Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha a ja pytałam o cenę dodatkowych badań, trzymając probówkę z sikami i tak byłam przejęta, że aż pielęgniarka mi przerwała, mówiąc:
- dobra, dobra, niech pani wreszcie da mi tą probówkę i już się będziemy liczyć
na koniec usłyszałam:
niech się pani przyzwyczai, w ciąży co miesiąc się będziemy widzieć i będzie pani przychodzić z uśmiechem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 18:08
emaj lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:A ja poproszę o objaśnienie slangu, jakim się posługujecie, bo nie wiem, czy dobrze rozszyfrowuję Wasze rozmowy Utrudnia mi to włączenie się
Edit. Spojrzałam bna mój r=wykres i stwierdzam, że wygląda jak dinozaur A dokładnie to Stegozaur
złota, zerknij na pierwszą stronę wątku czarownicZłota lubi tę wiadomość
-
Cigara! Dla mnie bomba! To teraz ściskam kciuki w piąstkach za bety z dobrym przyrostem
Zaraz Ci wstawię ZygoDisco. Wiecie co, podoba mi się ta disco-kula, zostawię ją. Niech się kręci takich jak najwięcej. Muszę jeszcze wystrugać ikonki dla październikowych Bolszewików Morwy
Nasza Kampania Wrześniowa zaczęła się z hukiemVesper, pepsunieczka, Bratek, Kjopa3, Cigaretta, Maczek, myshka84 lubią tę wiadomość
-
Cigaretta- gratulacje!!!!
Miałaś jakiekolwiek objawy przed testowaniem?
Mnie boli macica (?) jakiś nerwoból mam dziwny dzisiaj. Najpierw jajcory a teraz coś po środku, jakby sobie jajka piątke przybijały w połowie drogi, że dokuczyły, to tu właśnie boliCigaretta lubi tę wiadomość
-
Marietta wrote:Cigaretta- gratulacje!!!!
Miałaś jakiekolwiek objawy przed testowaniem?
Mnie boli macica (?) jakiś nerwoból mam dziwny dzisiaj. Najpierw jajcory a teraz coś po środku, jakby sobie jajka piątke przybijały w połowie drogi, że dokuczyły, to tu właśnie boli -
kattalinna- dziękuję za pocieszenie zygo-imprezą , ale to jest taki ból, że czuję, że coś nie w porządku. Poza tym oba jajka równocześnie? Jaka zmowa organów wenwętrznych... Ja dzisiaj z mężem nie wstaję z łóżka. Mało że moje zatoki, mąż sie struł winem własnej roboty znajomych To mnie jeszcze skręca od antybiotyku. Flaki dają do wiwatu na maksa.
-
Marietta, słyszałam, że torbiele bolą jak pękają... nie wiem, jaka może być inna przyczyna, nie będę gdybać, ale jeśli czujesz się niepewnie, faktycznie lepiej umów się do gina.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 19:21
-
Każda zygo-impreza kończy się rzygo-imprezą Życzę mdłości z powodu zygot
Jajcory bolą jak chcą, mnie jajniki bolą przy owulacji [zawsze boli mnie nie ten, co pęka ], bolały mnie też we wczesnych ciążach [poza wczesne nie wyszłam, to nie wiem co potem ] i bolał mnie dzisiaj z powodów nieznanych- złożyłam się w pół na parkingu w centrum- musiało to wyglądać komicznie... -
zwei- kresken- faktycznie komiczna sprawa, człowiek zwijający się z bólu na parkingu, powinni zrobić z tego mema
Jak mnie coś się dzieje publicznie, zawsze kończy się spektakularnym show... Taki pechowiec ze mnie Ja zawsze się jakoś finezyjnie wypier*** w miejscu publicznym... potknę, przewrócę, coś mi wyleci z rąk ;P
Cieszę się że nie mnie jednej dokuczają upierdliwie jajka -
Była smutna dziura 18 września, w każdym dniu tłumy, a tam nikogo. Wpisałam się- tak dla jaj.
Duża prośba: jak zobaczycie, że w Rossmanie jest promocja na testy ciążowe Facelle, to dajcie znaka, okupię sięWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:00
aleala, pepsunieczka, Vesper, coffee lubią tę wiadomość