Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:To czekam z niecierpliwosci
Ja też oby był dwa razy lepszy od mojego, a najlepiej trzy razy
A ja nareszcie zarejestrowałam się do nowego gina nie było łatwo, ciągle przez telefon mnie zbywali: "proszę zadzwonić za dwa tygodnie... w przyszłym tygodniu, nie mamy grafiku od pani doktor..." itp itd ;/ dziś pojechałam osobiście, w rejestracji mi powiedziały, że pani doktor nie przyjmuje już nowych pacjentek, bo ma ich za dużo
No i załamka, ale kazały poczekać pod gabinetem i zapytać panią doktor. Poszłam i jak to ja zanim zaczęłam mówić, pojawiły się łzy w oczach nienawidzę tego zawsze tak reaguję w stresowych sytuacjach, albo gdy jestem wściekła. Nie ma reguły. Jednak tym razem chyba pomogło, bo pani doktor kazała zapisać mnie na 31 sierpniaciri22, Paulette lubią tę wiadomość
-
To trzymam kciuki za nowego gin
Wczoraj zaczęło mnie bolec tak dziwnie w środku. Pierwsza mus cos się wgryza. Druga: Monika ales durna;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 08:41
-
nick nieaktualnyFajnie. Ja mam tak samo z placzem ;p a mnie wczoraj dopadl taki strach. Nie o samo dziecko ze cos sie stanie. Lecz ze ja nie wytrzymam tego..nie wiem skad takie mysli ale ze ciaza ze to wszystko bedzie dla mnie za trudne... (a kurde nigdy sie takich rzeczy nie balam)
-
Baronowa_83 wrote:To trzymam kciuki za nowego gin
Opinie ma bardzo dobre, przyjmuje również w Poznaniu w szpitalu z najlepszym oddziałem ginekologiczno-położniczym + endokrynologia. I po ilości pacjentek i długości terminów, jestem skłonna stwierdzić, że na penwo mi pomoże Sama pani dr powiedziała, że z PCOSami sobie poradzimy
Ciri to chyba normalne, że przychodzą dni kiedy ma się wątpliwości i strach ale nie bój się, po to jesteśmy by rodzić dzieci. Twoje ciało jest już na to gotowe, gdyby tak nie było, nie byłabyś w ciąży. Ciąża to długi proces, masz jeszcze sporo czasu na przyzwyczajenie się i przygotowanie do najważniejszej roli w życiu
Baronowa_83 wrote:
Wczoraj zaczęło mnie bolec tak dziwnie w środku. Pierwsza mus cos się wgryza. Druga: Monika ales durna;)
Jak myślisz o czym ja pomyślałam, gdy rano obudził mnie ostry ból brzucha w 9dpo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 08:48
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej kochane
littleladybird - a myślałam, że tylko ze mną jest coś nie tak, że w takich sytuacjach łzy mi się zbierają... chociaż z drugiej strony nigdy się nie zastanawiałam czym to jest spowodowane...
Ciri teraz wszystkie myśli będą Cię nachodzić jakie tylko możliwe, to pewnie sprawka hormonów
-
nick nieaktualnyDokladnie. Choc moj to mnie wkurzyl wczoraj bo powiedzial juz ze to bedzie na pewno jego coreczka tatusia noo i ze niestety zejde na drugi plan. Wiem ze to dla jaj mowil szczegolnie ze nie wiadomo czy bedzie corka ale mimo wszystko.... Noo i ze nie moze sie juz doczekac tego dziecka i czemu to az tak dlugo ma trwac ze do marca. ;p
-
ciri22 wrote:Dokladnie. Choc moj to mnie wkurzyl wczoraj bo powiedzial juz ze to bedzie na pewno jego coreczka tatusia noo i ze niestety zejde na drugi plan. Wiem ze to dla jaj mowil szczegolnie ze nie wiadomo czy bedzie corka ale mimo wszystko.... Noo i ze nie moze sie juz doczekac tego dziecka i czemu to az tak dlugo ma trwac ze do marca. ;p
Mądrala mógł wcześniej brać się do roboty zapytaj Go, czy chce chodzic w ciąży skoro mu się tak spieszyPaulette wrote:hej kochane
littleladybird - a myślałam, że tylko ze mną jest coś nie tak, że w takich sytuacjach łzy mi się zbierają... chociaż z drugiej strony nigdy się nie zastanawiałam czym to jest spowodowane...
Ciri teraz wszystkie myśli będą Cię nachodzić jakie tylko możliwe, to pewnie sprawka hormonów
Ja mam tak od zawsze i myślałam, ze jak będę starsza to mi przejdzie, albo nauczę się to kontrolować. Niestety, z wiekiem jest chyba jeszcze gorzej w piątek byłam u endokrynologa i w połowie mojej opowieści też się rozbeczałam dobrze, że trafiam na wyrozumiałych lekarzyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 09:58