Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dopiero wróciłam od mojego gin.byłam po zwolnienie i przy okazji powiedzieć mu ze w ciąży jestem ale nie badał mnie bo powiedział ze nie będzie mnie niepotrzebnie stresowal jak nie będzie widać jeszcze pęcherzyka .może i dobrze. 3sierpnia kazał mi przyjść.dostałam juz zwolnienie ciążowe także spoko. Wysiedzialam się w kolejce przede mną było 15 babeczek a po mnie jeszcze 10 także szał był dziś u lekarza.
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiewiórka17 wrote:Dopiero wróciłam od mojego gin.byłam po zwolnienie i przy okazji powiedzieć mu ze w ciąży jestem ale nie badał mnie bo powiedział ze nie będzie mnie niepotrzebnie stresowal jak nie będzie widać jeszcze pęcherzyka .może i dobrze. 3sierpnia kazał mi przyjść.dostałam juz zwolnienie ciążowe także spoko. Wysiedzialam się w kolejce przede mną było 15 babeczek a po mnie jeszcze 10 także szał był dziś u lekarza.
Już dostałaś zwolnienie na ciążę? Rzadko się zdarza by tak wcześnie lekarz wypisał ale to dobrze, 100% płatne -
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:Dopiero wróciłam od mojego gin.byłam po zwolnienie i przy okazji powiedzieć mu ze w ciąży jestem ale nie badał mnie bo powiedział ze nie będzie mnie niepotrzebnie stresowal jak nie będzie widać jeszcze pęcherzyka .może i dobrze. 3sierpnia kazał mi przyjść.dostałam juz zwolnienie ciążowe także spoko. Wysiedzialam się w kolejce przede mną było 15 babeczek a po mnie jeszcze 10 także szał był dziś u lekarza.
-
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:Dopiero wróciłam od mojego gin.byłam po zwolnienie i przy okazji powiedzieć mu ze w ciąży jestem ale nie badał mnie bo powiedział ze nie będzie mnie niepotrzebnie stresowal jak nie będzie widać jeszcze pęcherzyka .może i dobrze. 3sierpnia kazał mi przyjść.dostałam juz zwolnienie ciążowe także spoko. Wysiedzialam się w kolejce przede mną było 15 babeczek a po mnie jeszcze 10 także szał był dziś u lekarza.
Wiewiórka a czemu Ty w ogóle na zwolnieniu od gina do teraz byłaś? (Jak o tym pisałaś już wcześniej to sorry ale nie zapamiętałam ) O ile oczywiście można wiedzieć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZajebiście i zajebisty lekarz, ze tak Ci na rękę poszedł. Uwierz, jeszcze Ci zbrzydnie to L4 ja siedzę na nim od 5tc i pierdolca dostaję Chciałabym już się pokoikiem dla dziecka zająć ale nie znam jeszcze płci i nie mogę kombinować. Przez to mi się cholernie czas dłuży pomimo tego, że niby leci dzień za dniem, jak szalony
wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny