Wypływająca sperma i pozycje PO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pytam Was bo Wy wiecie wszystko a ginekologa się wstydzę zapytać
Po współżyciu wypływa ze mnie sperma męża mimo iż staram się nie ruszać, wręcz kamienieję
Czy to jest normalne? Jak to jest u Was? Może to być powodem braku ciąży?
A i jeszcze druga część pytania: jakie pozycje stosujecie po przytulankach? Nogi hop do góry?
A może leżycie na brzuchu? Czy to ma znaczenie?Marta -
no, ja też tak sobie z 20 minut zawsze leżę z tymi nogami, a potem normalnie leżę jeszcze przez godzinkę jeśli to rano. A wieczorem niestety muszę wychodzić do wc bo nie zasnę jeśli mi się chce siusiu Ale mam nadzieję, że co ma zostać to zostanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 20:51
Emilia77 lubi tę wiadomość
-
Moj gin powiedzial zeby po wszystkim polezec doslownie po minutce na plecach, brzuchu i kazdym boku, wtedy plemnikom bedzie letwiej. Ja sobie tlumacze ze bedzie im luzniej w wyscigu do celu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 22:37
Natka88, BBKane88 lubią tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:Moj gin powiedzial zeby po wszystkim polezec doslownie po minutce na plecach, brzuchu i kazdym boku, wtedy plemnikom bedzie letwiej. Ja sobie tlumacze ze bedzie im luzniej w wyscigu do celu -P
Skojarzyło mi się z mieszaniem herbaty...momo1009, agniesja, Mordeczka, olimama, agania, rah, tomania2806, pasia27, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, lepiej aby ten najszybszy i najlepszy nie wypłynął... wiec ja prawie zawsze daje nogi do góry na ścianę po stosunku.
Pozycję dochodzące też sprzyjają , na pewno nie zaszkodzą...
te które są polecane dla kobiet z tyłozgięciem maciciy
zresztą są bardzo przyjemne . -
kwiatuszek789 wrote:Moj gin powiedzial zeby po wszystkim polezec doslownie po minutce na plecach, brzuchu i kazdym boku, wtedy plemnikom bedzie letwiej. Ja sobie tlumacze ze bedzie im luzniej w wyscigu do celu
tulipanna lubi tę wiadomość
-
może nie wiedział co odpowiedzieć
ale na dobrą sprawę, byle nie wstawać od razu, może to miał na myśli, te "turlanie" to trochę groteskowo brzmi, wystarczy poleżeć, nogi unieść, bo wtedy to co ma zostać zostaje, a jak idzie się poźniej do toalety, to tylko nadmiar jest usuwany.
Przetestowałam na sobie , a jak poszłam od razu bo zapomniałam się, to chyba pozbyłam się całości.
Ostatnio czytałam o mięśniach Kegla ze leżąc należy je zaciskać, że to pozwala na ich przepchnięcie w górę.
Spotkałyście się z taką opinią?
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość