Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa szczęście dawno nie jechałam tramwajem, więc nie wiem czy by ze mną tak było Ale razem z brzuchem poszło mi w cycki i to mnie niezmiernie cieszy (chociaż nie wiem czy te cycki cieszą bardziej mnie czy męża )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 20:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze wystrzelą Ja to się cieszę, że lato już prawie w połowie, bo szkoda mi kupować nowy strój kąpielowy. Ze starego już mi wypływają piersi. W ten weekend jadę nad jezioro, to w tyle będę mieć, założę normalny, czarny stanik. Co się będę przejmować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa od stroju mam gacie takie wiązane po bokach to zawsze mogę sobie "poluzować" Nie muszę się obawiać, że mi pękną na dupie Przerzuciłam się na noszenie ciuchów ciążowych bo jak dzisiaj chciałam zapiąć spodnie co nosiłam z miesiąc temu to mi guzik wystrzelił
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie. On w ogole za duzo nie mowila. Powiedzial ze ladny zarodek ze echo serduszka jest ale za male zeby okreslic czy dobrze bije. Ze szyjka zamknieta i krew z jej okolic a nie z macicy, ze ogolnie dobrze umiejscowiona, ze kosmowka sie nie odkleja, ze wypadek nie byl przyczyna krwawienia ale nawet nie powiedzial jak duzy jest zarodek. Zbadal mnie bardzo dokladnie ale widac ze byl zmeczny bo od 7 na dyzurze a ja bylam przedostatnia pacjentka.
-
ciri22 wrote:Nie. On w ogole za duzo nie mowila. Powiedzial ze ladny zarodek ze echo serduszka jest ale za male zeby okreslic czy dobrze bije. Ze szyjka zamknieta i krew z jej okolic a nie z macicy, ze ogolnie dobrze umiejscowiona, ze kosmowka sie nie odkleja, ze wypadek nie byl przyczyna krwawienia ale nawet nie powiedzial jak duzy jest zarodek. Zbadal mnie bardzo dokladnie ale widac ze byl zmeczny bo od 7 na dyzurze a ja bylam przedostatnia pacjentka.
aha chyba że tak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak moje dziecko nie zaśnie zaraz to sobię w obajwach będę musiała nerwowość wpisać
ciri22, wiewiórka17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
może i oszukany ale bardzo wyraźny
obecnie cierpi na bezseność, zaraz po tym jak domyłam mu ręce z mazaka