Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny lubię ten portal i często do was zaglądam, postanowiłam więc też coś skrobnąć. Nasze starania trwają 4 miesiące, w czerwcu zaszłam w ciąże, niestety okazała się biochemiczną.. szykujemy się do kolejnej owulki,która ma być na dniach, bo wszystko się ,,ładnie wyczyściło''.. Baronowa masz znacznie podwyższoną prolaktynę.. ja miałam 607 przy wartości max do 496 z tego co pamiętam, właśnie z tego powodu jak powiedział mi mój gin, blokowała mi to owulacje.. dodał, że nadwyżka prolaktyna może być uznawana za ,, naturalną'' antykoncepcję, ponadto kazał zbić dostinexem.. było to pierwsze badanie po 2 nieudanych cyklach, wtedy wyszło mi też tsh - 2,53 , po miesiącu prolaktyna zbiła się do 300 a tsh spadło do 1,3 bez brania euthyroxu, w tym samym cyklu zaszłam w ciąże.. cały czas biorę dostinex 1/2 tab tydzień, pozdrawiam dziewczyny i gratuluje fasolek
ciri22, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:Hej dziewczyny lubię ten portal i często do was zaglądam, postanowiłam więc też coś skrobnąć. Nasze starania trwają 4 miesiące, w czerwcu zaszłam w ciąże, niestety okazała się biochemiczną.. szykujemy się do kolejnej owulki,która ma być na dniach, bo wszystko się ,,ładnie wyczyściło''.. Baronowa masz znacznie podwyższoną prolaktynę.. ja miałam 607 przy wartości max do 496 z tego co pamiętam, właśnie z tego powodu jak powiedział mi mój gin, blokowała mi to owulacje.. dodał, że nadwyżka prolaktyna może być uznawana za ,, naturalną'' antykoncepcję, ponadto kazał zbić dostinexem.. było to pierwsze badanie po 2 nieudanych cyklach, wtedy wyszło mi też tsh - 2,53 , po miesiącu prolaktyna zbiła się do 300 a tsh spadło do 1,3 bez brania euthyroxu, w tym samym cyklu zaszłam w ciąże.. cały czas biorę dostinex 1/2 tab tydzień, pozdrawiam dziewczyny i gratuluje fasolek
wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to szybciorem masz kolejna, mi dopiero wlasnie na 8 tydzien usg zlecil zebym sie nie denerwowala czy serduszko bije Ale i tak kolejne usg bede musiala miec koniec sierpnia zeby wbic sie miedzy 11 a 14 tygodniem na to takie wazne jak ono sie nazywa... wrrrr.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:a Ty ciri prywatnie czy na nfz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 19:04
-
Madziulla wrote:Wiewiórka jeszcze raz gratulacje. Baronowa Twoje połączenia naprawdę są zadziwiające
dzięki Madziulla Ty się też szybko doczekasz zielonej kropeczki... zobaczysz !! ja też się nie spodziewałam że tak szybko się uda, oby tym razem było wszystko w porządku bedę myśleć pozytywnieMadziulla lubi tę wiadomość