Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cirilątko małe
faktycznie aparat usg kiepski... jakby nie zaznaczone dzieciątko to bym musiała się doszukiwać
Namida tu kształty już pięknie widać kiedy następne usg?
oo i gyrosa i tuńczyka uwielbiam :)u mnie dziś naleśniki orkiszowe ze szpinakiem i fetą
wiecie co... stwierdzam, że faceci to jednak są jak psy co wyczuwają cieczkę eh. Wczoraj dostałam okres i dzisiaj wracając z pracy do domku (30min na piechotkę)2 razy na mnie trąbnęli i jeden facet przechodząc obok pokiwał głową i pod nosem powiedział ajajajjj ehhh w robocie też słyszałam od kolegów, że kwitnę...
-
Jakie śliczne bąble bomba Namida u Twojego to już ładnie widać rączki i nóżki
ann_je, masz rację coś w tym jest, tylko że suki kryje się w czasie cieczki, a my w czasie miesiączki teoretycznie jesteśmy bezpłodne czytałam kiedyś artykuł o badaniach naukowców. Spośród postawionych przed nimi kobiet faceci mieli wybrać te, które wydawały im się najbardziej atrakcyjne. Okazało się, że wybierali te, które były w okresie okołoowulacyjnym to dopiero jest "węch"ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj ma ochote na seks tylko jak mam okres... A wtedy to on nie chce... Eh...
A co do zapachu moj byly czyl moj zapach. Wiedzial zawsze w ktorym momencie cyklu jestem bo inaczej pachnialam,kiedy okres iowulacja i z seksem i ochota na seks nie moglam go odzukac bo te wszystko czul. Kiedys mi dokladnie opisal jak pachne i zawsze mowil ze by mnie mogl na drugim koncu autobusy wyniuchac... Mowie wam masakra. Jak mialam ochote na seks ale bylam na niego zla zawsze to wykorzystywal...
Ps. Schudlam 3kg mimo ze wygladam jak beczka... MasakraWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 19:11
-
nick nieaktualnyCiri ja na początku miałam -2kg ale do przodu w brzuszku miałam. A teraz mam do gdzieś :p
Mało tego, po gyrosie nażarłam się arbuzem Leżę w łóżku i umieram
A wiecie, że podobno plemniki szukają jajeczka "na węch" podobno bezbłędnie znajdują drogę do jajeczka bo się nie mogą oprzeć jego zapachowi.ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:ja miałam nie raz nie dwa ale 2,5 cm max i wolniej rosły i same się wchłaniały a tu w 3 mies 5 cm się zrobił. a tak z innej beczki jak wchodzisz na mój wykres widzisz 2 serduszka na wykresie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 19:35
-
nick nieaktualny