X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri mega super :D

A jak się wkleja tak zdjęcie? Pokażę Wam swoje usg z tamtego wtorku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 15:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "zarażajcie" takimi zdjęciami :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, jak tak wkleić fotosa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ef42747a3ffa9c5f.html

Dobra, pokażę tak :)

Madziulla, littleladybird, wiewiórka17, Paulette, Baronowa_83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 śliczny

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zdjęcie sprzed tygodnia, teraz już fasola pewnie większa. Za dwa tygodnie idę na kolejne usg to też pokażę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już przebieram nogami na badania hormonów w poniedziałek i we wtorek wizta u gin...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zleci szybko. Zaraz weekend, po weekendzie poniedziałek i już we wtorek wizyta. A ja w ten weekend szaleje i jadę na dwa dni nad jezioro do Łagowa :D Jakbym jezior zaraz pod domem nie miała :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida to Ty nie wiesz że tam gdzie najbliżej tam najdalej? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś w tym jest :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam sałatkę z gyrosa. Zajebista, nażarłam się jak cielę. Komu trochę? Mam całą michę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja!!!! Ja zrobiłam dziś z tuńczyka :)

• ann_je Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cirilątko małe :)
    faktycznie aparat usg kiepski... jakby nie zaznaczone dzieciątko to bym musiała się doszukiwać :)

Namida tu kształty już pięknie widać ;) kiedy następne usg?

oo i gyrosa i tuńczyka uwielbiam :)u mnie dziś naleśniki orkiszowe ze szpinakiem i fetą ;)

wiecie co... stwierdzam, że faceci to jednak są jak psy co wyczuwają cieczkę eh. Wczoraj dostałam okres i dzisiaj wracając z pracy do domku (30min na piechotkę)2 razy na mnie trąbnęli i jeden facet przechodząc obok pokiwał głową i pod nosem powiedział ajajajjj ehhh w robocie też słyszałam od kolegów, że kwitnę...

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie śliczne bąble :D bomba :) Namida u Twojego to już ładnie widać rączki i nóżki :D

ann_je, masz rację coś w tym jest, tylko że suki kryje się w czasie cieczki, a my w czasie miesiączki teoretycznie jesteśmy bezpłodne ;) czytałam kiedyś artykuł o badaniach naukowców. Spośród postawionych przed nimi kobiet faceci mieli wybrać te, które wydawały im się najbardziej atrakcyjne. Okazało się, że wybierali te, które były w okresie okołoowulacyjnym :D to dopiero jest "węch" :P

ciri22 lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj ma ochote na seks tylko jak mam okres... A wtedy to on nie chce... Eh...
    A co do zapachu moj byly czyl moj zapach. Wiedzial zawsze w ktorym momencie cyklu jestem bo inaczej pachnialam,kiedy okres iowulacja i z seksem i ochota na seks nie moglam go odzukac bo te wszystko czul. Kiedys mi dokladnie opisal jak pachne i zawsze mowil ze by mnie mogl na drugim koncu autobusy wyniuchac... Mowie wam masakra. Jak mialam ochote na seks ale bylam na niego zla zawsze to wykorzystywal...

Ps. Schudlam 3kg ;D mimo ze wygladam jak beczka... Masakra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 19:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja na początku miałam -2kg ale do przodu w brzuszku miałam. A teraz mam do gdzieś :p

Mało tego, po gyrosie nażarłam się arbuzem :D Leżę w łóżku i umieram :D

A wiecie, że podobno plemniki szukają jajeczka "na węch" podobno bezbłędnie znajdują drogę do jajeczka bo się nie mogą oprzeć jego zapachowi.

ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość

• ann_je Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh ta nautra...
    Moja bratowa na początku pierwszej ciąży schudła 6 kg :D po pierwsze rzygała jak kot a po drugie krótko się znali z moim bratem bo zaledwie 3 miesiące i bach... brak okresu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    ja miałam nie raz nie dwa ale 2,5 cm max i wolniej rosły i same się wchłaniały a tu w 3 mies 5 cm się zrobił. a tak z innej beczki jak wchodzisz na mój wykres widzisz 2 serduszka na wykresie?
    tak 2 :) już odpisałam, a później przeczytałam, że nie ważne. a dopiero teraz piszę bo musiałam opuścić laptopa .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 19:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha. Ja to nie rzygam i tylko kilka razy mi sie zdarzylo wiec to nie od tego.

Ale wiecie jak to jest z dlugoscia szyjki? Poltora. Tygodnia temu noo prawie dwa mialam 2,5cm a teraz mam 4,5cm. Od czego to zalezy?

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do szyjki to ja nie mam zielonego pojęcia ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ