiadomość
-
Bambi92 wrote:A-6 tak, one potrafią ściemnić się z dnia na dzień. Ja od kwietnia cisnelam testy owulacyjne i mam taki patent. Pik rozpoznaje nie po kolorze, tylko po tym która kreska pojawia się pierwsza.
Jak mam pik to kreska kontrolna pokazuje się od razu to po chwili. Robię Horieny z Allegro.A-6 lubi tę wiadomość
-
Sandra
Może jeszcze w tym cyklu się uda 🤞🏻 ✊🏻
A w razie gdyby dalej biało, to jest nowy rozpędzony wąteczek i tam to już musi się poszczęścićSandraH.97 lubi tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
-
Dopóki nie ma okresu będę mieć nadzieję ^^ tym bardziej, że osobiście znam przypadki takie jak kuzynka mojego męża, która robiła test 3 dni po spodziewanym okresie i wyszła bardzo blada kreska która po chwili zniknęła, a dzisiaj to 8 miesięczna dziewczynka ^^
Agn1000, czarneniebo, Madziq6, oloska, ChocoMonster lubią tę wiadomość
Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
Starania o pierwszego 👶 od 12.2021
05.05.2022-->II niestety CP w jajowodzie, poronienie trąbkowe...💔
maj-->lipiec przerwa w staraniach, czekanie na HSG
29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> początek 1 stymulacji 😍1 procedura IVF--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ -
Sandra H nic straconego, październik czeka otworem 😊
Bambi, dziękuję, dobrze wiedzieć 😊
Madziq, mleko z czosnkiem, ponoć i na starania dobreSandraH.97 lubi tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
Madziq6 wrote:Ja przy tych staraniach to miałam takie nerwy na horieny bo nawet jak był pik to tak ledwo widoczny że niewiedzialam czy to pik czy nie byłam zła na te testy naprawdę bo były kiepskie🤷🏼♀️🤷🏼♀️za to przy wcześniejszych staraniach je miałam i byłam bardzo zadowolona niewiem co się zepsuło w nich po 2 latach 😅😅
Ja miałam wcześniejsze pudełko Horienow z różowym były mega 🔥
Zamówiłam teraz dokładnie z tej samej strony i przyszły z niebieskim… robię je równo z facelle bo wiem już teraz ze są do bani.
Na facelle piękny pik na Horienach ledwo widoczna kreska…Madziq6 lubi tę wiadomość
-
Sandra, kurcze, miałam ogromną nadzieję na Twoją kreskę dziś. Ale dalej trzymam kciuki 🤞
Lipcowa, dla Ciebie tak samo 🤞 zaciśnięte. Póki nie ma 🐒 piłka jest w grze.
A-6 mogę Ci poglądowo podesłać moje zestawienie z aplikacji premom, one rzeczywiście ciemnieją tak dość nagle. Niestety nie wiem co to za testy, dostałam w spadku od znajomej całe opakowanie, z aptekarium chyba. Plus to pierwszy raz, gdzie wyłapałam pik (z trzech) 😉A-6 lubi tę wiadomość
-
A-6 wrote:Sandra H nic straconego, październik czeka otworem 😊
Bambi, dziękuję, dobrze wiedzieć 😊
Madziq, mleko z czosnkiem, ponoć i na starania dobre -
SandraH.97 wrote:Dopóki nie ma okresu będę mieć nadzieję ^^ tym bardziej, że osobiście znam przypadki takie jak kuzynka mojego męża, która robiła test 3 dni po spodziewanym okresie i wyszła bardzo blada kreska która po chwili zniknęła, a dzisiaj to 8 miesięczna dziewczynka ^^
oloska, SandraH.97 lubią tę wiadomość
-
Paprota9418 wrote:Ja miałam wcześniejsze pudełko Horienow z różowym były mega 🔥
Zamówiłam teraz dokładnie z tej samej strony i przyszły z niebieskim… robię je równo z facelle bo wiem już teraz ze są do bani.
Na facelle piękny pik na Horienach ledwo widoczna kreska… -
kropka mnie przez chwilę przestały boleć
Trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞
Agn tak na szczęście jednorazowe. Wczoraj tragedia 3 razy z nosa krew.Madziq6, Agn1000, kropka_123 lubią tę wiadomość
-
czarneniebo wrote:kropka mnie przez chwilę przestały boleć
Trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞
Agn tak na szczęście jednorazowe. Wczoraj tragedia 3 razy z nosa krew.
Całe szczęście 🍀 oby juz dalej bez stresów 🤞Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
siesiepy wrote:Małż mnie pozytywnie zaskoczył. Wpadł z bukietem róż dzisiaj i dobrym whisky. No nie odmówię. 🤤
Oprócz tego doszedł prezent od przyjaciółki z grami planszowymi. 🤪 Uwielbiam, ale z reguły pykam solo. Chociaż ekipa na jutro zapewniła że zagramy w eksplodujące kotki (część prezentu) jako szybką imprezowkę. 😎
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
To ja Wam jeszcze na tę końcówkę miesiąca dołożę trochę wirusków prosto z połówkowych 💙 tylko uwaga, to chłopięce 😁 ale data ważności długa, na październikowe testowanie powinno wystarczyć 😁
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠Agn1000, Namisa, ChocoMonster, Paulina666, Madziq6, ForgetMeeNot, Paprota9418, Poziomka9204, Lipcowa, Hope 🌺, SandraH.97, czarneniebo, Mart768, oloska, Emka06, Cotakoza, siesiepy, A-6, Rica, Beezi, paprotka17, Stormy., KiniuśiKinio lubią tę wiadomość
-
eRKow. wrote:Dziewczyny, któraś wrzucała tu link dotyczacy prolaktyny... Nie mogę się do tego dokopać😂 podpowiecie raz jeszcze?
Chętnie posłucham bo prolaktyną po obciążeniu wyszła mi ponad 15 razy większa niż normalnie. A normalnie i tak 443mlU/l więc sporo.
Co do planszowej, też Lubie. Z mężem jesień/zima gramy. A niebawem idę na konferencję z pracy a pakietami i gadżetami dla uczestników są właśnie planszowki 😂👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
Wrzucam ponownie 😎😎
https://open.spotify.com/episode/7aiLwPoYyr15inzo4REyJL?si=KK5iQz7SRDOgmI1SxOJrrA&utm_source=copy-link
Cały podcast w ogóle polecam nadrobić i śledzić regularnie, co tydzień w sobotę wychodzi odcinek a co kolejny to ciekawszy, chociażby o AMH, poście przerywanym, przyczynach późnych owulacji czy PCOS. Mi jej podejście i argumenty mocno zrewolucjonizowały głowę 🤯czarneniebo, kropka27, oloska, eRKow., ANGELIKA, siesiepy, Niaha lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:To ja Wam jeszcze na tę końcówkę miesiąca dołożę trochę wirusków prosto z połówkowych 💙 tylko uwaga, to chłopięce 😁 ale data ważności długa, na październikowe testowanie powinno wystarczyć 😁
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Biereeeee 💙💙💙💙Poziomka9204, Monk@ lubią tę wiadomość