Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKup sobie suplement dla kobiet w ciazy ale pamietaj ze bez spozywania pokarmu bogatego w bialko to nie za bardzo pomoze.
Jakby co ja biore vita-min plus mama ale tez zroznicowalam diete. te tabletki pomogly mi na mdlosci i sa w miare tanie. I wiem ze przepisuja je kobieta w ciazy choc dopiero od 4 miesiaca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 12:02
-
nick nieaktualny
-
wiewiórka17 wrote:jogurty naturalnego nie zjem tylko smakowe
I pora zmienić przyzwyczajenia, bo jak nie będziesz jadła wszystkiego to tak się dziecko nauczy i potem będziesz muec przewalone;) dziecko nie jadę to koszmar kazdej mamy -
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:jogurty naturalnego nie zjem tylko smakowe
-
Madziulla wrote:jak dodasz owoce miód i inne dodatki to jest dobry, ja samego naturalnego też nie zjem a w gotowych smakowych jest pełno syfu. prawie w ogóle już ich nie kupuje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:To nie jedz ich, bo to są cukier.
I pora zmienić przyzwyczajenia, bo jak nie będziesz jadła wszystkiego to tak się dziecko nauczy i potem będziesz muec przewalone;) dziecko nie jadę to koszmar kazdej mamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPamietaj dziecko to pasozyt (Wiem obruszycie sie ale tak jest) Ono wysysa z Ciebie wszystko zeby moc sie rozwiajac, jak sama sobie nie dasz tego cco potrzeba to nie starczy dla Ciebie i dla dziecka musisz eksperymentowac, probowac nowych przepisow i wszystkiego co dobre zebys byla Ty zdrowa i dziecko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalymi kroczkami osiagniesz cel, mysle ze lubienie a nie lubienie to wlasnie jest zakorzenione w naszym wychowaniu i tym czym bylismy karmieni a od nas zalezy co dalej z czyms zrobimy, jest wiele rzeczy za ktorymi nie przepadam i czasem mam odroch wymiotny ale teraz staram sie jesc wsztystko... bo wiem ze tak powinnam robic i to jest dobre, nie chodzi.
-
nick nieaktualnyjak masz telefon z androidem lub systemem IOS zainstaluj sobie aplikacje zdrowe zakupy zeskanuj sobie kod z jednego jogurtu owocowego. tam jest napisane co tam są za syfy. ja tylko z ta aplikacją robię zakupy. (jesli robisz w biedronce zakupy to nie wszystkie produkty są wprowadzone w tej aplikacji, ale ja już nauczyłam się czytać etykiety)
Wiewiórka zdrowy rozsądek przede wszystkim. jak zjesz raz na jakiś czas taki jogurt czy słodycze nic Ci się nie stanie ale pora zmienić przyzwyczajenia. Dbasz teraz nie tylko o siebie. -
nick nieaktualny