Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, gratulujeeeeeęeeeeeeęee!
PS mój małż się zaczyna obawiać, że zacionrze przez internet, a on potem będzie musiał tego forumowego dziedzica wychowaćpepsunieczka, Kjopa3, Narinka, Amidala, JoHanna, kattalinna, Emilia77, luna91 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Matko i córko co tu się dzieje
Ilez cionrz przez 2 dni się robilo :o to co bedzoe do końca miesiąca
Dziewczyny wielkie gratulacje
A ja mam trzeci dzień wyskich temp i gdziez mi to owu wyznaczyli :o
chyba im się cos pomylilo....
Norlanie mój cykl zwariowal...TP 21.07.18
-
Kjopa...to nie watek na smutanie ....
JA tez co ridz mam dola ...tez mam syna ale chce drugie i moze trzecie a co tam ...Nie udaje sie ale nadzieje mnie nie opuszcza wiec i ty badz dobrej mysli...
PS.no i moj rocznik tez juz raczej nie pomaga ...stara dupa jestem ...niestety
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Kjopa3 wrote:No na pewno nie ostatnia. Mi już się nie chce. Mam jedno i widocznie tak ma być.
Kjopa, zwalam to na spadnięty progesteron z okazji Ridża.
Nakopię!
Zapisuje się na Bolszewików zaraz i dużo ćwiczy z Ojcem Przyszłego Dziecka. Zapasy, karate, łóżkowe mieszane sztuki walki, co tam lubicie.Vesper, pepsunieczka, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Narinka, Inżynierka, Czarnykot- dobra robota!
Kjopa- głowa do góry, jak widzisz idziemy jeden po drugim, widać Twoja kolej po Ridżu
Beta z czwartku ok 14, dzisiaj 72, rośnie zygotka dopiero dzisiaj sie uspokoiłam, wczoraj stare baby z luxmedu rzucały mnie po szpitalach z podejrzeniem jajowodowej cionrzy. A ja frajerka jeździłam, dopiero w szpitalu mnie uspokoili, że w 4tc i tak nie widzać nic... a jak beta przyrośnie (a ma rozmach 453procent!) można pomału wykluczyć pozamaciczną. Kamien spadł mi z sercaAmidala, pepsunieczka, Baronowa_83, lauda., Bratek, Narinka, ann_je, emaj, kattalinna, zwei_kresken, Vesper, Kjopa3, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczlowiek dorwie internet po kilku niby niewinnych dniach, a tu taki wysyp discoZygot jakby wszystkie jaja zbierały siły i czekały na wrzesień!!!
GRATULUJE DZIEWCZYNY I NIECH SIĘ WGRYZAJĄ Z CAŁYCH SIŁ te kurduple Wasze!!
u mnie 21 dzień cyklu, a brzuch tak Q@#@!$#! jak przed miesiączką, więc jeszcze może sie okazać że mnie zaleje zanim planowany dzień testowania nadejdzie..
-
Inżynierka, Narinka, Czarny Kot - gratulacje!! Za pozostałe trzymam kciuki żeby wysikały co trzeba Bardzo mnie cieszy taki piękny wysyp. Oby tak dalej!
Narinka lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Kjopa3 wrote:No na pewno nie ostatnia. Mi już się nie chce. Mam jedno i widocznie tak ma być.
za bladziochy trzymam kciuki
Marietta piękny przyrost
z takim rozmachem to ładnie poprawimy przyrost naturalny w Polsce -
Szalejecie Ja dziś w ramach treningu wysikałam jedną kreskę. Jak tak dalej polecicie to będą zapisy na łózka na salach porodowych Będziecie rodzić jedna za drugą
Tobima, pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny