Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio to powiedzieliśmy odrazu jak się dowiedziałam po pierwszej wizycie.a teraz to powiemy dopiero po 12 sierpnia bo jedziemy 8sierpnia na wakacje i będzie przeżywać żeby nie jechać tak daleko żeby mi się coś nie stało itd itp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzienie na mnie patrzyl i taki malo mowny miny strzelam takie ze nie wiedzialam czy wszystko ok czy cos go niepokoi. W koncu mowi do mnie... Sluszy pani? Nooo. To serduszko. Ale zdjecia w porownaniu z tymi w szpitalu chujowe... A nie pokazal mi na monitorze nic..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:powiedzcie mi co wy jecie w ciązy, postaram sie tego nauczyc jesc
Wez sie nie staraj w siebie wpychac na chama czegos czego nie lubisz. Jak tak bardzo lubisz owoce to wcinaj ich ile wlezie a im bardziej kolorowo tym lepiej. Moja kumpela ma uczulenie na białko i witaminę C. Nie jadla zadnych jogurtów, nie pila mleka, nie jadla jajek, kupiła sobie suplementy diety i jadla to na co miała ochotę i to co lubiła. I córa zzdrowa, rosnie jak dąb. Tez nie mozesz radykalnie zmieniac nawykow zywieniowych bo to Ci bardziej zaszkodzi niz pomozeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 14:32
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny