Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zawsze w pierwszej fazie cyklu byłam spokojna, tym razem niecierpliwię się od samego początku
Luz blues, zobaczymy co będzie. Jestem pozytywnie nastawiona z dwóch powodów:
1. miałam owulkę,
2. dostałam się do nowego gina
Zastanawiam się jeszcze, dlaczego dotychczasowa ginka odesłała mnie do innego lekarza. Też ma bardzo dobre opinie, a moje wyniki nie są tragiczne. Przecież spokojnie mogła przepisać mi clo i ewentualnie pregnyl lub coś podobnego.
Z drugiej strony nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło -
nick nieaktualny
-
A ja się niecierpliwie strasznie tym cyklem. Ciekawe jak sie tempka bedzie zachowywać i ciekawe czy okres dostane tak jak powinnam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Moze ma za duzo pacjentow,a moze ma dosc takich samych przypadkow albo cos... to tez czlowiek i wcale nie musi chodzic o to ze Twoj przypadek jest ciezki. Moze wlasnie dla niej za lekki wiesz jak to jest szuka wyzwan
No właśnie odniosłam wrażenie jakby się bała mojego przypadku Na odchodne powiedziała mi tylko: "proszę do mnie wrócić jak już wszystko będzie dobrze". Babka w podeszłym wieku, moim zdaniem bardziej jej zależy na spokojnych przypadkach
Baronowa_83 wrote:A ja się niecierpliwie strasznie tym cyklem. Ciekawe jak sie tempka bedzie zachowywać i ciekawe czy okres dostane tak jak powinnam
Jak długą masz fl? Mi ostatnio wyszła 11 dni.
ciri22 wrote:A mnie zarcie nie wchodzi, chyba sie mega denerwuje... i cos czuje ze bede miala biegunke... ale jazda na maxa...
Denerwujesz się wizytą?
Jak sytuacja w pracy? Uspokaja się?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 11:13
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo wizyta sie denerwuje... Ogolnie darowalam sobie jesc zjadlam troszke platkow z mlekiem i luknelam witaminki, zjem jak wyjde od lekarza najwyzej...
A w pracy sie okarze dzis mam wolne a dzis chyba mialo byc spotkanie z szefami szefow wiec zobaczymy co dalej... -
nick nieaktualnyczesć kochane ale naskrobałyście ale już podczytałam Was
Ciri nie przyjmuj się snem mi na czasy takie rzeczy się śnią, że później w dzień wolę nawet o tych nie myśleć a ile razy jakieś wojny mi się śnią chociaż ostatniej nocy śniło mi się, że byłam w zaawansowanej ciąży, ale pamiętam tylko tyle, że stałam tak jak by na środku swojego pokoju i głaskałam się po brzuszku hahaha czasem sny tłumaczy się odwrotnie, a czasem że to się wyśni ja czasem lubię swoje sny, ale lekko do nich podchodzę
I widzisz już za niedługo zobaczysz swojego bąbla od 14 zaciskam kciuki
Baronowa przecież wszystkie tu wiemy, że okresu nie dostaniesz więc się nie martw -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaraz nam pyknie 100 stron;). Przynajmniej w tym jestesmy plodne... Sorry gorzki żart;)
Madziulla, Paulette, ann_je lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Najdziwniejsze ze nie mam żadnych obajow na nic. Nawet gdybym chciała sie czegos doszukac to nie umiem. Ani na okres ani na nic. Dziwny ten cykl
Picja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam mega ochote na seks od wczoraj Ale najlepsze jest to ze jak mnie moj G wczoraj dotknal to sie poplakalam i powiedzialam mu ze czuje sie gwalcona i molestowa i zeby mnie nie dotykal. padl ze smiechu jak zaczelam ryczec
Madziulla lubi tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:O pierwsza na 100 . Bedzie groszek
Teraz to już musi być
ciri22 wrote:A ja mam mega ochote na seks od wczoraj Ale najlepsze jest to ze jak mnie moj G wczoraj dotknal to sie poplakalam i powiedzialam mu ze czuje sie gwalcona i molestowa i zeby mnie nie dotykal. padl ze smiechu jak zaczelam ryczec
HormonyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 11:48