Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie posiadam. Umowa zlecenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z dnia na dzien mnie wywalaja.

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, nie dobrze :/ ale może jednak się wszystko wyprowadzi na prostą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 12:06

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie to zaproponije ze na L4 pojde za to i tak zus placi jak powyzej miesiaca...

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakieś wyjście zawsze jest :)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo na pewno lepszy niz brak pracy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to właśnie jest chamstwo jeśli chodzi o zleceniówki. Nie ważne czy ciąża, śmiertelnie chora czy z kredytem, wypierdolą Cie na zbity pysk i jeszcze każą się cieszyć, że tyle dali popracować. Jakby nie było śmieciówek to inaczej by to wszystko wyglądało.

Tak w ogóle witam się w 12 tc :D
    A dziś szaleństwo, wpierniczyłam 3kawałki pizzy i zapiłam colą. O samej sałacie żyć nie będę a raz na jakiś czas mi nie zaszkodzi :p

Madziulla, ciri22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie że tak od czasu do czasu można poszaleć :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tu pracuje ponad 5 lat.... ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, a jak słyszę od sąsiadów, po tym jak zobaczyli, że zjadałam batonika "ale Ci w ciąży nie wolno", albo "będziesz gruba", " nie możesz tego jeść, pić, wąchąć, nawet patrzeć Ci nie wolno to mam ochotę tym snikersem im w gębę walnąć. Mam takich sąsiadów co wiecznie na jakiejś diecie bo potężni są a mi wytykają, że sobie na słodycze pozwalam. No bo przecież ja oprócz słodyczy, czy fastfoodów to nic innego nie jem prawda :) A mówiła mi koleżanka, nic Cie nie będzie tak wkurwiać jak nakazy, zakazy i dobre rady innych ludzi. A ja głupia nie wierzyłam :D

Madziulla, ciri22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj paczke chipsow zjadlam ostrych i popilam oranzada i moj brzuszek byl szczesliwy ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Właśnie, a jak słyszę od sąsiadów, po tym jak zobaczyli, że zjadałam batonika "ale Ci w ciąży nie wolno", albo "będziesz gruba", " nie możesz tego jeść, pić, wąchąć, nawet patrzeć Ci nie wolno to mam ochotę tym snikersem im w gębę walnąć. Mam takich sąsiadów co wiecznie na jakiejś diecie bo potężni są a mi wytykają, że sobie na słodycze pozwalam. No bo przecież ja oprócz słodyczy, czy fastfoodów to nic innego nie jem prawda :) A mówiła mi koleżanka, nic Cie nie będzie tak wkurwiać jak nakazy, zakazy i dobre rady innych ludzi. A ja głupia nie wierzyłam :D
    Ja mam tak samo z tymi zakazami. Wszystko mnie wnerwia i wszyscy. Moja ciaza moja sprawa chyba ze zapytam o zdanie ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:

Jak jak zaszłam w ciąże w zeszłym roku to do męża od razu powiedziałam. Tylko mi nie mów co mam jeść a czego nie, że zjadłam za dużo czy za mało. organizm sam da mi znać ile i czego potrzebuje

ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Jak jak zaszłam w ciąże w zeszłym roku to do męża od razu powiedziałam. Tylko mi nie mów co mam jeść a czego nie, że zjadłam za dużo czy za mało. organizm sam da mi znać ile i czego potrzebuje
    Tez tak myślałam i potem przytulam 17 kg:/ to nie bylo smieszne

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Baronowa moglo byc tez tak ze jakbys ograniczala tez bys tyle przytyla nie ma na to reguly. Wiadomo ze obzerac sie nie wolno ale te ktore ograniczaja i jedza tylko to co w diecie maja zapisane to 30kg do przodu maja

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida czyste szaleństwo hehe :P
    Ciri to kiepsko z tą umową, może aż tak źle nie będzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Tez tak myślałam i potem przytulam 17 kg:/ to nie bylo smieszne

17 kg to jeszcze nie taka tragedia. Moja mama przytyła ok 25kg i z bratem i ze mną (pomimo, że z bratem bardzo dbała o dietę a ze mną wcale) a po ciąży przez kilka ładnych lat ważyła 55kg przy wzroście 174cm. Nie ma reguły, możesz się opychać, jak prosię i przytyć 25kg a możesz jeść, jak dziecko i też przytyć. I na odwrót.Dlatego ja nie zamierzam się przejmować, że mi dupa rośnie, ciąża rządzi się swoimi prawami :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 14:15

ciri22, Madziulla lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prog 10,81 ng także owu była, bez szału ale była
    ale prolaktyna 1003 przy normie do 511....

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    prog 10,81 ng także owu była, bez szału ale była
    ale prolaktyna 1003 przy normie do 511....
    O to trzeba to naprawic
    ALE OWU BYLA mowilam?! Kurka ja to dobra jestem :P

Madziulla lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    załapałam doła ;(

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ