Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wydzielina z piersi? co to moze byc?
Odpowiedz

Wydzielina z piersi? co to moze byc?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • iwi87 Koleżanka

Wysłany: 31 marca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem 2,5 roku po porodzie. Nie karmilam piersia bo nie mialam pokarmu. Do tej pory mam przy nacisnieciu piersi wydzieline. Pojawia sie kropla jakby siary lub mleka. Kolor hmm lekko kremowy. Z jednej i z drugiej tak sie dzieje. Lekko kleisty. Mam to od czasu ciazy. Tzn pod koniec ciazy zaczelo sie to wydzielac ale wtedy to bylo normalne. Laktatorem probowalam sciagac wtedy pokarm ale niestety nic praktycznie nie lecialo. I tak to trwa do dzis. Teraz staram sie juz 5 cykl zajsc w ciaze, po 4 byla przerwa. Czytalam ze to moze byc wysoka prolaktyna? A moze ktos z Was ma podobnie i wszystko jest ok?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 15:37

a9942c9fc55479cd13ab4a15f80f8e8e.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbadaj sobie prolaktynę ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jak livia30 napisała zbadaj prolaktynę

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ