Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVesper, myślę, że jelita faktycznie mogą mieć związek z endo. Większość chorych, które znam ma mniejsze lub większe rewolucje jelitowe, na które bardzo dobrze działa endo-dieta. Nie chcę tutaj wątku zaśmiecać. Jak coś to można się przenieść na wątek endo albo na priv.
W każdym razie... Każdy ma jakiś problem, ale trzeba z tym żyć. Bierze się to wszystko na klatę, bo inaczej się nie da. No bo co? Siąść i płakać? Nic to nie da. Trzeba ruszać dupę i walczyć! A przy staraniach to wiecie... jednak dupka to nie jest to, czym trzeba najintensywniej potrząsać. Także ten... pytongujcie, ile wlezie, cieszcie się tym, jeśli możecie. U nas trzeba wstrzęmięźliwości niestety, więc chyba nauczę się grać w szachy. Przynajmniej mi dzieciak jakiś geniusz wyrośnieVesper lubi tę wiadomość
-
Wstrzemięźliwość ma swoje dobre strony, armia dojrzewa, żeby dobiec do celu.
Emocje są jakie są, ale fakt, trzeba się wziąć w garść i działać, choćby ze łzami w gałach na początek
dzięki za wieści i kciukam za Eu-Geniuszka, którego spłodzicie na zygotowym wątkuImpresja lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Obawy przed czym masz Cigaretta? Że Zwei jeszcze nie stworzyła ikonki Zygoty? Bo nie widzę u Ciebie innej możliwości po skoku dzisiejszym na Twoim wykresie
Wyczuwam kolejną Zygotkę....
Edit... A cóż to za kuleczki się kręcą na pierwszej stronie? Mamy już zygotki!!
Teraz to już Cigaretta nie masz wyjścia.... LEEEEJ!!!
Edit 2... jeszcze Marta.83 na dziś ma szczanko przewidziane... heeellloooołłł??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:26
Marietta, littleladybird, kattalinna, Cigaretta, werni, Bratek, emaj, Vesper lubią tę wiadomość
-
A jak z rozwarciem? Moze przetrzymasz jeszcze 9 miesiecy? ;p
Bratek, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja pękłam i nasikałam dziś ale osikałam jakiegoś felernego, bo w miejscu na " różową kreskę szczęścia" pojawiła się szara (?!), jakby była blada to chyba też różowa prawda?
chciałam napisać, że jednak wstrzymam się do 6 września, ale wszystkie wiemy, że i tak znów nasikam przed terminem -
inzynierka wrote:ja pękłam i nasikałam dziś ale osikałam jakiegoś felernego, bo w miejscu na " różową kreskę szczęścia" pojawiła się szara (?!), jakby była blada to chyba też różowa prawda?
chciałam napisać, że jednak wstrzymam się do 6 września, ale wszystkie wiemy, że i tak znów nasikam przed terminem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:A jak z rozwarciem? Moze przetrzymasz jeszcze 9 miesiecy? ;p
saxatilia wrote:A kattalina moze to nie urojona? Nasiusialas juz na patyczek?aleala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny