Wypływająca sperma i pozycje PO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fatim wrote:To znaczy masz sie turlac z predkoscia 1min na strone tak ? Pierwsze slysze, by lekarz kazal lezec na kazdym boku
Hmm po pierwsze, lekarz nie ujął tego takimi 'madrymi' słowami jak Wy, ze mam sie (o losie!) turlać, po drugie jak śpicie to turlacie się po całym łózku zmieniajac pozycję spania, czy robicie to na swojej czesci łózka? Bo zmienic pozycję PO, 3 razy to NIE jest tak GROTESKOWE jak robienie swiecy czy zarzucanie nóg na ściane. Nawet by mi się nie chciało tak kombinować i popadac w taką paranoje (jakos wiele dziewczyn z wpadki zachodzi w ciaze i nie gimnastykują sie tak przy tym). Nie wspomne tu własnie o minie męza/partnera.... no i po trzecie:Helen wrote:może nie wiedział co odpowiedzieć
Ale co tam, róbcie jak chcecie, tak czy siak miłego wyginania się na ścianach... ja tam wole spokojnie sobie polezecWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 19:55
agniesja, pleasure, AJA_S lubią tę wiadomość
-
booooże jak czytam to wszystko, to oczom nie wierzę... XXI wiek
a te kilka miliardów ludzi na świecie to na pewno z trzymania nóg na ścianie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 10:28
kapturnica, zAgatka, kwiatuszek789, zwei_kresken, Patus_777, pasia27, Katjaa, Znowu.ta.kryska, Paulina666 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:booooże jak czytam to wszystko, to oczom nie wierzę... XXI wiek
a te kilka miliardów ludzi na świecie to na pewno z trzymania nóg na ścianie
Reni, lauda. lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie dziewczyny potzrebuje pomocy gin moj rozlorzyl rece w sprawie starnia sie o dzidzie pojechalismy z mezem do poznania na polna on zlecil mi wykonanie histeroskopii w narkozie poniewaz beda mnie otwierac .moje pytanie brzmi czy ktos mial ten zabieg i jak on pzrebiega .paulina19841209
-
paulina1984 wrote:Witam wszystkie dziewczyny potzrebuje pomocy gin moj rozlorzyl rece w sprawie starnia sie o dzidzie pojechalismy z mezem do poznania na polna on zlecil mi wykonanie histeroskopii w narkozie poniewaz beda mnie otwierac .moje pytanie brzmi czy ktos mial ten zabieg i jak on pzrebiega .
szukaj na watku o hsg i laparoskopii..Nie sadzisz ,ze wtedy Ci bedzie łatwiej uzyskac informacje?? Tu o wypływajacej spermie wątekWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 11:16
agniesja, pasia27 lubią tę wiadomość