Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli będziesz wyjątkowo upierdliwa i przekonasz swojego Mężczyznę, że tyylko cudowny zestaw Cię uratuje to dla świętego spokoju sam w niego zainwestuje. Uwaga! Nie stosować tego za często bo się zorientuje, że to manipulacja
Vesper, saxatilia lubią tę wiadomość
-
ann_je wrote:Kippa ale co Ci się nie chce? Pytongować Ci się nie chce?
Nie rób scen tylko wyluzka, ugość Ridża dobrze coby zarekomendował Alexis, że do Ciebie warto wpaść
No pytongować mi się nie chce bo konkurencje działa w postaci Ridża
Ktoś musi sceny robić w końcu to przez Ridża chumory mam .
Jeszcze raz Gratuluje!!! Czadowo dziewczyny!!!
-
nick nieaktualny
-
Odkad powiedzialam Mezowi, ze w tym miesiacu pracujemy nad DiscoZygota to nie opuszcza mnie na krok, jakies wygibasy tanczy i tylko slysze rytmy 'Bamboleo, Bamboleo, bedzie sie dzis dzialo'
Gratulacje dla zacionrzonych discomaniaczek
Rosnijcie w sileluna91, pepsunieczka, kattalinna, Marietta, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziś znów naszczałam. Pepino o czułości 10- jakiś cholera felerny, bo się rozmył cały na różowo!! (albo za długo go namoczyłam), wyszła taka różowa smuga przez całość i ledwo widoczna kreska kontrolna,
a drugi jakiś płytkowy- chyba cień cienia- nie wiem. Jutro powtórze, ale tylko i wyłącznie ten facelle z rossmana. Innym dziadom już nie ufam. mam schizę, że ten wczorajszy dał fałszywe dodatni wynik.
Chociaż temperatura nie spada, @ nie ma. załamka. -
inzynierka wrote:Ja dziś znów naszczałam. Pepino o czułości 10- jakiś cholera felerny, bo się rozmył cały na różowo!! (albo za długo go namoczyłam), wyszła taka różowa smuga przez całość i ledwo widoczna kreska kontrolna,
a drugi jakiś płytkowy- chyba cień cienia- nie wiem. Jutro powtórze, ale tylko i wyłącznie ten facelle z rossmana. Innym dziadom już nie ufam. mam schizę, że ten wczorajszy dał fałszywe dodatni wynik.
Chociaż temperatura nie spada, @ nie ma. załamka.
-
zwei_kresken wrote:Któraś dzisiaj szcza? Bo wychodzę i boję się, co będzie jak wrócę?
P.S. Listę uzupelnię później, o nikim nie zapomniałam
Jak wrócisz to nie nadążysz wklejać discozygot, bynajmniej taką mam nadzieję haha
Ja na razie szczam na patyki owu ale jeszcze nic konkretnego nie wyszczałam --' -
nick nieaktualny
-
inzynierka wrote:Ja dziś znów naszczałam. Pepino o czułości 10- jakiś cholera felerny, bo się rozmył cały na różowo!! (albo za długo go namoczyłam), wyszła taka różowa smuga przez całość i ledwo widoczna kreska kontrolna,
Chociaż temperatura nie spada, @ nie ma. załamka.
Ja korzystałam z bublowych testów z allegro, cienie pojawiły się już 7dpo, gdzie każdy by się postukał po czole a ósmego dnia i dziewiątego krechy jak te lale... testy po 1,50 i czułość 25, a nie 10... nawet super amil pokazał słabsze kreski niż allegrowe Sikaj na zdrowie, nawet codziennie jak przeglądam wykresy bywały takie co im pokazało dopiero 15-18 dpo pozytywVesper lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Mi pepino-kłamino czuły na 10 nie pokazał nigdy ciąży, nawet jak w niej byłam.
Więc teraz już testów 10tek nie kupuję.
I gdzie te zygoty???
Pepino - NIET! U mnie tylko Facelle i CHeck&Go strumieniowe. Dzisiaj mój bladzioch całkiem ładny już
A ja już widziałam kolejną cionrze na wykresiku jednej z nas, ale autorka musi sama się pochwalićVesper, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inzynierka wrote:Zrobilam kolejny, z drugiego moczu, ten co wczoraj z rossmana, ja tam nic nie widze. Oszaleje do jutra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 12:04
kattalinna, Vesper lubią tę wiadomość
-
Mój bladzioch stał się dziś mniejszym bladziochem Jutro lecę na betę, emocje sięgają zenitu jakbym jeździła na rollercoasterze. Wewnętrzny głos rozsądku każe mi się jeszcze wstrzymać z cieszeniem się i nakręcaniem. Ale jak tylko odbiorę pozytywny wynik to zażądam discozygoty
Gratulacje dla wszystkich dwóch kresek w tym wątku! I kciuki za te które jeszcze czekają
Aha, pytanie: biorę Castagnusa i Acard. Odstawiać? Zostawić? Zmniejszyć dawki? Poradźcie bom zagubiona.Marietta, Vesper lubią tę wiadomość