Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
olaboga... doczytałam...
po pierwsze - primo - Wiewióreczka gratuluję!! super kreska i beta to już tylko formalność
po drugie Baronowa.... Minionek powinien być:
a) kolorowy
b) wesoły
już myślałam przez chwilę, że jakaś żałoba na forum... eh a prolaktynę trzeba zbić i będzie wszystko dobrze. Ważne, że owulacja była więc organizm sobie poradził z tą nadwyżką
Ciri - pytałaś dlaczego taki emotek... jednak potrzebuję więcej anonimowości a jakby nie patrzeć w tamtym roku więcej byłam w kasku i stroju moto wśród ludzi niż "po cywilu" i na fb też mam parę zdjęć w stroju moto więc taka całkiem anonimous nie jestem nawet z takim zdjęciem
Strasznie zabiegana byłam przez ostatnie dni i nie miałam czasu nawet zaglądnąć na forum eh ale dziś już musiałam bo jestem podjarana Ciri jutrzejszą wizytą u gina jak chyba swoją ale ten czas leci eh....
Ja dziś dostałam okres więc pierwszy dzień cyklu
w tym cyklu mam zamiar się przyłożyć z przytulaniem w dniach okołoowulacyjnych nawet jakbym miała gwałcić męża o 2-3 w nocy (czasem tak przychodzi z drugiej roboty)
ah i wszędzie trąbią, że faza lutealna trwa 14 dni a ja wracając wstecz w swoje zapiski widzę, że raczej 12 dni moja trwa... możliwe? -
nick nieaktualnyTak fl jest stala. Ale musi trwac 11-16 dni. 14 to taka umowna. Kazda kobieta jest inna. Twoja dlugosc fl jest w porzadku.
Co do przytulanek nie przesadz. U mnie i skierki sprawdzilo sie seksik na poczatku plidnych a potem po 4 dniach dokladnie dzien przed owu. Wszystko zalezy od nasienia meza jesli ma bardzo dobrej jakosci i duzo plemnkorow to kilkarazy dziennie mozesz gwalciv i zajdziesz jesli slabsze do bezpiecznie jest co drugi dzien bo wtedy maja szanse na lepsza jakosc i zajscie w ciaze. Kup sobie zel na zywotnosc plemnikow to wtedy spokojnie co dwa dni mozesz sie kochac i brak sluzu plodnego cie nie bedzie martwil,
Co do awatarka to tak masz racje na na poczatku mialamtu zdjecie swoich cycow ale tez stwierdzialam ze to nie do konca jest anonimowe.
A mnie dzis sny zabily. Najpierw ojciec mi sie snil (z ktorym od roku nie mam kontaktu) ze wzial kij i mnie uderzyl w glowe. Autentycznie poczulam bol i sie obudzilam ze strachu. A pozniej ze bylam w punkcie krwiodawstwa i mowie ze jestem w ciazy ale bardzo chce odsac krew bo mam 0- a wszedzie trabia ze brakuje krwi i ze pobrali ja ode mnie. Pojebany dzien... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynoo wlasnie mnie sie tak wydaje, dzisiejsza temperatura jeszcze nie jest wieksza o 0,2 od najwyzszej z 6 nizszych temoerarur. Zmien 12dc na temperature ignorowana lub wpisz zamiast 36,81 a 36,80 to powinno wyznaczyc owulke. to tylko program wiec jedna setna moze dla niego robic roznice.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Dzięki za pomoc. Mimo ignorowania tamtej temp ta linia ovu jest wiarygodna? Nie jest to przełamane?