Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/53a057492c17.jpg
Dziś już nie cień a kreskammarzenak, bizona, ewelinka2210, justyna14, emaj, Maialenn, Katarzyna87, aleala, Migracja, pepsunieczka, Morwa, Bratek, Kourtney, Vesper, Emilia77, JoHanna, Asiula86, luna91 lubią tę wiadomość
-
Ogłaszam wszem i wobec że testy z allegro są do dupy! Wczoraj krecha ledwo widoczna była na teście a beta aż 39,5 wczoraj! Nie kupujcie testów z allegro!
ktosiowa, emaj, Maialenn, ewelinka2210, kattalinna, aleala, Kjopa3, Mona_M, mybabylove, Migracja, justyna14, pepsunieczka, mmarzenak, Morwa, Kourtney, Vesper, Emilia77, Asiula86, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z cyklu Ciocia dobra rada
To ze test ma czułość od 10 czy 25 nie oznacza, że mając betę 50 krecha będzie super mocna. Siki hormon bardzo rozrzedzają.
Ja dopiero w 19 dpo miałam ładną kreskę, a beta w setkach była liczona.
Z cionszowym pozdrowieniem,
Redaktor Naczelna Ssij i CiągnijMaialenn, lauda., aleala, ewelinka2210, stardust87, kada24, Bratek, Vesper, Emilia77, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Ogłaszam wszem i wobec że testy z allegro są do dupy! Wczoraj krecha ledwo widoczna była na teście a beta aż 39,5 wczoraj! Nie kupujcie testów z allegro!
Nie tylko te allegrowe takie. Ja w ostatniej ciąży rano robiłam to ledwo widoczna, koleżanka z pracy mówiła, że słabo a beta była 150!!! A był to test z apteki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny