Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Milo Cie widziec a osoby z takim doswiadczeniem to mimo ze wspolczujemy to jest dla nas dobra nauka fajnie ze dolaczylas i trzymamy kciukasy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:prog 10,81 ng także owu była, bez szału ale była
ale prolaktyna 1003 przy normie do 511....
Owu była i przynajmniej wiesz kiedy się spodziewać okresu. Moja nadzieja ostatnio tez umarła razem z wynikiem progawiewiórka17 wrote:cześc dziewczyny pochwale wam sie dzisiejszym sikańcem bo aż sama chyba w to jeszcze uwierzyć nie mogę że się udało w pierwszym cyklu
http://ifotos.pl/zobacz/201507211_waqssnr.jpg
Baronowa_83 wrote:Smutny minonek. Tak się dzisiaj czuje. Nawet pol paczki lakotek nic nie dalo
z tego co wiem, to minionki długo się nie smucą, więc jutro wracaj do wesołej minionkowej pani
-
nick nieaktualny
-
Heh, uważaj jak będą dwa kumpela tak miała: na jednym z późniejszych USG był chłopiec, na drugim dziewczynka, lekarz zgłupiał, bo poprzednio dokładnie widział chłopca, a na kolejnym pokazały się dwa bobasy. Ciąża niespodziewana, odkryta dość późno i dzieci chowały się, jedno za drugim
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaleficent - witam Cię
Wiewiórka test śliczny :*
Co do ciąż mnogich. Moja mam zna taką kobitkę co poszła na pierwsze usg - jedno dziecko. Poszła na drugie usg - drugie dziecko. No i poszła na trzecie usg - no i trzecie dziecko urodziła trojaczki, ale jak to mamie opowiadała to mówiła, że na czwarte usg już się bała iśćwiewiórka17, ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Maleficent - witam Cię
Wiewiórka test śliczny :*
Co do ciąż mnogich. Moja mam zna taką kobitkę co poszła na pierwsze usg - jedno dziecko. Poszła na drugie usg - drugie dziecko. No i poszła na trzecie usg - no i trzecie dziecko urodziła trojaczki, ale jak to mamie opowiadała to mówiła, że na czwarte usg już się bała iść
Z takich historii mam jeszcze jedną
Dziewczyna była w ciąży bliźniaczej. Jednak na USG oprócz dwóch zarodków lekarz widział torbiel. Torbiel rosła, jak się później okazało, to nie była torbiel tylko trzecie dzieckoPaulette lubi tę wiadomość