Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Bede zaraz z nerwow ryczec... Wezcie cos piszcie do mnie zebym nie myslala ;p
Ej, spokojnie będzie dobrze zostaw łzy na później, jak zobaczysz malucha i usłyszysz serduszko, wtedy możesz płakać do woli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co? Jestesmy obzydliwe z tym naszym okresem,uplawami i innymi wydzielinami z roznych miejsc ale chyba ciaza to najlepsza rekompensata za to wszystko ;p jak to sie dzieje ze w takim tam malym brzuszku w macicy ktora jest mniejsza od piesci miesci sie taki wielkolod? Jak to sie rodzi w ogole?to jakis mega hardcore!
-
nick nieaktualny
-
Ja od zawsze się cieszę, że jestem kobietą mimo miesiączek i całej otoczki, właśnie ze względu na ciążę.
Moja mama rodziła 7 razy i zawsze powtarza, że poród to tak jakby sobie wsadzić parasol, otworzyć go i wtedy próbować wyciągnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 13:24
ciri22, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo tak bo my superbohaterki jestesmy opis mamy mega ;p a moja to mi zawsze powtarzala ze nak sie boisz porodu nie jestes gotowa na dziecko a teraz sie przyznala ze ona mimo tego ze uczestniczyla w kilku porodach i nawet usunieciu ciazy to i tak porodu sie bala ;p
-
A która się nie boi? Strach mamy w genach, instynkt samozachowawczy. "Tylko głupiec się nie boi." I tu wcale nie chodzi o bycie gotowym lub nie
Muszę się Wam pochwalić: od trzech tygodni nie jem słodyczy i widzę dużą zmianę na twarzy na lepsze oczywiście przez PCOSy mam cerę trądzikową a teraz jest tego dużo mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 13:34
ciri22, Baronowa_83 lubią tę wiadomość
-
Pamiętam rozmowę z moja siostra ze 2 h po porodzie: Nie wierz im, to k..a boli.!!!
I potem jest filmik z popprodowej jak szepcze do syna: Tak słonko będziesz jedynakiem;)
A rodzila krotko;)littleladybird, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na slodycze mam srednio ochote... Ale moje wlosy mnie dzis dobily... Myje codziennie a dzis rano sie budze i smalec taki jakbym na serio tluszczem je wysmarowala. A do tej pory raczej tak szybko sie nie przetluszczaly. Bardzieje je mylam dlatego ze mam krotkie i kazdy w inna strone byl... Noo i morda tez "bosko" wyglada..
-
littleladybird wrote:I jak? Mają tylko jedno dziecko?
Kobiety często tak mówią, a potem i tak decydują sie na kolejne -
nick nieaktualny