Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnykot- sprawdź ulotki, ale mnie się wydaje, że acard rozrzedza krew, więc odstawiłabym, a napewno skonsultowałabym sie z lekarzem.
Ja za to chora... L4 dostałam na kolejny tydzien, a umowa o prace do konca września... oby się nikt nie domyślił -
czarnykot wrote:Mój bladzioch stał się dziś mniejszym bladziochem Jutro lecę na betę, emocje sięgają zenitu jakbym jeździła na rollercoasterze. Wewnętrzny głos rozsądku każe mi się jeszcze wstrzymać z cieszeniem się i nakręcaniem. Ale jak tylko odbiorę pozytywny wynik to zażądam discozygoty
Gratulacje dla wszystkich dwóch kresek w tym wątku! I kciuki za te które jeszcze czekają
Aha, pytanie: biorę Castagnusa i Acard. Odstawiać? Zostawić? Zmniejszyć dawki? Poradźcie bom zagubiona. -
Niepokalanka odstawiłam od razu bo prolaktyna jest wazna w ciazy.
Vesper lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Mi pepino-kłamino czuły na 10 nie pokazał nigdy ciąży, nawet jak w niej byłam.
Więc teraz już testów 10tek nie kupuję.
I gdzie te zygoty???
A może to 100-ki? Tylko źle na opakowaniach drukują.
Mam w domu tylko pepino te 10-ki.
Tak nagadałyście, że jak Ridż się nie zjawi w terminie, to chyba oleję te pepino (ale nie moczem:P) i wybiorę się do Rossmanna, po 25-ki, które tak zachwalacie.
A, i oczywiście! Wielkie gratulacje dla mamusiek wszystkich wrześniowych Zygotek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 17:16
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnyCzarnykot, jesli bralas Acard z zalecenia lekarza to w zadnym wypadku nie odstawiaj dopoki nie pojdziesz na wizyte!!
Ja po dwoch poronieniach rowniez mam nakaz brania Acardu, w trzeciej ciazy dodatkowo mi wlaczyli Clexane na rozrzedzenie krwi.
I sie nie stresuj )) bedzie git malina !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra, generalnie zglupialam.. Nie jestem ksiazkowym przykladem glutow, najlepszy jaki mialam to wodnisty, a tu dzis 22dc i co!??? I bialy rozciagliwy (jakby nie byl bialy to bym go zaliczyla do slicznego gluta) miesza sie z typowo kremowym, wtf!??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySaxatilia, Ty jutro lejesz na patola? To nie probuj nawet odstawac od reszty !!
Ja raz zaszlam w ciaze jak wszystkie testy owu plus usg pokazywaly jednoznacznie ze owulacji nie bedzie, nie bylo i w ogole cykl na straty takze wszystko jest mozliwe!!pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:No moge polac ale 2 3 dc bez owu prawdopodobnie wyszczam gowno
Vesper, saxatilia, pepsunieczka, lauda. lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Discozygoty mają kaca po Satruday Night Fever...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 21:53
Vesper, kattalinna, cachaarel, lauda., wombi, pepsunieczka lubią tę wiadomość