Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ;)
    albo takie:
    http://img.zszywka.pl/0/0016/w_7518/moj-swiat/blekitno-brazowa-sypialnia.jpg

http://insp.hplx.pl/aranzacje/wnetrza/sypialnia_klasyczny_kolonialny_brazowy_niebieski_4872.jpg

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieski brąz bardzo mi się podoba :)

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta moja i Ta Twoja pierwsza rozswietlona tym bezowo-zółtym:)

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że uda mi się go jakoś przekonać. Będzie niebieski, ale brązu mu nie odpuszczę :P

ciri22 lubi tę wiadomość

• wiewiórka17 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero wróciłam od mojego gin.byłam po zwolnienie i przy okazji powiedzieć mu ze w ciąży jestem ale nie badał mnie bo powiedział ze nie będzie mnie niepotrzebnie stresowal jak nie będzie widać jeszcze pęcherzyka .może i dobrze.;) 3sierpnia kazał mi przyjść.dostałam juz zwolnienie ciążowe także spoko. Wysiedzialam się w kolejce przede mną było 15 babeczek a po mnie jeszcze 10 także szał był dziś u lekarza.;)

Paulette lubi tę wiadomość

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajne połączenie :) nawet nie wiedziałam, że to tak świetnie będzie wyglądać niebieski z brązem :)

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    Dopiero wróciłam od mojego gin.byłam po zwolnienie i przy okazji powiedzieć mu ze w ciąży jestem ale nie badał mnie bo powiedział ze nie będzie mnie niepotrzebnie stresowal jak nie będzie widać jeszcze pęcherzyka .może i dobrze.;) 3sierpnia kazał mi przyjść.dostałam juz zwolnienie ciążowe także spoko. Wysiedzialam się w kolejce przede mną było 15 babeczek a po mnie jeszcze 10 także szał był dziś u lekarza.;)

Już dostałaś zwolnienie na ciążę? Rzadko się zdarza by tak wcześnie lekarz wypisał ;) ale to dobrze, 100% płatne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    A mnie kurwa po becie nie chcial dac zaswiadczenia... co za chuj... wrrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:

Wiewiórka a czemu Ty w ogóle na zwolnieniu od gina do teraz byłaś? (Jak o tym pisałaś już wcześniej to sorry ale nie zapamiętałam :D) O ile oczywiście można wiedzieć :)

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wpisał mi już kod ze ciąża ;) mam super lekarza ;)

iv098rib495v7vlg.png

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam zwolnienie od mojego gin pierwsze ale nie ciążowe bo musialam kombinować bo jestem zatrudniona u ciotki na 4 miesiące po stażu i po miesiącu poszłam na l4 żeby zusu ciotka nie musiała opłacać :)

iv098rib495v7vlg.png

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i teraz się fajnie udało bo będę ciągła juz zwolnienie ale ciążowe ;)

iv098rib495v7vlg.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak poszłam na pierwszą wizytę to pierwsze co też mi chciał zwolnienie pisać :) teraz zmieniłam gin to nie wiem jak ta będzie miała podejście do tego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozmawiam z wami...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajebiście i zajebisty lekarz, ze tak Ci na rękę poszedł. Uwierz, jeszcze Ci zbrzydnie to L4 :D ja siedzę na nim od 5tc i pierdolca dostaję :D Chciałabym już się pokoikiem dla dziecka zająć ale nie znam jeszcze płci i nie mogę kombinować. Przez to mi się cholernie czas dłuży pomimo tego, że niby leci dzień za dniem, jak szalony :)

wiewiórka17 lubi tę wiadomość

• wiewiórka17 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy pierwszej mojej ciąży i pierwszej wizycie to tez się mnie pytał czy zwolnienie potrzebuje ale wtedy nie poszłam na zwolnienie bo się dobrze czułam

iv098rib495v7vlg.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri zmień lekarza, bo ten Cię okłamuje :P

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nie rozmawiam z wami...

CirI czemu nie ?;)

iv098rib495v7vlg.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaczy ciesze sie ze moj tak nie wariuje ze zwolnieniem jak sie nic nie dzieje ale wkurzyl mnie ztym ze nie chcial dac zaswiadczenia o ciazy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że po mnie widać, że w ciąży jestem. Spotkałam dziś koleżankę to jeszcze zanim jej o tym powiedziałam już mi pogratulowała. Z jednej strony się cieszę z drugiej obawiam się co będzie później, bo już wyglądam, jak mała kulka :D

‹‹ 82 83 84 85 86 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ