Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
ewi0808 wrote:no ja do tej pory tak nie miałam, śluz był ale nie aż tak.
Ciekwe czemu tak nagle.
Różne rzeczy w naszym ciele się dzieją i większości nawet nie ma sensu próbować zrozumiećciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane co do tych śluzów mam podobnie. Też z wkładkami nie potrafię się rozstać. Tzn mam takie 3-4 dni w cyklu gdzie jest totalny brak jakiegokolwiek śluzu. No i w tym cyklu pierwszy raz potrafiłam charakterystycznie odróżnić ten śluz od takiego normalnego. Bo zawsze mam problem .
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Heh, to masz tak jak ja przez okrągły miesiąc zawsze mam coś w gatkach albo podpaski, albo wkładki bez tego nie dałabym rady
Paulette, littleladybird lubią tę wiadomość
-
Paulette wrote:Kochane co do tych śluzów mam podobnie. Też z wkładkami nie potrafię się rozstać. Tzn mam takie 3-4 dni w cyklu gdzie jest totalny brak jakiegokolwiek śluzu. No i w tym cyklu pierwszy raz potrafiłam charakterystycznie odróżnić ten śluz od takiego normalnego. Bo zawsze mam problem .
Też się często zastanawiam jak określić śluz
ewi0808 wrote:DRugi cykl wcinam costagnusa może to on zamieszał
Bardzo możliwe
ciri22 wrote:Ja tez. Od razu czuje sie brudna i ze cos mi sie klei... Masakra. A przy nocowaniach niespodziewanych to wygodne. Zmieniasz wkladke i od razu czujesz sie swiezej a nie ze w brudnych gaciach ;p
Kiedyś mi się zdarzyło i własnie wkładki wybawiły mnie z opresjiPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja tez. Od razu czuje sie brudna i ze cos mi sie klei... Masakra. A przy nocowaniach niespodziewanych to wygodne. Zmieniasz wkladke i od razu czujesz sie swiezej a nie ze w brudnych gaciach ;p
Jak masz taką potrzebe to ok,a le jak nie ma to nawet jest to nei zdrowe sprzyja częstszym infekcją bo "blokujesz dopływ świeżego powietrza "
Chyba znów zapowiada się dziwny cykl.
W piątek ide na wizytę do gin , a w sobotę wyjazd na urlop - 9 dni lenistwa :DD
Ciri a mi co wywróżysz??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Jak masz taką potrzebe to ok,a le jak nie ma to nawet jest to nei zdrowe sprzyja częstszym infekcją bo "blokujesz dopływ świeżego powietrza "
Chyba znów zapowiada się dziwny cykl.
W piątek ide na wizytę do gin , a w sobotę wyjazd na urlop - 9 dni lenistwa :DD
Ciri a mi co wywróżysz??
Ewi a u Ciebie to ja jeszcze ze 3 dni poprosze na wywrozenie czegos ;p -
nick nieaktualny
-
Ja nie zamierzam mieć kolejnego tasiemca w tym cyklu między 14-18 dniem będę mieć owulkę (ewentualnie najpóźniej 21dc) i jedyny tasiemiec jaki wchodzi w grę to taki na 9 miesięcy
Boli mnie lewy jajnik, na pewno od rosnącego pięknego pęcherzykaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 14:52
ewi0808, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny