Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:za zwykle tez jak pamietam co mi sie snilo ale dzis to zastanowila mnie ta wizyta w punkcie krwiodawstwa...
Może dlatego, ze gadałyśmy o tym ostatnio
Baronowa taki minionek mi się podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 09:33
-
nick nieaktualny
-
hihi ale Ciri byłyby jajca
nawet jak bliźniaki to będziesz kochać jak swoje hihi
ja to się boję bliźniaków eh.. mój zawsze mówił, że od razu dwójkę ale ja raczej bym nie chciała.
a co do żelu to jakiś specjalnie polecasz? jakas marka?
Baronowa minionek świetny
Madziula owulacja pierwsza klasa i wykresik całościowo bardzo ładnie wygląda
A co do sexu codziennie to u nas nie ma szans... mój ma dwie prace i są takie dni,że widzimy się tylko przez dwie godziny dziennie eh i jak on wraca do domu to jest 1-2 w nocy a ja wstaję o 5.40 i raczej go nie budzę bo wiem, że o 9 będzie musiał wstać popracować na kompie i na 12-13 do pracy żeby wrócić o 20 do domu i o 22 iść znów do pracy i wrócić 1-2 ... eh i tak w koło. Ale weekendy mamy całe dla dla siebie i nie opuszczamy się nawet na chwilę. Swoją drogą to przy takim trybie pracy ja się w ogóle dziwię, że jemu się chce jeszcze bzykać... ja bym się dotknąć ze zmęczenia nie dała eh
a ja wczoraj znalazłam (zupełnie przypadkiem ) w super pharmie termometr owulacyjny z dwoma miejscami po przecinku i w zasadzie to chciałam go odłożyć na miejsce ale SAM wpadł mi do koszyka i pomyślałam, że to znak i kupiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 09:41
ciri22, Madziulla lubią tę wiadomość
-
Madziulla jest owu super, niepotrzebnie się martwiłaś kochana
Ciri, oddasz jak dojdziesz do siebie po porodzie. Ja miałam oddać ostatnio, ale jakoś wyszło, że nie poszłam. Bałam się, że później nie dam rady iść na wizytę do endo. Mąż miał iść ze mną, ale musiał być w pracy i w razie W nie miałam nikogo, kto by mnie zaprowadził albo zaniósłMadziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyann_je wrote:
a ja wczoraj znalazłam (zupełnie przypadkiem ) w super pharmie termometr owulacyjny z dwoma miejscami po przecinku i w zasadzie to chciałam go odłożyć na miejsce ale SAM wpadł mi do koszyka i pomyślałam, że to znak i kupiłam
Masz racje może to znak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo z poslizgiem nie ale nie wiadomo jak plemniory Twojego faceta czasem potrzebna podwojna moc ja to nie wiem jak w ta ciaze zaszlam,nie dosc ze moj zero ochoty na seks, ja nie mam sluzu plodnego od odstawienia pigulek, to on jeszcze rowej, samochod, laptop na kolanach i jakas porazka, a jednak sie udalo...
-
ciri22 wrote:Noo z poslizgiem nie ale nie wiadomo jak plemniory Twojego faceta czasem potrzebna podwojna moc ja to nie wiem jak w ta ciaze zaszlam,nie dosc ze moj zero ochoty na seks, ja nie mam sluzu plodnego od odstawienia pigulek, to on jeszcze rowej, samochod, laptop na kolanach i jakas porazka, a jednak sie udalo...
Tylko się cieszyć -
nick nieaktualny
-
Ja sie nastawiałam na szybki szpil i sie zdziwilam;)
Zamowilam niepokalanka tego mocnego. Ciekawe kiedy przyjdzie.ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Cuda się zdarzają ja czekam na swój i mam nadzieję, że nie potrwa to dłużej niż kolejne pół roku. Z początkiem sierpnia mija nam dokładnie rok świadomych starań
-
nick nieaktualny