Wypływająca sperma i pozycje PO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA moj nie wie co robilam ale lezalam na wznak i mialam zgiete nogi
jak widac efekt jest a pozatym chusteczki dziewczyny!!! Jak konczylismy bralismy po jednej moj sie wycieral a ja hmm tamowalam wyciek i sie kladlam odrazu zeby nie lecialo a kiedys odrazu do wc i na peta lecialam heheStrażaczka90, kikakika86 lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:A moj nie wie co robilam ale lezalam na wznak i mialam zgiete nogi
jak widac efekt jest a pozatym chusteczki dziewczyny!!! Jak konczylismy bralismy po jednej moj sie wycieral a ja hmm tamowalam wyciek i sie kladlam odrazu zeby nie lecialo a kiedys odrazu do wc i na peta lecialam hehe
Gratuluję, że Ci się udało.
Ja zawsze tamuję chusteczką i tak zasypiam i śpię całą noc. A jeśli przytulanie jest rano to leżę tak z godzinę. I jakoś nadal nickofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od 3lat tamowalam lecialam zapalic i wracalam do lozka, w październiku mialam operacyjnie usuwana ciaze jajowodowa lekarz mowil ze 3miesiace i sie uda nie wierzylam mu i zaczelam lezec z chusteczka a na boku to nie radze dziewczyny gdyz właśnie ja wtedy usypialam na lewym i lewy jajowod wlasnie byl zaciazony a jak wiadono macica jest na srodku a nie po bokach zycze wam wytrwalosci w staraniach i 3mam kciuki
-
Staraczka23 wrote:Ja od 3lat tamowalam lecialam zapalic i wracalam do lozka, w październiku mialam operacyjnie usuwana ciaze jajowodowa lekarz mowil ze 3miesiace i sie uda nie wierzylam mu i zaczelam lezec z chusteczka a na boku to nie radze dziewczyny gdyz właśnie ja wtedy usypialam na lewym i lewy jajowod wlasnie byl zaciazony a jak wiadono macica jest na srodku a nie po bokach zycze wam wytrwalosci w staraniach i 3mam kciuki
Przecież to nie ma znaczenia, na którym boku leżysz... Jeśli masz ciążę pozamaciczną w jajowodzie, to umiejscawia się ona w tym jajowodzie, z którego jajnika była owulacja. Czyli musiałaś mieć owulację z lewego i do zapłodnienia doszło w lewym jajowodzie, po czym zygota nie przedostała się do macicy z jakiegoś powodu.
To nie jest tak, że jak lezysz na lewym boku, to Ci poleci w lewo i tam się zapłodni...vanessa, Emma80, Malibu, mar, kapturnica, Yousee, gorgeous, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Martoszka wrote:Mój mąż jak zrobiłam pierwszy raz świecę to się zapytał co robię, a ja: ułatwiam drogę plemniczkom Ale się śmiał ze mnie
Mój mąż też się śmieje ze mnie i tej świecy na razie efektów nie ma, gdyż brak owulacji, ale świecę będę robić nadal*Kejt* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzzi wrote:Przecież to nie ma znaczenia, na którym boku leżysz... Jeśli masz ciążę pozamaciczną w jajowodzie, to umiejscawia się ona w tym jajowodzie, z którego jajnika była owulacja. Czyli musiałaś mieć owulację z lewego i do zapłodnienia doszło w lewym jajowodzie, po czym zygota nie przedostała się do macicy z jakiegoś powodu.
To nie jest tak, że jak lezysz na lewym boku, to Ci poleci w lewo i tam się zapłodni... -
mój mąż mi wsadza palec i tak zasypiamy.
jak się budzę rano to nadal mam jego palec w pipce.
jego palec stoi na straży aby plemniki nie pouciekały!
polecam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:32
przyszła mama:), Maczek, Strażaczka90, Basik122, Emma80, NIEPOKORNA, Yousee, nataliano, arien, gorgeous, pasia27, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysztywny palec męża najlepszy!!...czasem można i świeczkę...choć nie bo jakaś kiedyś napisała, że się boi ciąży od masturbacji świeczką...ale w sumie nam o to chodzi, to może by tą świeczką mar zamiast palucha, palca-grzebalca:):
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Kurde nie próbowałam ze świeczką...a ona ma być zapalona?
Tylko nie bierz takiej jak w medycynie ludowej się używało do uszu, bo podciśnienie się zrobi, wyssie Ci całą spermę z pipki i do niczego będzie takie zatykanie.przyszła mama:), Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
zuzzi wrote:Tylko nie bierz takiej jak w medycynie ludowej się używało do uszu, bo podciśnienie się zrobi, wyssie Ci całą spermę z pipki i do niczego będzie takie zatykanie.
Fuck in da świeczka! I wszystko jasne, dlaczego jeszcze nie jestem w ciąży!!! Zapiszę sobie to w pamiętniczku, żeby więcej tego błędu nie popełniać.mar lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:Najlepiej zatkać makrelą. Zapach w sumie ten sam. ^^
Jak będzie żywa, to może jeszcze trochę przyjemności z tego będzie jak się "pomacha" łogonkiem ;plauda., przyszła mama:), kapturnica, nataliano, Patus_777, pasia27, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Helen:) tak ja slyszalam o cwiczeniu miesni Kegla po stosunku.
.niby ulatwia tym nowym plemnikom przedostac sie tam, gdzie ich cel;-)Helen wrote:może nie wiedział co odpowiedzieć
ale na dobrą sprawę, byle nie wstawać od razu, może to miał na myśli, te "turlanie" to trochę groteskowo brzmi, wystarczy poleżeć, nogi unieść, bo wtedy to co ma zostać zostaje, a jak idzie się poźniej do toalety, to tylko nadmiar jest usuwany.
Przetestowałam na sobie , a jak poszłam od razu bo zapomniałam się, to chyba pozbyłam się całości.
Ostatnio czytałam o mięśniach Kegla ze leżąc należy je zaciskać, że to pozwala na ich przepchnięcie w górę.
Spotkałyście się z taką opinią?