X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wypływająca sperma i pozycje PO
Odpowiedz

Wypływająca sperma i pozycje PO

Oceń ten wątek:
  • arienka831 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co powiecie na atak kaszlu zaraz po stosunku? Byłam przeziębiona i akurat właśnie po stosunku sobie leżałam ale dopadł mnie kaszel i wyleciało sporo więc chyba nic z tego znowu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 19:10

6b8de5573dda61a0b1f4524c69bdf4a1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to mnie trochę uspokoił ten wątek wyciekania :) u mnie podobnie często wylatuje ale równie czesto leżymy długo zanim pójdę się myć czy siusiać.

‹‹ 6 7 8 9 10
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ