Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeeee, wreszcie jest co dokleić, bo mordy straszą
Sarenka_91, mmarzenak, Mona_M, werni, stardust87, mamaNika, pepsunieczka, kattalinna, Bratek, Kjopa3, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Bylam w pl fartem zakupilam testy owu w rossmanie za 7,50- 5szt...sikam seee uuu
Popijam winko zajadam co tam trzeba ale raczej na bolszewikach nie zaskocze...malo sexu,podroz,stres,zapiernicz...jednym slowem kulawo...
ps.tescik cionzowy tez zakupilam hehe..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
Na szczęście Rossmann ma to do siebie, że często są tam promocje, jak nie tych facelle to innych. Pepsunieczka, testuj testuj i działaj Będzie bolszewik jak się patrzy!
pepsunieczka, Morwa lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
No dobra.... śmiechy śmiechami, ale.... Serio mówicie, że Domowemu Laboratorium można ufać? Bo tak ostatnio ciągle o tych testach gdzieś czytam... więc weszłam wczoraj do Rossmanna.... I tak się rzecz ma, jak to widać poniżej...
Te cienkie, to oczywiście allegro. Do tej pory nigdy nie wyszedł mi pozytywny test owulacyjny - za wyjątkiem zeszłego cyklu i iniekcji Pregnylu
Może ja ślepa jestem, ale... to chyba jest pozytyw, ten dzisiejszy???
-
nick nieaktualnyTak ladny pozytyw. U mnie na allegro byl minus a nastepnego dnia rano na domowym labotatorium taki plus ze koniec swiata a na allegro taki jak u Ciebie cien wiec mozesz sie cieszyc ze chyba owulka bedzie A przynajmiej jest skok LH!
Bratek lubi tę wiadomość