Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczasem mi ciezko ale moja mama mowi ze ona wie ze na pewno bedzie moj G tez tak mowi... ale dopiro co mowilam ze chce wrzesin ze to tak dlugo a to juz polowa minela wiec mam nadzieje ze po tym czasie troszke sie odstresuje i nie ukrywam ze chyba najbardziej odstresowujace bedzie jak bede czula dziecko, codzienna dawka kopniaka "matka pamietaj ja tu jestem"
Madziulla, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Potem pól h nie kopie i juz sie zastanawiasz czy ok. Albo dziecko tak ma ustawione ze w nocy harcuje a w dzien spi i dupa tylko stres;)
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czemu nie mogłaś spać?
U mnie wzroslo, ale poszłam spać o 1 to ze zmęczenia wyzejWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 06:27
-
nick nieaktualnyWczoraj naprawial ten moj cos przy hamulcach i cos tam mu klocki o tarcze obcieraly cos mu tam nie wyszlo noo i mowi do mnie ze albo sie wytrze albo strzeli tarcza i bedzie wypadek. O 20 pojechal z przesylkami wiec mac w 1,5 godziny powinien objechac a on 2 godziny i go nie ma 2,5 i nic wiec dzwonie do niego a on sobie pojechal do kolegi (bo to po drodze) i nie raczyl mnie o tym poinformowac. Noo myslalam ze dziada zabije... Seryjnie poczekalam az przyjedzie tak go opierdolilam za bezmyslosc...noo i bylam zdenerwowana i nie moglam spac kurwa przez niego a do tego jeszcze mnie tak stawy bolaly...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To pojechali. Za Malo dziewczyn Premium kupowalo
Edit: Chyba jednak udalo ci się cos wpisac;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 07:26