Wynik AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiśnia,
No własnie nie mam zadnej normy podanej obok. Tylko informacje taką: Ryzyko niskiej rezerwy jajnikowej w 3 dc < 1.5 ng/ml stanowi mediane dla zbiorów ND-10.6 (2.5-97.5 percentyla)
I badz tu mondry i pisz wiersze co oznacza powyzsz informacja. Stad moje pytanie czy wynik dzieli sie na 2. A przypomne mój wynik to: 3.53 ng/ml -
nick nieaktualnyMyszka-Minnie wrote:Wiśnia,
No własnie nie mam zadnej normy podanej obok. Tylko informacje taką: Ryzyko niskiej rezerwy jajnikowej w 3 dc < 1.5 ng/ml stanowi mediane dla zbiorów ND-10.6 (2.5-97.5 percentyla)
I badz tu mondry i pisz wiersze co oznacza powyzsz informacja. Stad moje pytanie czy wynik dzieli sie na 2. A przypomne mój wynik to: 3.53 ng/ml -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mój wynik AMH to 7,2 (norma - 1,4- 8 )
Niby w normie, ale naczytałam się gdzieś, że tak może byc przy PCOS. Na prawym jajniku mam dwa torbiele po ok 2-3cm z którymi sie już od dłuższego czasu borykam. Lewy jajnik jest ok. Nigdy nie usłyszałam od żadnego lekarza czy to na podstawie USG czy innych bada, że mam PCOSWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 19:03
styczeń 2015 - laparoskopia
maj 2015 - 1 IUI - -
Dziewczyny, a wynik 3,65 w wieku 32 lat, a do tego TSH niskie, bo 1,34 - to jest ładnie ?
-
nick nieaktualnyAniaBe wrote:Dziewczyny odebralam dzis wynik AMH - 17.2 - zbyt wysokie prawda??
W 3 dc robilam. Wtedy tez FSH - 2.58 mlU/ml i LH - 4.70 mlU/ml..
a Te badania w 2dc.
tsh-2,38 (w normie)
fsh-6,12 U/I (faza folikularna: 3,5 -12,5) - w normie
lh-19,99 mlU/ml (faza folikularna: 2,4-12,6) - czyli za wysokie
Możecie mi napisać co oznacza mój wynik AMH? -
nick nieaktualny1gwiazdeczka1 wrote:ja też robiłam AMH - 16.38, w 5dc. co to oznacza?
a Te badania w 2dc.
tsh-2,38 (w normie)
fsh-6,12 U/I (faza folikularna: 3,5 -12,5) - w normie
lh-19,99 mlU/ml (faza folikularna: 2,4-12,6) - czyli za wysokie
Możecie mi napisać co oznacza mój wynik AMH?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 19:23
-
nick nieaktualny
-
Witam.dzisiaj odebrałam wyniki na AMH i są nastepujące:
Wynik Badania: 19,7
Faza Płodna 1,3 Norma Minimalna - 7,0 Norma Maxymalna
Ograniczona Płodność . - Norma Minimalna - Morma Maxymalna <1,3
Faza Niepłodna . - Norma Minimalna - Norma Maxymalna <0,1
Jakie miałyście normy? Czy może ktoś mi coś podpowie? W środę ide do lekarza,ale boję się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykos87 wrote:Witam.dzisiaj odebrałam wyniki na AMH i są nastepujące:
Wynik Badania: 19,7
Faza Płodna 1,3 Norma Minimalna - 7,0 Norma Maxymalna
Ograniczona Płodność . - Norma Minimalna - Morma Maxymalna <1,3
Faza Niepłodna . - Norma Minimalna - Norma Maxymalna <0,1
Jakie miałyście normy? Czy może ktoś mi coś podpowie? W środę ide do lekarza,ale boję się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny